Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan // 3700 greft // 29.12.15  (Okunma sayısı 167838 defa)

draym

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan // 3700 greft // 29.12.15
« Yanıtla #90 : 27 Nisan 2016, 18:56:10 »
mantikli ve guzel olmus.. bildigim kadaryla yeni cikan saclar esit hizda buyumuyomus kesim yaparak esitledin sanirim daha hos olmustur tabi..benm de cikarsa artik umarim cikar 90. gun ben de kestireyim :)

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 27 Nisan 2016, 20:23:06 »
Eski resimlerime bakarsan zaten farkılıkığı görmüş olacaksın. Kesinlikle tavsiye ederim.

_OKTAY

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 28 Nisan 2016, 13:28:30 »
benim 130 gün oldu ...

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 28 Nisan 2016, 16:03:19 »
Resim var mı?

_OKTAY

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 28 Nisan 2016, 17:01:31 »
burdan konu açmadım ama istersen özelden noyu gönder whattsap dan yollayayım .

Heavenorinferno

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 13 Mayıs 2016, 12:25:09 »
Sonuçlar gayet güzel. Süreç hızlı ilerliyor. Maşeallah :)

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 13 Mayıs 2016, 14:03:59 »
Abi sağol. Daha önümde 8 ay var :)

_OKTAY

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 13 Mayıs 2016, 14:08:13 »
sekiz ay derken ortalama süreci bir yıl üzerinden alıyorsun dimi . o zaman şimdiden sıkıntı yapmanın manası yok kendi adıma söylüyorum
. bu arada benim resimleri merak etmiştin konu açtım , resimleri gördün mü :D

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 13 Mayıs 2016, 20:42:40 »
Aynen 12 ayı baz alarak demiştim. Senin konunu şimdi gördüm yorumumu da attım. Harbi 10 numara olmuş. Allah gönlüne göre versin

akif37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 13 Mayıs 2016, 22:30:12 »
Saclarini kestirmeden bir de uzamis haliyle fotograf yuklersen ekimle ilgili daha net yorum yapmak mumkun olabilir.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #100 : 14 Mayıs 2016, 01:06:28 »
Buyur usta.
yan tarafdaki kullak hiizzası olan şakaklara çoklu greftler koymus  oyüzden orda ıyı bır görüntü olması uzayınca  zor ihtimal madem yantarafa giricek  ense bölgesinden yada çoklu greflerden kullanmamalıydı  kullak hizasından alıp aynı kalınlıkta tekli greftlerden koymalıydı ensendeki saç kalınlıgın 60 mikronsa kullak hizasındaki saçlar 45 mikrondur  buraya ekim yapmadan önce hassas kumpasla kalınlık ölçümü yapıp uygun greftleri koymalıydı bunu yapmadıgı için orda kötü bir görüntü yaratacak ve  bu kadar assagı indirmemeliydi ekiminizi yapan doktor bence bilgisiz biri yada umursamaz   dht sistemi  ıle yapmasına  ragmen yön sıkıntısı var gibi duruyor saclarınızda özellikle kullak hizzasında bu sistemde ben bile saç yönünü ayarlayabılırım  bu ekim çok yanlıs planlanmıs bana göre umarım sakaklarını düzelltirmek zorunda kalmassın  sölediklerim seni kızdırabılır ama bunları git saçını eken kisiye anlat özellıkle sende hayatında nerde gördün burda çoklu greft oldunu bu nasıl bır saçmalık de  önemli olan biyerden saç cıkmasından çok dogallık normalde oraya ekim olmaz madem yaptın adam gıbı olması gereken sekılde yap gerçekten bu gibi seylere çok kızıyorum ınsanların hayatı söz konusu ve eklemek ıstııyorum uzunken böyle durmuyo kötü durmuyo diyosun Arkadasım bu estetık bısey uzunkende ıyı duracak kısaykende .. üst tarafların ekimide fazla sıralı simetrik şahsi fikrim kullandıgı sistemin hakkını veremeyen bır doktor 
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 01:38:53 Gönderen: Onurd »

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 14 Mayıs 2016, 20:23:40 »
Saclarini kestirmeden bir de uzamis haliyle fotograf yuklersen ekimle ilgili daha net yorum yapmak mumkun olabilir.

Zaten kısaltmıyorum 3 haftadır..

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 14 Mayıs 2016, 20:47:05 »
Buyur usta.
yan tarafdaki kullak hiizzası olan şakaklara çoklu greftler koymus  oyüzden orda ıyı bır görüntü olması uzayınca  zor ihtimal madem yantarafa giricek  ense bölgesinden yada çoklu greflerden kullanmamalıydı  kullak hizasından alıp aynı kalınlıkta tekli greftlerden koymalıydı ensendeki saç kalınlıgın 60 mikronsa kullak hizasındaki saçlar 45 mikrondur  buraya ekim yapmadan önce hassas kumpasla kalınlık ölçümü yapıp uygun greftleri koymalıydı bunu yapmadıgı için orda kötü bir görüntü yaratacak ve  bu kadar assagı indirmemeliydi ekiminizi yapan doktor bence bilgisiz biri yada umursamaz   dht sistemi  ıle yapmasına  ragmen yön sıkıntısı var gibi duruyor saclarınızda özellikle kullak hizzasında bu sistemde ben bile saç yönünü ayarlayabılırım  bu ekim çok yanlıs planlanmıs bana göre umarım sakaklarını düzelltirmek zorunda kalmassın  sölediklerim seni kızdırabılır ama bunları git saçını eken kisiye anlat özellıkle sende hayatında nerde gördün burda çoklu greft oldunu bu nasıl bır saçmalık de  önemli olan biyerden saç cıkmasından çok dogallık normalde oraya ekim olmaz madem yaptın adam gıbı olması gereken sekılde yap gerçekten bu gibi seylere çok kızıyorum ınsanların hayatı söz konusu ve eklemek ıstııyorum uzunken böyle durmuyo kötü durmuyo diyosun Arkadasım bu estetık bısey uzunkende ıyı duracak kısaykende .. üst tarafların ekimide fazla sıralı simetrik şahsi fikrim kullandıgı sistemin hakkını veremeyen bır doktor

Çok aceleci ve zorlama bir yorum olmuş. Söylediğiniz hiç bir lafınıza katılmamakla birlikte sizinde benim gibi sürecimin 12ayı tamamlamasını beklemenizi tavsiye ediyorum :)

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : 14 Mayıs 2016, 21:23:08 »
Buyur usta.

Çok aceleci ve zorlama bir yorum olmuş. Söylediğiniz hiç bir lafınıza katılmamakla birlikte sizinde benim gibi sürecimin 12ayı tamamlamasını beklemenizi tavsiye ediyorum :)
umarim soylediklerim olmaz ve cok mutlu olursun dostum ama yanlara 3 lu 2 li greftler girmis bunun sende farkindasin

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 14 Mayıs 2016, 21:44:00 »
Sibel Hanım'ın ekim sonuçlarını gördüm ve kesinlikle için rahat ektirdim. Sabretmek zorundayız ve güzel bir sonuç elde edeceğime eminim..

Facebook Twitter Instagram