Gönderen Konu: Koray Erdogan vs Muttalip Keser  (Okunma sayısı 18597 defa)

sirma33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdogan vs Muttalip Keser
« Yanıtla #30 : 27 Şubat 2018, 16:36:36 »
Arkadaslar slm, yorumlariniz icin tesekkurler. Verdiginiz bilgiler ve farkli bakis acilarinizdan cok faydalandim.

Ben hala iki hocanin da 10 numara oldugunu ancak her yigidin yogurt yigisinin farkli oldugunu dusunuyorum(nacizane amator gorusum). Bu mesaji baslatmamin da amaci zaten aradaki yorum farklarini anlamak. Tabi verdigim greft sayilari sadece foto uzerinden bana iletilmisti, hocalarin esas goruslerini ancak yuz yuze muayenede alabilecegim kanisindayim. Para konusu da onemli tabi.

Su an Koray Hoca' ya muayene icin koordinatorden randevu bekliyorum, bakalim henuz alamadim.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 27 Şubat 2018, 16:45:29 »
Çok alakasız bir konu olmuş ,sapla saman birbirine karışmış.
Muttalip hocayı koray hocayla kıyaslamakta ne demek,klasmanlar farklı bir defa muttalip hoca tüy sıklette koray hoca ağır siklette ikisini kapıştırsan dakikada nakavt olur muttalip hoca,yapmayın arkadaşlar alan avuç içi  kadar bir bölgeden fazlaysa koray hocayla kıstasını yapmak bile başlıbaşına bir handikap,bence bu konu hiç olmamış.
cenk yorum yapmamışsın saçmalamışsın cidden ..olmamış bu yorum dostum
Ruhi bey konuda herhangi bir yorumunuza rastlamadım.bölüm moderatörü olarak biraz tuhaf değilmi,rica etsem sizde bu konuya bir yorum yapabilirmisimiz ,benden farklı olarak ne yazacaksınız çok merak ediyorum.
her şeyden önce muttalip keserin  her işlemi başından sonuna kadar kendinin yaptığını bilmende fayda var.yani siklet vs yakışıksız olmuş dostum..

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Şubat 2018, 16:51:10 »
Konuyu açan sırma33 aynı açıklığa iki doktorun arada 2 misli fark olacak şekilde greft sayıları verdiğini ve bunun nedenini sormuş.buna cevap yazılacağına konu farklı mecralara kaymış.
Aklıma tavşan kaplumbağa hikayesi geldi  ;D hikayedeki gibi tavşan kaplumbağayı küçümseyecek değil ama aralarında bir yarışa tutuşmalarıda mümkün olmasa gerek.kaplumbağa limitini  bildikten sonra her türlü kulvarı tamamlar belki ama mesafe fazlaysa zorlamaması gerekir.
Burda koray bey iki misli greft söylediyse eğer muttalip bey  limitini zorlamış demektir,arkadaşın açıklığını görünce bu durum bariz belli oluyor zaten.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 27 Şubat 2018, 16:58:02 »
hadi buda benim yorumum olsun 2 hocanın da kötü ekimleri mevcut her hocanın olduğu gibi..ama baktığımız zaman ikisi de yüzdeli hoca ve işlerini iyi yapmaya özen gösteriyorlar..ben fiyat politikalarını yersiz buluyorum türk hastalara daha cazip bir fiyat sunmaları gerekir  ekonomimize göre, bu benim görüşüm ..benim sisteme  bakışım ekonomi babında faklı..ikisini de beğensem de sistemin saç ekimi sektörünü ele geçirdiğine inanıyorum..kellik bir hastalık (bana göre) ve hasta insanların hepsinin bir şekilde iyi hizmeti hakkettiğini düşünüyorum..en azından yılda  1-2 aylık kampanyalar yapabilirler yerli hastalar için..1.5 euro gibi fiyata çekip.benim düşüncem bu ..

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 27 Şubat 2018, 17:14:03 »
hadi buda benim yorumum olsun 2 hocanın da kötü ekimleri mevcut her hocanın olduğu gibi..ama baktığımız zaman ikisi de yüzdeli hoca ve işlerini iyi yapmaya özen gösteriyorlar..ben fiyat politikalarını yersiz buluyorum türk hastalara daha cazip bir fiyat sunmaları gerekir  ekonomimize göre, bu benim görüşüm ..benim sisteme  bakışım ekonomi babında faklı..ikisini de beğensem de sistemin saç ekimi sektörünü ele geçirdiğine inanıyorum..kellik bir hastalık (bana göre) ve hasta insanların hepsinin bir şekilde iyi hizmeti hakkettiğini düşünüyorum..en azından yılda  1-2 aylık kampanyalar yapabilirler yerli hastalar için..1.5 euro gibi fiyata çekip.benim düşüncem bu ..

kesinlikle katılıyorum. bence en büyük eksileri, yerel hastalara gösterilen fiyat politikası. en azından bir %25'lik indirime gidilebilir yerel hastalarda. tabii ki böyle bir zorunlulukları yok. koray hocayla yüz yüze görüşme fırsatım olmadı ama ekim yaptıracağım için keser hocayla bir yarım saat konuşabildim. zaten bir ekime giriyor, o ekim 3-4 gün sürüyor yani baktığında her ay ekim yaptığı kişi sayısı belki 5 belki 6'dır. bu açıdan baktığında olayın trajikomik bir yanı var. hastane adı altında 6-7 operasyon odası olan ve herkese 3 saatte 5000 kök eken, bir fabrika ayarında çalışan ekim merkezleri muttalip hocadan, koray hocadan muhtemelen daha fazla para kazanıyor. özellikle koray hocanın asmed gibi bir operasyon merkezine aylık ne kadar para harcadığını tahmin bile edemiyorum. muttalip hocanın ekim merkezi daha butik ve kendi halinde. bu açıdan baktığında da pek bir şey diyemiyorsun insanlara.

kellik bir hastalıktır. bu konu hakkında daha uzun bir yazmayı planlıyordum ancak forumda neresi bunun için daha doğru bir bölüm karar veremedim. konunun biraz dışına çıkacağım ama, buyrun :

kellik kesinlikle toplumda "göz ardı edilmiş" bir hastalıktır. şöyle düşünün. hala saç dökülmesi konusu ve bunun engellenmesi konusunda teknoloji, bir kaplumbağa edasıyla ilerliyor. tsuji haricinde bu konuda çok parlak duran bir teknolojik gelişme de yok. onun da ne zaman bizlere ulaşacağı muamma.

şöyle düşünün : eğer kellik kadınlarda yaşanan bir problem olsaydı bunu medikal olarak çoktan çözüme ulaştırmıştık. biraz cinsiyetçi bir yaklaşım ama saç dökülmesinin erkeklerin başına gelmesi biraz şanssız bir durum. sanki bizim kozmetik konulardaki eksikliklerimizi daha fazla tolare etmemiz gerekiyormuş gibi yanlış bir görüş var.

"saçın mı dökülüyor? kazıt gitsin. seni seven böyle sevsin."

ne kadar saçma bir yaklaşımdır yahu. bunu söyleyenler genelde saçı hiç dökülmemiş ve tam olarak ne anlama geldiğini bilmeyen insanlar oluyor. özellikle 20'li yaşların başında, ortasında agresif bir dökülmeye mağruz kaldıysanız bunun ne kadar b.ktan bir şey olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.

- yahu ne kadar şişmansın! hahahaha iğrençsin!

bunu söylediğiniz zaman insanlar hemen başınıza üşüşüp "body shaming" yaptığınız için size ateş püskürüyor. neymiş? şişmanla dalga geçemezmişiz. belki de hastaymış, o yüzden bunu yapmamız çok ama çok yanlışmış.

ama kellerle dalga geçmek? toplumda "nedense", hala anlayamadığım bir şekilde kabul görmüş durumda. kelini "seveyim", yok şöyle kel, böyle kel. bunları dediğiniz zaman "body shaming" yapmamış oluyorsunuz. tam tersine, bana kalırsa kellikle dalga geçmek yapılabilecek en acımasızca hareketlerden biri. sonuçta engellemesi en zor, geri döndürmesi en zor "hastalıklardan" biri. sadece kozmetik bir hastalık da değil. bunun sonucunda psikolojiniz bozulabiliyor. psikolojisi bozulan insanlarda diğer hastalıklar çok daha fazla görülebiliyor. sosyal fobi, anksiyete, insomnia, yeme içme bozukluluğu ve daha nice hastalıkların yanında; saç dökülmesini engellemeye çalıştığınız ilaçların belki de hiç dokunmamanız gereken hormonlarınızla oynaması ve fizyolojik olarak da sizi daha kötü bir hale sokması. bunlar göz ardı edilecek şeyler mi? kesinlikle değil.

neyse, fazla uzatmayacağım. saç dökülmesi ve kellik kesinlikle günümüz toplumunda, gerçekten anlayamadığım bir şekilde "zararsız" olarak adlandırılan ve göz ardı edilen, çok önemli bir hastalıktır. bunu yaşayanlar bilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 27 Şubat 2018, 17:17:59 »
Kemal senin dökülme şeklinde çok garip bi kaç foto daha paylaşırmısın. Orta açılmış yanlar cok saglık sekılde duruyor ve dökülme devam ediyormu?
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 27 Şubat 2018, 17:25:53 »

kesinlikle katılıyorum. bence en büyük eksileri, yerel hastalara gösterilen fiyat politikası. en azından bir %25'lik indirime gidilebilir yerel hastalarda. tabii ki böyle bir zorunlulukları yok. koray hocayla yüz yüze görüşme fırsatım olmadı ama ekim yaptıracağım için keser hocayla bir yarım saat konuşabildim. zaten bir ekime giriyor, o ekim 3-4 gün sürüyor yani baktığında her ay ekim yaptığı kişi sayısı belki 5 belki 6'dır. bu açıdan baktığında olayın trajikomik bir yanı var. hastane adı altında 6-7 operasyon odası olan ve herkese 3 saatte 5000 kök eken, bir fabrika ayarında çalışan ekim merkezleri muttalip hocadan, koray hocadan muhtemelen daha fazla para kazanıyor. özellikle koray hocanın asmed gibi bir operasyon merkezine aylık ne kadar para harcadığını tahmin bile edemiyorum. muttalip hocanın ekim merkezi daha butik ve kendi halinde. bu açıdan baktığında da pek bir şey diyemiyorsun insanlara.

kellik bir hastalıktır. bu konu hakkında daha uzun bir yazmayı planlıyordum ancak forumda neresi bunun için daha doğru bir bölüm karar veremedim. konunun biraz dışına çıkacağım ama, buyrun :

kellik kesinlikle toplumda "göz ardı edilmiş" bir hastalıktır. şöyle düşünün. hala saç dökülmesi konusu ve bunun engellenmesi konusunda teknoloji, bir kaplumbağa edasıyla ilerliyor. tsuji haricinde bu konuda çok parlak duran bir teknolojik gelişme de yok. onun da ne zaman bizlere ulaşacağı muamma.

şöyle düşünün : eğer kellik kadınlarda yaşanan bir problem olsaydı bunu medikal olarak çoktan çözüme ulaştırmıştık. biraz cinsiyetçi bir yaklaşım ama saç dökülmesinin erkeklerin başına gelmesi biraz şanssız bir durum. sanki bizim kozmetik konulardaki eksikliklerimizi daha fazla tolare etmemiz gerekiyormuş gibi yanlış bir görüş var.

"saçın mı dökülüyor? kazıt gitsin. seni seven böyle sevsin."

ne kadar saçma bir yaklaşımdır yahu. bunu söyleyenler genelde saçı hiç dökülmemiş ve tam olarak ne anlama geldiğini bilmeyen insanlar oluyor. özellikle 20'li yaşların başında, ortasında agresif bir dökülmeye mağruz kaldıysanız bunun ne kadar b.ktan bir şey olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.

- yahu ne kadar şişmansın! hahahaha iğrençsin!

bunu söylediğiniz zaman insanlar hemen başınıza üşüşüp "body shaming" yaptığınız için size ateş püskürüyor. neymiş? şişmanla dalga geçemezmişiz. belki de hastaymış, o yüzden bunu yapmamız çok ama çok yanlışmış.

ama kellerle dalga geçmek? toplumda "nedense", hala anlayamadığım bir şekilde kabul görmüş durumda. kelini "seveyim", yok şöyle kel, böyle kel. bunları dediğiniz zaman "body shaming" yapmamış oluyorsunuz. tam tersine, bana kalırsa kellikle dalga geçmek yapılabilecek en acımasızca hareketlerden biri. sonuçta engellemesi en zor, geri döndürmesi en zor "hastalıklardan" biri. sadece kozmetik bir hastalık da değil. bunun sonucunda psikolojiniz bozulabiliyor. psikolojisi bozulan insanlarda diğer hastalıklar çok daha fazla görülebiliyor. sosyal fobi, anksiyete, insomnia, yeme içme bozukluluğu ve daha nice hastalıkların yanında; saç dökülmesini engellemeye çalıştığınız ilaçların belki de hiç dokunmamanız gereken hormonlarınızla oynaması ve fizyolojik olarak da sizi daha kötü bir hale sokması. bunlar göz ardı edilecek şeyler mi? kesinlikle değil.

neyse, fazla uzatmayacağım. saç dökülmesi ve kellik kesinlikle günümüz toplumunda, gerçekten anlayamadığım bir şekilde "zararsız" olarak adlandırılan ve göz ardı edilen, çok önemli bir hastalıktır. bunu yaşayanlar bilir.

Hocam gecenlerde havalimani yakinlarindaydik bir arkadasla o sirada piste ucagin biri inis yapiyordu arkadas kafana acil sapka tak ucak yanlislikla pist sanip senin kafaya inis ypabilir diye gereksiz bir Saka yapti gulduk gectik. :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 27 Şubat 2018, 17:29:02 »
Kemal senin dökülme şeklinde çok garip bi kaç foto daha paylaşırmısın. Orta açılmış yanlar cok saglık sekılde duruyor ve dökülme devam ediyormu?

11 martta ekime gireceğim, açacağım başlıkta paylaşmayı planlıyorum fotoları.

benim yaş 27, dökülme 24 yaşında başladı. evet biraz ilginç bir dökülme pattern'i var. ön kısma doğru geldi mid scalp'tan başlayıp. donör kısmında neredeyse hiç dökülme yok (şimdilik) dökülme devam ediyor mu emin değilim, en zayıf olan kısımlar döküldü ama. şimdi biraz daha yavaşladı "gibi". emin olamıyorum kesinlikle. önümüzdeki ekimde 2000 - 2200 greflik bir ekim olacak muhtemelen. o ekimden sonra 30 yaşına kadar ekime girmeyi düşünmüyorum.

finasteride kullandım ve çok etkili oldu. 6 ay içinde tüm dökülen saçlar geri geldi. saç çizgisini bile düzeltti, öyle söyleyeyim. ama çok etkili olması yanında yan etkileri de getirdi. jinekomasti başlangıcı, kilo alımı (ki hayatımda kilo problemi yaşamadım, 1.92 boyundayım) cinsel isteksizlik, dikkat dağınıklığı, TMJ, gıdı kısmında yağlanma ve "double chin" denilen olay, yüzde şişma (bloating), sakal çıkışında azalma, kaşların dökülmesi. anlamışsındır ne kadar kötü etkilediğini :( çok geniş bir kan paneli testine girip beni nasıl etkilemiş olduğunu gözlerimle gördüm. sonuçta bıraktım ve çok şükür TMJ dışında her şey eskisine dönmüş durumda. Geçmeyecek diye epey korkmuştum.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 27 Şubat 2018, 17:31:17 »
Hocam gecenlerde havalimani yakinlarindaydik bir arkadasla o sirada piste ucagin biri inis yapiyordu arkadas kafana acil sapka tak ucak yanlislikla pist sanip senin kafaya inis ypabilir diye gereksiz bir Saka yapti gulduk gectik. :)

gerçekten gereksiz olmuş. hayatım boyunca insanlara karşı nazik yaklaşmaya çalıştım ama olay saç dökülmesi olduğunda insanların ne kadar empatiden yoksun olduğunu bire bir test etme fırsatım oldu.

çıkardığım sonuç şu : insanlar (sadece türkiye'dekiler değil, tüm dünya) saç dökülmesinin ne kadar ciddi bir tahribat yaratabileceğinden bihaber yaşıyor.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 27 Şubat 2018, 17:32:59 »
Kemal bey harika bir yazı olmuş elinize kaleminize sağlık..
Yerli hastalar için bu ekim merkezlerinin fiyat politikaları bencede değişmeli,insanın içine sinmediği yerlerde ekim yaptırmak istemesi kadar kötü bir şey yok.özellikle asmed fiyat politikasında değişikliğe giderse harika olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 27 Şubat 2018, 17:37:27 »

benim yaş 27, dökülme 24 yaşında başladı. evet biraz ilginç bir dökülme pattern'i var. ön kısma doğru geldi mid scalp'tan başlayıp. donör kısmında neredeyse hiç dökülme yok (şimdilik) dökülme devam ediyor mu emin değilim, en zayıf olan kısımlar döküldü ama. şimdi biraz daha yavaşladı "gibi". emin olamıyorum kesinlikle. önümüzdeki ekimde 2000 - 2200 greflik bir ekim olacak muhtemelen. o ekimden sonra 30 yaşına kadar ekime girmeyi düşünmüyorum.

finasteride kullandım ve çok etkili oldu. 6 ay içinde tüm dökülen saçlar geri geldi. saç çizgisini bile düzeltti, öyle söyleyeyim. ama çok etkili olması yanında yan etkileri de getirdi. jinekomasti başlangıcı, kilo alımı (ki hayatımda kilo problemi yaşamadım, 1.92 boyundayım) cinsel isteksizlik, dikkat dağınıklığı, TMJ, gıdı kısmında yağlanma ve "double chin" denilen olay, yüzde şişma (bloating), sakal çıkışında azalma, kaşların dökülmesi. anlamışsındır ne kadar kötü etkilediğini :( çok geniş bir kan paneli testine girip beni nasıl etkilemiş olduğunu gözlerimle gördüm. sonuçta bıraktım ve çok şükür TMJ dışında her şey eskisine dönmüş durumda. Geçmeyecek diye epey korkmuştum.

Umarım dökülme durmuştur var olan saçların sağlıklı incelme dökülmeyen bölgelerde görülmüyor bence durmuş gibi yada daha yavaşladı. donör bölgende kaliteli ise ki öyle olduğunu düşünüyorum saç sorunundan  kurtulursun  her şekilde bu donör yeter sana 

Saç piskolojı kötü bir durum hepimiz  yaşadık yaşamayada devam eden arkadaşlarımız var  bu durumdan  kurtulduğunda da verdiği mutluluk tarif edilemez umarım bir an önce sende bu dertten kurtulursun. İnşallah diger arkadaşlarımızda
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 17:40:33 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 27 Şubat 2018, 17:53:24 »
Kemal bey harika bir yazı olmuş elinize kaleminize sağlık..
Yerli hastalar için bu ekim merkezlerinin fiyat politikaları bencede değişmeli,insanın içine sinmediği yerlerde ekim yaptırmak istemesi kadar kötü bir şey yok.özellikle asmed fiyat politikasında değişikliğe giderse harika olur.

teşekkürler :) umarım herkes istediği ve hayal ettiği ekim merkezinde bir şekilde saç ekimini yaptırma fırsatını bulur. donör sıkıntısı denen bir şey olmasa önce git ucuzda yaptır, sonra lazerle söktür daha iyisine yaptır diyeceğim de malesef kısıtlı şansınız var ve hatalı planlamada her şey daha da kötüye gidebiliyor saç dökülmesinde. insanlarımız da nedense bu tarz hassas bir konuda epey plansız hareket ediyor.

Umarım dökülme durmuştur var olan saçların sağlıklı incelme dökülmeyen bölgelerde görülmüyor bence durmuş gibi yada daha yavaşladı. donör bölgende kaliteli ise ki öyle olduğunu düşünüyorum saç sorunundan  kurtulursun  her şekilde bu donör yeter sana 

Saç piskolojı kötü bir durum hepimiz  yaşadık yaşamayada devam eden arkadaşlarımız var  bu durumdan  kurtulduğunda da verdiği mutluluk tarif edilemez umarım bir an önce sende bu dertten kurtulursun. İnşallah diger arkadaşlarımızda

yaşım hala 30 altında olduğu için çok güvenemiyorum sağlıklı duran bölümlere de. ama umarım dediğin gibi yavaşlamıştır. en azından bana 4-5 sene kazandırsa 2. ekim için okeyim aslında :) donör bölgesi fotosu da atıyorum buldum bir tane telefonda. tabii bi kestirip altına bakmak gerekiyor böyle çok sağlıklı yorum yapamıyorsun şuan.

şu güzellik yarışmalarında kızlara soruyorlar ya elinde sihirli değnek olsa dünyada neyi değiştirirdin diye, benim cevabım belli : tüm saçı dökülenleri NW1'e geri getirirdim. dünyanın mutluluk ortalaması epey yükselirdi eminim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 27 Şubat 2018, 17:55:20 »
Saçların kıvırcık olduğu için anlasılması çok zor kesmeden :) ama sonuç için büyük avantaj kıvırcık saç
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 27 Şubat 2018, 17:55:59 »

ben bunu çok yazdım tezler koydum foruma bu ilacı doktor kontrolü olmadan kullanmayın diye bu ilacın önceliği saç değil diye ,,yaşadığın yan etkiler direk dht yi düşürmesi  saçında fark yaratması da bu yüzden..bir doktor bana şunu söylemişti finasterid eğer saça fayda sağlıyorsa kesinlikle erkeklikten bir şeyler alıyor diye,,çünkü etki tepki olayı etki göstermesinin nedeni zaten dht yi baskılamak yan etki görmüyorum diyenin  saçlarında da fark olmuyor olay bu .o yüzden bu ilacı kafanıza göre almayın hormonlarla oynuyor maalesef .ki bana kalırsa en sıkıntılı yan etkisi uzun zamanlı kullanımlarda kas kaybı kütle kaybı (sporla yapılan kaslardan bahsetmiyorum)..o kasların geri gelmesi çok zor buda akabinde başka hastalıkları tetikleyebilir.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 17:59:26 Gönderen: ruhi mücerret »

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 28 Şubat 2018, 00:37:18 »
Koray erdoganın kesere göre artıları çok daha fazla kimsenin girmeye cesaret edemedigi dar alanlara girer saçlı bölgelere saçlara zarar vermeden sıklaşıtrma yapar ve iddalı bi ön çizgi ve tempell yapar yüzüne göre özel tasarım yapar ön çizgiyi, donörden 5000 greft alır ama hiçbirşekilde alım oldugu belli olmaz. Muttalip keser ise daha çok ön çizgi üzerine çalışır komple bir saça ekime giremez koray erdogan gibide aralara kolay kolay girmez ve idddalı bir ön çizgi tempell yapmaz ve kalın greftleri seçer 2000 greft almasına ragmen donörde 5000 alınmış gibi durur

Yok böyle bir şey. Çok acımasız ve yanıltıcı bir yorum bu. İkisi de çok değerli, dünya çapında ve başarılı doktorlar. Stilleri, teknikleri farklı. Birini överken diğerini yerin dibine sokmak olmamış sanki arenamed teknisyeni gibi bahsedilmiş Dr. Keser'den.
Açıklayıcı bir yorum yazdım ben izlenimlerimi ve gördüklermi yazdım yıllardır edindigim bilgilerle. Donör konusunda arenamede benzetmedim farkındaysan dedigim şu 2000 greft alıyor ama 5000 greft alınmış gibi duruyor çünkü manueli koray erdoganla aynı degil keserin.

hocam bahsettiğiniz ' 2000 greft alıyor ama 5000 greft alınmış ' bu durumun hangi ekim fotoğraflarında fark ettiniz ? paylaşabilir misiniz?

Birde manuel alımlarda iki hocanın arasında nasıl farklılık var ?

Facebook Twitter Instagram