Gönderen Konu: saç ekimi sonrası toppik kullanmamda sakınca varmı ?  (Okunma sayısı 11819 defa)

Sensou

• Jr. Member
  • **
Ynt: saç ekimi sonrası toppik kullanmamda sakınca varmı ?
« Yanıtla #15 : 10 Temmuz 2021, 11:57:29 »
Düğünümüz var kardeşim 1 ay sonra evlenecek.. Düğün günü geldiğinde ekim yaptıralı 6 ay 3 gün geçmiş olacak.. Az bir şekilde toppik tarzı kapatıcı var elimde düğün günü kullansam mı diyorum.. Birkaç saatliğine duracak sadece.. Gerçi daha 1 ay var belki 1 aya tamamen kapanır ekim alanı gerek kalmaz bilemem. Işıkların altında seyrek görünmesini istemiyorum sadece..

xbmx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Nisan 2022, 12:47:21 »
arkadaslar 60 gun oldu ektireli toppik degilde far,fondoten tarzi cilde zararsiz bir urunle biraz kapatma yapiyorum cok ince bir tabaka dokundurup birakiyorum bunun zarari olurmu acaba , toppik gibi uzerinde kapatici kimyasal vs olan birsey degil sadece cildi boyamis oluyor hava almasini kapaticak bir tabaka asla degil diye dusunuyorum

xpecia tablet kullaniyorum

ekimin ilk 30 gunu birsey surmedim

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2022, 10:25:32 »
Hocam genelde merkezler en az 6 ay hatta 1 yıl ekim alanına doktor önerisi ile kullanılması zorunlu olan ilaçlar dışında hiç bir kimyasal harici bir ürün sürülmemesini öneriyor. Hatta bırakın ekim alanını donör bölgeye bile en az 6 ay jöle, boya vb  şeyler sürülmemesini öneriyor.

Zarar verip vermeyeceğini ya da ekim sonucunu nasıl etkiler bilmiyorum fakat merkezlerin önerileri bu şekilde.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Facebook Twitter Instagram