Gönderen Konu: Dr. Sibel ULUSAN  (Okunma sayısı 41538 defa)

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2018, 18:04:26 »
Fiyat degismis. Sanirim gunleri cok doluyor o yuzden sibel hanim fiyati arttirmis olabilir. Ben gorusmeye gittigimde ekim yaptirmis yabanci hastalar doluydu icerisi. Yakin zamanda ekimi paylasan su arkadasin konusu sanirim Sibel Ulusanin son fiyati:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4924.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2018, 15:43:47 »
Dr. Sibel ULUSAN a fotoları attım 3800 Graft 8.000 tl istedi martta

tekrar arayıp fiyatı güncelleyebılırsınız 5 ay geçmiş
Global Moderator

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2018, 14:35:36 »
Fiyat degismis. Sanirim gunleri cok doluyor o yuzden sibel hanim fiyati arttirmis olabilir. Ben gorusmeye gittigimde ekim yaptirmis yabanci hastalar doluydu icerisi. Yakin zamanda ekimi paylasan su arkadasin konusu sanirim Sibel Ulusanin son fiyati:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4924.0

Ceplerinde kazandıkları Euroları'ıyla bazı yabancıların Türkiye'de doktor bile seçmemeleri ilginç. 8000 TL denmiş, bir yabancıya uyarlarsak 1500 Euro etmiyor. Adam daha fazlasına kıyamıyor. Parası olmamakla açıklanabilecek gibi değil. Adamın 1 tane asgari ücreti yeter. Sanırım zaten bu durumda uçak+otel parası bile ekim parasını geçer.

Curtis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2018, 20:40:46 »
En son 2250 dolar verdiler

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2018, 11:37:54 »
Dolar kurundaki değişiklik nedeni ile en son gorustugumde bana Max greft sabit 11.000 TL söylendi.

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2018, 19:25:41 »
Ben de ciddi dusundugum icin bugun yine aradim. Turkiye'de dolarin bi anda cok artmasindan dolayi fiyatini gecici olarak 11 bin TL ye sabitledigini soyledi bana. Sabit 2250 dolardi fiyati. Anlasilan dolari 4.9 a . sabitlemis doktor Sibel hanim.

Buyuk hareket valla, darisi ulkemizin de basina

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2018, 11:23:17 »
Sibel hanımı taktir ettim güzel bşr davranış şu zamanda Ekim planlamalarıda çok güzel bir çok arkadaşımız değerlendirecektir.
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2018, 11:34:45 »
helal olsun sibel hanım çok düşüncelı davranmış türk hastalarına karşı umarım bu iyi niyetinin karşılığını fazla fazla alır gönlümü kazandı :)
ekımlerıde gayet sık ve güzel

myimmortal35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2018, 14:54:54 »
dolar euro yüzünden saçsız kalacağız sanırım hala cok maliyetli fiyatlar bence su an ki kura göre 6-7-8 bin arası olmalı araba fiyatına kafaya masraf yapıyoruz arkadas :D 

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2018, 23:03:09 »
dolar euro yüzünden saçsız kalacağız sanırım hala cok maliyetli fiyatlar bence su an ki kura göre 6-7-8 bin arası olmalı araba fiyatına kafaya masraf yapıyoruz arkadas :D

valla dogru soyluyorsun arkadasim ;D bu devirde heralde sac ve araba erkegin en onemli yatirimi oldu

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2018, 19:28:17 »
gecen hafta aradim, asistaniyla konustum sibel hanimin. Gecici olarak kuru dussukten ceviriyorlar dogruymus. yani normalde 2 bin dolar suan 16 bin lira civarinda olmasina ragmen. Turk musterilere anladigim kadariyla 11 bin TL fiyat veriyorlar.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Eylül 2018, 23:31:32 »
gecen hafta aradim, asistaniyla konustum sibel hanimin. Gecici olarak kuru dussukten ceviriyorlar dogruymus. yani normalde 2 bin dolar suan 16 bin lira civarinda olmasina ragmen. Turk musterilere anladigim kadariyla 11 bin TL fiyat veriyorlar.

bu davranışından dolayı şahsen çok taktir ettim ve işini baştan sona kendi yapan bir doktor anlının teriyle hak ediyor ve tr şartlarında hastalarına uygun indirimi yapmış nediyim allah razı olsun

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Eylül 2018, 11:10:20 »
sibel hanım başarılı buldugum hocalarımızdan biri

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Eylül 2018, 16:56:28 »
26.09.2018 tarihinde uzunca bir görüşmem oldu.  İstediğim gün için 2000 Euro gibi bir fiyat verdiler.  Greft Hesabı yapmıyorlarmış.

Ama şuan buraya bakınca açıkçası fiyat konusunda Herkese farklı şeyler söylendiğini gördüm.. Arkadaşın birisi Daha bu ayın başında fiyat almış. 11 Bin tl diye yazmış. :D

Facebook Twitter Instagram