Koray hocanın senin kafana benzer bir ekimi hatta senden daha seyrek diyebiliriz donör deki dökülme şeklide benzer. Umarım sana bıraz morel verir
Şuan ki saçlarım, dediğin gibi oldukça cansız ve güçsüz. Bir dönem bilinçsiz bir şekilde ön bölgeye Minoxil kullanmıştım, kullandığım bölge anın da eridi gitti. Muhtemelen bir ekim sürecin de kısa süreli kansızlıktan güçsüz olanlar, kafaya elveda diyecek.
Aslında yavaş yavaş yapılması gereken kafam da oturmaya başladı ekime kadar biotin ve finans ile var olanı güçlendirmek. Güçlenen saç hem canlılık hem de kalınlık olarak ön bölgeye ekildiğinde aynı şeklini koruyacak. (tabi yan etkileri hariç)
Koray Hocanın hem iş disiplini, işine sevgisi ve işine neler kattığı ortada, harika bir ekim ve sonuç. Söylenecek tek şey var. Koray Hocanın ellerine sağlık.
Kazanılacak ve geri gelecek öz güvenin yanın da paranın adı bile geçmez ama Türkiye şartlarında kazandığımız paralar ile o mertebeye ulaşamıyoruz. Bu tarz ekimler ve sonuçları beni her zaman moral olarak yükseltmiştir. Bu ekim sonucu beni daha da alevlendirdi. Tekrardan teşekkürler Hintell