Öncelikle herşeyden önce bu forumda Bilgi paylaşan yarfımcı olan bu anlamda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Bende nasibimi aldım. Bilgilerinizden, tecrübelerinizden ve kararım Muttalip KESER oldu. Ankara’da ikamet ediyorum işten dolayı ve yeri geldiğinde yıllık iznimi bile kullanamadığım için şehir dışını düşünemedim. Hiçbir klinikle irtibata geçmedim muayene de olmadım. KESER hocaya fotoğrafları gönderdim 2000 greft ekeriz dedi. Gün geldi ekim için gittiğimde hoca 1500 yeterli dedi. 3 güne bölündü günlük 500 greft şeklinde ekimi kök alımını manuel şekilde bizzat KESER hoca yapıyor bir hanımefendi de yardım ediyor. Belki bu söylediklerimi reklam aracıyla yaptığımı düşünen olucaktır. Ama ben burdan çok faydalandım. Bunları da yazmasam olmaz. Ücrete takılıyoruz malesef öyle ama uzun vadede ve mantıklı bir hesap yapınca hoca az greft ekiyo bu başka bir Ekimcinin söylediği greft sayısının yarısı gibi oluyor. Ve donörünüz daha az zarar görüyor ikinci bir ekim için bu güzel bi detay. Fazla greft söylemiyor hoca hep şunu duyuyorum dışarda söylenin yarısı gibi söylüyormuş hoca amacı fazla greft ekip fazla para almak değil. İşini besmeleyle yapması da kırmadan elinden geleni yapmasıyla ağırlamasıyla herşeyden önce insana gerçekleri söylemesiyle güven vermesiyle içiniz rahat bir şekilde uzanıyorsunuz masaya. İnşallah aylar sonra burda güzel yorumlar almak güzel sonuçlar nasip olur. Bu forumda emeği geçen herkese bir daha teşekkürler 😊