Gönderen Konu: Muttalip KESER 20-21-22 Şubat 2018 1500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 42717 defa)

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Muttalip KESER 20-21-22 Şubat 2018 1500 greft saç ekimi
« Yanıtla #76 : 09 Mayıs 2018, 00:47:05 »
100 güne yaklaşıyorsun yavaş yavaş çıkışlar kararma tüylenme olarak başlıyor çıkış onlar dostum rica ederim. Şoktan kurtulan oldumu ?
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 09 Mayıs 2018, 00:50:29 »
100 güne yaklaşıyorsun yavaş yavaş çıkışlar kararma tüylenme olarak başlıyor çıkış onlar dostum rica ederim. Şoktan kurtulan oldumu ?
Oldu hocam ama kendi saçım arasından çok farkedilmiyor yalnız kendi saçım uzasın da artık sıkılıyor insan 😊

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 09 Mayıs 2018, 00:52:08 »
Oldu hocam ama kendi saçım arasından çok farkedilmiyor yalnız kendi saçım uzasın da artık sıkılıyor insan 😊

Şoktan kurtulan olduysa onlarla birlikte tüylenmelerde yavaş yavaş başlamıştır biraz sabırlı ol daha çok başındadın:) eylül gibi mutlu olursun

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 09 Mayıs 2018, 00:57:03 »

Şoktan kurtulan olduysa onlarla birlikte tüylenmelerde yavaş yavaş başlamıştır biraz sabırlı ol daha çok başındadın:) eylül gibi mutlu olursun
Ne güzel gidiyordu hocam Eylül demeyeydin iyiydi 😀😀

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 09 Mayıs 2018, 01:08:34 »
Rahat ol hocam ülkenin en iyisine gitmişsin yapacağını yapmışsın sabır edeceksin.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 09 Mayıs 2018, 01:12:05 »
Rahat ol hocam ülkenin en iyisine gitmişsin yapacağını yapmışsın sabır edeceksin.
Burda bazı yorumlar acaba dedirten türden hocam ama bende sizin gibi düşünüyorum keser ve Koray hocada ektirmekten daha iyi seçenek malesef yok bakalım hayırlısı olsun bu arada çok teşekkürler ☺

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 09 Mayıs 2018, 10:09:52 »
1500 greft ile sizdeki açıklık kapanıp tatmin edici bir sonuç alırsanız, Türkiye’de ekim yapan ekimcilerin hepsinin şapkayı masaya koyup düşünmesi gerekir diye düşünüyorum .
Merakla bekliyorum

Your message cannot be delivered to the following recipients...

Biraz açar mısınız hocam teslim edilmeme sebebi nedir

Mesaji almak isteyen cikmaz, herkes isine gucune bakar.

Herkesin sac dongu araligi farklidir ama ortalama 100. gunden itibaren cikislari gormeye baslarsin. An itibariyla yapman gereken tek sey dikkatini baska seylere yoneltmek. Zamani gelince cikacak hepsi; guven bana.

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 09 Mayıs 2018, 10:21:16 »
1500 greft ile sizdeki açıklık kapanıp tatmin edici bir sonuç alırsanız, Türkiye’de ekim yapan ekimcilerin hepsinin şapkayı masaya koyup düşünmesi gerekir diye düşünüyorum .
Merakla bekliyorum

Your message cannot be delivered to the following recipients...

Biraz açar mısınız hocam teslim edilmeme sebebi nedir

Mesaji almak isteyen cikmaz, herkes isine gucune bakar.

Herkesin sac dongu araligi farklidir ama ortalama 100. gunden itibaren cikislari gormeye baslarsin. An itibariyla yapman gereken tek sey dikkatini baska seylere yoneltmek. Zamani gelince cikacak hepsi; guven bana.
[/quite]
Sağolun Kaya hocam sizde Muttalip keser de ekim yapmıştınız hatırladığım kadarıyla sloocer hocam 1500 grefti az bulmuş sizce yeterli mi hocam 1500

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 09 Mayıs 2018, 14:09:18 »
Sevgili Narko,

Muttalip Hoca etik degerleri cok yuksek (gidip gordugunde anlamissindir), vicdan ve vebal konusunda anormal hassas bir insan. Sana resimlerine baktiktan sonra 2000 deyip, kafa yapini canli olarak gorunce 1500 kokun yetecegini soylemesi ne kadar karakter sahibi oldugunu gosterir. Baska biri olsa, 'nasilsa 2000 dedim, ona gore para durumunu hazirladi, ekeyim gitsin' diyebilirdi. Aradaki fark 1750 euro; kabaca 9000 TL.

1500 kok bu aciklik icin yeterli. Kafan kucuk, aralara girilmemis, on cizgin cok indirilmemis. 20 gunluk resmininden de sikligin yeterli oldugu cok rahatlikla goruluyor.  Ayrica, cok onemli bir husus da yasin. 27. yas dokulmenin bittigi bir yas degil. Donorunu ne kadar dikkatli ve konservatif kullanirsan o kadar iyi. Dokulmenin durumuna gore cok buyuk ihtimalle 35-40 arasi bir ekime daha ihtiyac duyacaksin.

Sloocer'a gelince, kendisini hic sevmem; anlamaz ekimden filan :) (espri yapiyorum dememe gerek yok herhalde)

Onun cok ince gordugunu kolay kolay goren cikmaz burada. En basta '1500 yeterse, cok sasiracagim' diyerek yerini yapip, akabinde de benim de atif yaptigim yazisinda mesajini vermis. Ben sana soyleyeyim simdiden: Ekim surecin bitip acikligin gayet guzel kapaninca da 'vay be, demek bu tarz aciklik 1500 ile kapaniyor, o zaman ya Muttalip Hoca bu isi cok iyi biliyor, ya da diger ekimciler gereksiz greft kullanip ticari amaci on plana cikariyorlar' diyerek son noktayi koyacak :)

Dedigim gibi, icini ferah tut. Ekilenlerin hepsi cikacak ve sonucun gayet guzel olacak. Bu surecde stres yapma, sagligina dikkat et yeterli.

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 09 Mayıs 2018, 14:24:11 »
Sevgili Narko,

Muttalip Hoca etik degerleri cok yuksek (gidip gordugunde anlamissindir), vicdan ve vebal konusunda anormal hassas bir insan. Sana resimlerine baktiktan sonra 2000 deyip, kafa yapini canli olarak gorunce 1500 kokun yetecegini soylemesi ne kadar karakter sahibi oldugunu gosterir. Baska biri olsa, 'nasilsa 2000 dedim, ona gore para durumunu hazirladi, ekeyim gitsin' diyebilirdi. Aradaki fark 1750 euro; kabaca 9000 TL.

1500 kok bu aciklik icin yeterli. Kafan kucuk, aralara girilmemis, on cizgin cok indirilmemis. 20 gunluk resmininden de sikligin yeterli oldugu cok rahatlikla goruluyor.  Ayrica, cok onemli bir husus da yasin. 27. yas dokulmenin bittigi bir yas degil. Donorunu ne kadar dikkatli ve konservatif kullanirsan o kadar iyi. Dokulmenin durumuna gore cok buyuk ihtimalle 35-40 arasi bir ekime daha ihtiyac duyacaksin.

Sloocer'a gelince, kendisini hic sevmem; anlamaz ekimden filan :) (espri yapiyorum dememe gerek yok herhalde)

Onun cok ince gordugunu kolay kolay goren cikmaz burada. En basta '1500 yeterse, cok sasiracagim' diyerek yerini yapip, akabinde de benim de atif yaptigim yazisinda mesajini vermis. Ben sana soyleyeyim simdiden: Ekim surecin bitip acikligin gayet guzel kapaninca da 'vay be, demek bu tarz aciklik 1500 ile kapaniyor, o zaman ya Muttalip Hoca bu isi cok iyi biliyor, ya da diger ekimciler gereksiz greft kullanip ticari amaci on plana cikariyorlar' diyerek son noktayi koyacak :)

Dedigim gibi, icini ferah tut. Ekilenlerin hepsi cikacak ve sonucun gayet guzel olacak. Bu surecde stres yapma, sagligina dikkat et yeterli.
[/quite]

Dilinize yüreğinize sağlık hocam üşenmeden yazmışsınız bu kadar dediğiniz gibi Muttalip hoca ekim işinde olduğundan fazlasıyla insanlığı ön planda bir doktor inş saçlar güzel olur. Aynen dediğiniz gibi hoca yeterli dedi ilerde çizgiyi aşağı çekme düşüncem olursa yüne adres belli dizinde çok güzel olmuş tekrardan teşekkür ederim 😊

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 09 Mayıs 2018, 21:05:41 »
75. Gün saçın ıslak hali şoktan kurtulan biraz saç var gerisini kendi saçım kapatıyor henüz çıkış Yok flaşsız foto isteyen arkadaşlar için atıyorum iyi akşamlar cümleten ✋🏻

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 10 Mayıs 2018, 12:33:55 »
Kendı saçların gayet sağlıklı duruyor inşallah ileride dökülmen olmaz bu ekimle kapatırsın bu defteri.

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 10 Mayıs 2018, 12:49:19 »
Kendı saçların gayet sağlıklı duruyor inşallah ileride dökülmen olmaz bu ekimle kapatırsın bu defteri.
Sağolun hocam büyük stres ya bu ekim işi bi daha girişmem böyle şeylere 😊

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 10 Mayıs 2018, 12:52:29 »
Sağolun hocam büyük stres ya bu ekim işi bi daha girişmem böyle şeylere 😊

2 ay gecmis ekimden eser kalmamis dert sikintidan bahsediyorsun: 5 ay donoru yarali tavuk gibi dolasanlar, saclari parca pincik cikip 8.ayi bekleyenler ne yapsin:)

durumun gayet iyi sukret.. senin acikliginin yarisi kadar alana 4500 ler -500o ler ektirenler var sitede:)

Facebook Twitter Instagram