5-6 bin fiyat verenlerin neredeyse çoğu operasyona bile girmiyor,bu kadar ekilsin şurdan çizin v.s. diyor yanındakilere.
Sibel hanımın hasta danışmanı bana 7:20'de burda ol dedi, ben 10-15 dk erken ordaydım 7:15'de Sibel hanım kapıdan girdi 7:20'de bana uzan şuraya demişti, operasyon boyunca sürekli saati kontrol edip büyük bir özveri ile yaptığını gördüm, köklerin hepsini kendisi aldı asistanına dizdi, yaklaşık 4 saat sürdü(benim çok haraket edip durdurmam yarım saat yavaşlatmıştır.), binlerce kanalı tek başına açtı hiç yardımsız yaklaşık 3 saat sürdü, ekim işleminde belli bi yerden sonra 2 yardımcısı yardım etti 4 saat sürdü, onlar yardım etmese en az 6 saatte ekim sürerdi, kısaca 10 saatten fazla başımın hemen üstünde benimle ilgilendi. Siz yeter desenizde biraz daha kök alabilmek için çabalayan birisi, Bence istediği fiyatı kendi belirlemesi oldukça normal, sonuçta bu ulkede ondan 2-3-5 kat fazla fiyat verenlerde var, işçiliğide ortada sitede bir sürü ekimi var ve memnuniyet oranı oldukça yüksek, ben yeni ektirdim kendisine, ben seçtiğim için söylemiyorum bunları, benimde bütçem çok zorlandı kenarda bin lira param kalmadı, ama araştırmalarım sonucunda bana 5-6-7-8 bin gibi fiyatlarda verildi ve hiç birinde operasyonunuza reklamında çıkan isim yapmış kişi girmiyor, extra 5-10 bin vermezseniz, öyle bir ödeme yaptığınızda bile sadece kanal açmanıza ve ön çizgi çekimine girebiliyor. Açıklığım genişti ve donör çok iyi değildi ilk ekimde kötü sonuç alırsam 2. bir şansım olmayabilirdi.