Gönderen Konu: Sakal alımı  (Okunma sayısı 6768 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakal alımı
« : 28 Şubat 2018, 12:53:05 »
Merhaba  ,

Benim merak ettiğim husus  Hakan Hoca 3000 greft alabileceği donörden neden 2000 alıp 1000 sakaldan alıyor bunu ciddi anlamda merak ediyorum . Donörü yetmeyenler için çok mantıklı ama donörü yeten için sakal alımı neden yapılıyor ? Hakan hoca ile temasta olan ilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim . Teşekkürler
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2018, 14:22:47 Gönderen: Discovers »
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Smlucr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sakal alımı
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2018, 13:37:55 »
hakan hoca mesajlara ayrıntılı dönüyor cepten whatsuptan resim attım derdimi anlattım size açıklama yapıyor.saçtan dönor varsa alıyor ama yeterli değilse sakala yöneliyor.

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2018, 13:41:08 »
benim donörüm yeterli olmasına ragmen banada sakaldan alım önerdi doğrusu bende anlayabilmiş değilim ???

Discovers

• Moderator
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2018, 14:25:40 »
Kendisine ulaşıp bu bilgiyi teyit edip burda paylaşabilirsin.. genelde geniş bölgelerde bunu yapıyor gördüğümüz kadarı ile yada sakalda başarıyı yakaladığı için o bölgeyide değerlendirmek istiyor olabilir.

Rıdvan ÖZKAN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2018, 00:20:22 »
Bu şekilde bile başarıyı sağlayabiliyorsa, yaptığı şey çok mantıklı aslında. Muhtemelen ön saç çizgisi için saç köklerini, aralar veya tepe bölgesi için ise sakal köklerini kullanıyordur. Sakal kökleri, saç köklerine gör dökülmelere daha dayanıklıdır. Aynı zamanda daha canlı ve kalındır.

Bu işin bir de ense görünümü var. Çok sayıda kök alınan bir donör bölge, seyrelecek ve kötü bir görünüm alacaktır. Tabii sakaldan da çok sayıda greft alıp bu bölgeyi de seyreltmemek gerekir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2018, 10:20:37 »
Bu şekilde bile başarıyı sağlayabiliyorsa, yaptığı şey çok mantıklı aslında. Muhtemelen ön saç çizgisi için saç köklerini, aralar veya tepe bölgesi için ise sakal köklerini kullanıyordur. Sakal kökleri, saç köklerine gör dökülmelere daha dayanıklıdır. Aynı zamanda daha canlı ve kalındır.

Bu işin bir de ense görünümü var. Çok sayıda kök alınan bir donör bölge, seyrelecek ve kötü bir görünüm alacaktır. Tabii sakaldan da çok sayıda greft alıp bu bölgeyi de seyreltmemek gerekir.

Benim sorunum zaten donörü zayıf olanlarla değil. 8000 donör kapasitesi olan hastadan 2500 alıp , 1000 sakal almak çok mantıksız .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2018, 00:37:59 »

Benim sorunum zaten donörü zayıf olanlarla değil. 8000 donör kapasitesi olan hastadan 2500 alıp , 1000 sakal almak çok mantıksız .

Vertex e kullanıyor sadece neden mantıksız olsun adam başarıyı yakalıyor ise.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

illegals

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2018, 01:22:25 »
Ben de neden göğüsten göbekten falan almıyor da sakaldan alıyor merak ediyorum. Bazı erkeklerde göğüste falan çok kıl olmayabilir de kimisinde de resmen kazak var :) ben gibi :)

m@yk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2018, 11:40:51 »
Ben de neden göğüsten göbekten falan almıyor da sakaldan alıyor merak ediyorum. Bazı erkeklerde göğüste falan çok kıl olmayabilir de kimisinde de resmen kazak var :) ben gibi :)

Vücut kılları dökülmeye daha meyilli sanki o yüzden pek tavsiye edilmiyor sanırım...

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2018, 03:46:49 »
bence sakaldan ekimi sunması vertekste ektiği sakal greftlerinin tutmasıyla alakalı,vertekste çıkan greftlerle başarı sağladığına inanıyor olabilir,şahsi fikrimdir.
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

Deniz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2018, 16:33:06 »
Tek şansım sakaldan yoğun bir alım yaparak saç ekimi yaptırabilmek ama şu varki sonuç ne kadar başarılı olur sürekli aklıma takılıyor..hakan doğanaydan başka bu işi bu kadar çok yapan yok heralde ,sizce arkadaşlar sakaldan en fazla kaç greft çıkar (bu arada sakal çok güçlü ve yoğun).
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2018, 12:39:22 Gönderen: Site yönetimi »

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2018, 22:36:20 »
Tek şansım sakaldan yoğun bir alım yaparak saç ekimi yaptırabilmek ama şu varki sonuç ne kadar başarılı olur sürekli aklıma takılıyor..hakan doğanaydan başka bu işi bu kadar çok yapan yok heralde ,sizce arkadaşlar sakaldan en fazla kaç greft çıkar (bu arada sakal çok güçlü ve yoğun).

donör alanın zayıf mı bayaa
ortalama 1000 gref çıkırıyolar
ama  tavsiyem 1000i geçme
geçeceksen
2. ekime dahil et

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2018, 19:48:24 »
ben zaten boynumdaki sakallardan hiç memnun değilim. oraları makinayla alınca daha iyi oluyor. benim şahsen işime gelir. hem böylelikle kalıcı epilasyon yapılmış gibi olur hem donör bölgesi çok seyrelmemiş olur. üstüne sakalın kalın olması daha iyi kapatıcı görevi görür. bence sakal alımı yapması çok mantıklı bir şey :)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2018, 14:32:27 »
sakal alımı konusunda Hakan hoca bence 1 numara piyasada çok profosyone ve sorunsuz bır alım söz konusu incelediğim örneklerde
bu kada açıklığı fazla olan arkadaşlar için büyük avantaj

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Kasım 2018, 21:57:37 »
Bazı ekim merkezleri de sakalın 2.3 yıl icinde dönüleceğini söylüyor.basta bana da cok mantıklı geliyordu sakaldan ekim ama dökülebiliyormuş.aceba burada hic oldumu sakaldan ekim yaptırıp dökülen

Facebook Twitter Instagram