Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan // 3700 greft // 29.12.15  (Okunma sayısı 167743 defa)

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Sibel Ulusan // 3700 greft // 29.12.15
« : 22 Ocak 2016, 16:46:15 »
Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyor sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini diliyorum.

Adım Selçuk ve 30 yaşındayım.

29.12.15 tarihinde Dr. Sibel Ulusan'da yaklaşık 3.700 greft'lik saç ekimi uygulandı. Fiyat'ta pazarlık payı olmadığı için 4.000 TL idi.
PRP fiyat dahilindeydi.

Yazacaklarım beni bağlar ve bizzat yaşadıklarımı aktarıyorum, aktarıyorum ki ileride saç ektirmek isteyen arkadaşlar bu bilgilerden yararlansınlar diye. 

Araştırmalarım neticesinde iki doktor arasında kalmıştım.
Biri ekim yaptırdığım Sibel Hanım diğeri ise Asmed'ten Dr. Koray Erdoğan'dı.

Kararım daki en büyük etken İzmir'de kalıyor olmamdı, her ne kadar Berlin'de yaşıyor olsamda ailem İzmir'deydi.
Dr. Sibel Ulusan hakkında çok olumlu şeyler okumuştum.
Nitekim okuduklarımı da o gün teyyit edebildim.

Dr. Hanım 9 saat baş ucunuzdan ayrılmıyor, ekim ve alım işlerini bizzat kendisi yapıyor.

Ekim öncesi son görüşmeler yapıldıktan sonra ekime işlemine geçildi.
İlk etapta enseden kökler alınarak steril bir ortamda hafıza edildi.
Bu işlem bittikten sonra saç çizgisi belirlendi ve çizgi kaybolmasın diye çizgi takip edilerek kanallar açıldı.
Bu kısa işlem sonrası yemek molasına geçildi ve akabinde kanal işlemi tamamlanarak yorucu olan ekim işlemine geçilmiş oldu.
Ve en nihayetinde bu işlem de sonuçlanarak yaklaşık 9 saatlik eziyet son bulmuş oldu.

Niye eziyet diyorum? Çünkü insan bu 9 saatlik süre içerisinde paso yatay pozisyonunda. Yüz ve sırt üstü. Artık uzanmaktan ve doğru dürüst kıpırdayamamaktan insanın beli ve kaburgaları ağrıyor.

Ayrıca yapılan iğneler az buz değil. Bu forumda konuyla ilgili çok yazılıp tartışıldı. Herkesin bi ağrıya ve acıya duyarlılığı vardır. Kimileri hassasken diğerleri daha sağlam kalabiliyorlar.
İğneler acıtsada öyle aman aman değil, tabi bu benim algılamamlada ilgili olabilir. Bence bu meseleyi fazla kafanıza takmayın.
Çünkü herşey sizin hissetmek istediklerinizde bitiyor birde doktorun el ayarıda önemli. Bu konuda Sibel Hanım işini iyi yaptı.

Benim kellik meselesi tamamen piskolojik bir boyuta geçtiği için ektirme kararı aldım ve bu karardan beni o iğnelerin (!) acısı döndüremezdi.
Kararlı olan adam paşa paşa o koltuğa uzanır ve kendisini önce Allah'a sonrada doktoruna emanet eder.
Ertesi gün pansuman gerçekleştirildi. Ve sonra araya yılbaşı girdi.

İlk yıkama Cumartesi günü yani 02.01.16'da gerçekleştirildi.

Ağrı kesici, antibiyotik ve losyon verildi.

İlk gece ağrım oldu ve ağrı kesici almadan uyuyamadım gerçi bugün bile sırt üstü yatmaktan anam ağlıyor desem yeridir.

Hergün günde iki defa tok karnına antibiyotiği almak zorundasınız.

Losyonu da 45dk yıkama öncesi ekilen yerlere sürüyorsunuz. Sonrasında herkesin de bildiği gibi yıkama işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

Burada şunu da belirtmek isterim; bana verilen losyon sıvı ve yağlı bir losyon olduğu için yıkama esnasında ondan kurtulması da zor oluyordu, bu yüzden köpüklüsünü sipariş ettim eczaneden. Tabiiki aynı markadan. Böylelikle daha rahat yıkayabiliyorum.
Ayrıca biotin hapı kullanıyorum. (Yalnız bu hap diğer bölgelerde ki tüğleri kalınlaştırdığı için bittikten sonra kullanmamaya karar verdim)

Şu da çok önemli. Mutlaka 14 günlük rapor alın. Yüzümde ciddi şişlik oluştu, kesinlikle dinlenmekte ve bol bol sırt üstü uzanmakta fayda var.

Ben sonuçtan şimdilik memnunum.

Saç ektirmek isteyen tüm arkadaşlara bu işlemi tavsiye edebilirim.

Bunu hangi doktorda yaparsınız o size kalmış. İyi araştırın derim. Şimdiden herkesin ekimi hayırlı olsun.. Allah utandırmasın..

Bugün itibariyle 24. günündeyim. Şok dökülme ağır ağır ilerliyor. Saçlarımı yıkadıkça elime bolca saç telleri geliyor.. Şuan ekim yerlerini daireler çizerek yıkıyorum ve parmak uçlarımla hafif basınç uyguluyorum.

Birde tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. Kök alınan bölgede ciddi kaşınmalar var özellikle de bir bölgede. Kaşımamaya gayret göstersemde kendimi tutamıyorum. Kullandığınız krem, ilaç yada sıvı var mı?

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan // 3700 greft // 29.12.15
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2016, 16:48:13 »
Kabuklanma dönemi..
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 17:07:58 Gönderen: sdbln »

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2016, 16:52:02 »
24. günüm.. Yani bugün..
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 16:55:35 Gönderen: sdbln »

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2016, 16:54:12 »
Epey sık bir ekim olmuş umarım iyi sonuç alırsınız. Donanımhaber'de de konunuz var mıydı?

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2016, 16:55:24 »
Dostum hoşgeldin foruma. Ekim öncesi fotonlarını koyarsan daha iyi olur. Ekime gelcek olursak klisk sibel hanım ekimi forumlardan tanıdığım 3-4 kişi var görür görmez bildim zaten. Artık şok dökülme evresine girmişssin yavaş yavaş. Ekim sıklığı güzel görünüyor.

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2016, 16:56:55 »
Epey sık bir ekim olmuş umarım iyi sonuç alırsınız. Donanımhaber'de de konunuz var mıydı?

evet vardı hocam.. İnşallah dediğin gibi sık olur ama dr. hanım ekim sonrası çok başarılı geçtiğini söylemişti.

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2016, 16:57:38 »
Dostum hoşgeldin foruma. Ekim öncesi fotonlarını koyarsan daha iyi olur. Ekime gelcek olursak klisk sibel hanım ekimi forumlardan tanıdığım 3-4 kişi var görür görmez bildim zaten. Artık şok dökülme evresine girmişssin yavaş yavaş. Ekim sıklığı güzel görünüyor.

eyvallah usta.. umarım diğerleri de iyidir..

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2016, 16:58:30 »
Baya sık bir ekim olmuş, istediğin sonucu umarım alırsın..Şakak bölgesinin oraya ekim yapmak herkesin riske atacağı bir durum değil, kendine güvenen biri ancak öyle bir şekil oluşturabilir. Saçlar istenilen yönde çıkmadığı zaman veya biraz dik çıkacağı durumda ekim merkezi için inanılmaz bir kötü imaj bırakır..

Kaşıntı uzun bir dönem olur, bunun için kaşımamaya özen göstermeniz lazım, kaşıntı biraz da psikolojik..Mesela bende de kaşınıyordu ama ellemiyordum, ne zaman forumda kaşıntı ile alakalı bir durum okusam hemen kaşıntı oluyordu. Bu hususta kaşıntıyı aklınızdan çıkarmaya bakın..

Fotoğraflarınızı ilerleye süreçlerde de bekliyoruz, hayırlı olsun.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2016, 17:00:24 »
Buda ekim önceki halim..
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 17:03:07 Gönderen: sdbln »

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2016, 17:05:46 »
Baya sık bir ekim olmuş, istediğin sonucu umarım alırsın..Şakak bölgesinin oraya ekim yapmak herkesin riske atacağı bir durum değil, kendine güvenen biri ancak öyle bir şekil oluşturabilir. Saçlar istenilen yönde çıkmadığı zaman veya biraz dik çıkacağı durumda ekim merkezi için inanılmaz bir kötü imaj bırakır..

Kaşıntı uzun bir dönem olur, bunun için kaşımamaya özen göstermeniz lazım, kaşıntı biraz da psikolojik..Mesela bende de kaşınıyordu ama ellemiyordum, ne zaman forumda kaşıntı ile alakalı bir durum okusam hemen kaşıntı oluyordu. Bu hususta kaşıntıyı aklınızdan çıkarmaya bakın..

Fotoğraflarınızı ilerleye süreçlerde de bekliyoruz, hayırlı olsun.

Bu konuda Dr. Hanım kendisine çok güvenen biri.. diğer hastaların ekim sonuçlarını gördükten sonra hiç bir şüphem kalmamıştı kendisi ve ekimiyle alaka..

Kaşıntı meselesi öldürüyor beni hocam.. neyse bide böyle denicez..

Bu arada saçlarımı nasıl yıkamaya devam etmem gerekiyor? Birde ağırlık sporu yapan biriyim bu konuda Dr. Hanım bana bir ay sonra herşey serbest dedi ağırlık ve diğer sporlar dahil.. Siz ne dersiniz?

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2016, 17:33:13 »
Hocam igneli ekimmi yapiyor cok sık olmus saclar cikarsa baya iyi durucak bence.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2016, 17:48:37 »
formda şakak ların altına ekim yaptıran nadir kişilerdensin bakalım ilerleyen dönemde saçlar nasıl olacak ekim sıklığı iyi görünüyor

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Ocak 2016, 17:53:52 »
şakakların altına yapılan ekim çok önemli şu açıdan ordaki saçların hepsi tek bir yöne dogru ve çok yatay cıkması gerekiyor tepede bu çok önemli değil biraz saga doğru biraz sola dogru çıkışlar uzadıgı zaman kamufule oluyor......şakakların altındaki çıkışlar farklı açılara doğru çıkarsa göze batabilir insallah sende düzgün bir çıkış olur ve bize örnek olur

beşiktaşk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2016, 18:31:55 »
Sağlam hocanın dediği gibi örnek temsil edecek bir ekim pahalı yerler bu tip ekimleri ikinci seanslarda yapıyorlar genellikle herkesin isteyeceği hiç dökülme yaşamayan birinin şakak yapısı uygulanmış sana umarım güzel olur.. Bende böyle bir ekim düşünmüştüm ama çizilen çizgiye razım oldum mecburen hem duygusal😊 Hemde doğallık için.

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2016, 19:01:41 »
Hepinize teşekkür ederim. Şakakların altında ki saçların düz ve yatay çıkacağını belirtmişti bana dr. Hanım. Bakalım bende merak ediyorum.. Olmazsa bi şekil kısa tutarız..

Facebook Twitter Instagram