yaklaşk 7 yildir düzenli olarak toppic kullaniyorum,normalde ürünü sabah kullanip akşam eve geldiğinizde saçinizi yikarsaniz kesinlikle bir zarari yok,ama saç ekimi sonrasi kullanmak benim de kafamda soru işareti yaratiyor görüştüğüm doktorlar saç ekimi sonrasi 6-12 ay kadar önermiyor nedeni ise saç dibine çökmesi gözenekleri kapamasi ve saç derisinin hava almamasina bağliyorlar ki bu görüşe katilmamak mümkün değil..bir de şöyle bir bakiş açisi olabilir ama sonucta ekim sonrasi tutunacak kökler ilk 10-12 gün içinde tutunduğunu kabul edersek ve ekimden 15 gün sonra şok dökülmeyi daha az hissetmek ve şok dökülme süresinde sosyal çevremizden gelicek "aaa saç mi ektirdin bak olmamiş dökülüyorlar" tepkilerini aza indirip kendimizi daha iyi hissetmek adina sabah kullanip akşam yikayarak kullanirsak acikçasi ben zararli olacaği görüşüne pek katilmiyorum,sonuçta ekilen saç kökü tutunmayi gerçekleştirir ve o donörden alinan saç kökünün genetiğinde dökülme yok ise bence etkileyemez diye düşünüyorum,belki çikma süresini geciktirir belki çikacak olan saç telini biraz güçsüzleştirir ama netice olarak çok fark yatarmayacağini düşünüyorum.