Herkese merhabalar,
Çok uzun bir süredir forumu ve ekim sonuçlarını sessiz takip edenlerdenim. Öncelikle bu plartform da birbirine destek olan, cevaplarını esirgemeyen tüm forum üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.
Uzun bir süre saç ekimi sonucu takip ettikten sonra bunalıp, protez saç araştırmaya başlamıştım fakat, saç ekimi isteğim son zamanlarda çok arttı.
1 hafta önce solgar biotin 1000 içmeye başladım. Öncelikle sormak istediğim, saçlarım ıslakken çok ince gözüküyor. ama kuruladıktan sonra yoğun bir şekilde sertleşiyor ve önler hariç kapatıcı yoğunluk oluyor. gene de Finans kullanmalı mıyım?
ikinci sorum ise; Bütçem yettiğince Kalem yada İğneli ekim düşünmekteyim, ön bölgeye sık bir ekim düşünüyorum. sizce planlama nasıl olmalı ? ön çizgi önde yada geride mi olmalı ? yada önler sık geriye doğru seyrelen bir ekim mi tercih etmeliyim? ya da 2 ekim planlayıp vetekse de operasyon yapmalı mıyım ?
Bir kaç Ekim merkezi ile whatsApp tan görüştüm.
Hakan Doğanay ile görüşmemde; Ense bölgemde ince saçım olduğu için donör alanımın çok verimli olmadığını, Ekim için saç ve sakaldan alım yapılacağını, Saç ve sakaldan maksimum 3500-4000 greft alınabileceğini, 2. Ekim içinde dönörün yeterli olmayacağını iletti.
Zekeriya Hoca ise, sadece öne 3000 greft ekilmeli dedi.
Bunların haricinde Hisar Hastanesi ve İlhan Serdaroğlu ile de görüşmeyi düşünüyorum.
Bu Saç için önerileriniz nedir arkadaşlar, verdiğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.