Sevgili Narko,
Muttalip Hoca etik degerleri cok yuksek (gidip gordugunde anlamissindir), vicdan ve vebal konusunda anormal hassas bir insan. Sana resimlerine baktiktan sonra 2000 deyip, kafa yapini canli olarak gorunce 1500 kokun yetecegini soylemesi ne kadar karakter sahibi oldugunu gosterir. Baska biri olsa, 'nasilsa 2000 dedim, ona gore para durumunu hazirladi, ekeyim gitsin' diyebilirdi. Aradaki fark 1750 euro; kabaca 9000 TL.
1500 kok bu aciklik icin yeterli. Kafan kucuk, aralara girilmemis, on cizgin cok indirilmemis. 20 gunluk resmininden de sikligin yeterli oldugu cok rahatlikla goruluyor. Ayrica, cok onemli bir husus da yasin. 27. yas dokulmenin bittigi bir yas degil. Donorunu ne kadar dikkatli ve konservatif kullanirsan o kadar iyi. Dokulmenin durumuna gore cok buyuk ihtimalle 35-40 arasi bir ekime daha ihtiyac duyacaksin.
Sloocer'a gelince, kendisini hic sevmem; anlamaz ekimden filan
(espri yapiyorum dememe gerek yok herhalde)
Onun cok ince gordugunu kolay kolay goren cikmaz burada. En basta '1500 yeterse, cok sasiracagim' diyerek yerini yapip, akabinde de benim de atif yaptigim yazisinda mesajini vermis. Ben sana soyleyeyim simdiden: Ekim surecin bitip acikligin gayet guzel kapaninca da 'vay be, demek bu tarz aciklik 1500 ile kapaniyor, o zaman ya Muttalip Hoca bu isi cok iyi biliyor, ya da diger ekimciler gereksiz greft kullanip ticari amaci on plana cikariyorlar' diyerek son noktayi koyacak
Dedigim gibi, icini ferah tut. Ekilenlerin hepsi cikacak ve sonucun gayet guzel olacak. Bu surecde stres yapma, sagligina dikkat et yeterli.