Gönderen Konu: Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Bursa 3500 greft - 2 Şubat 2018  (Okunma sayısı 10128 defa)

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba.

Yaşım 28. Yaklaşık 5 yıldır saç ektirmeyi düşünüyor ve araştırıyordum. Haliyle bu forum u da yıllardır takip ediyorum. Saç ektirmeye karar verdikten sonra yaptığım araştırmalarım ve birebir gördüğüm bir kaç sonuç neticesinde operasyon için Muray bey de karar kıldım. Daha önce herhangi bir ekim merkezi veya doktorla görüşmedim. Ancak buradan okuduğum ve anladığım kadarıyla şu an ülkemizde bir çok ekim merkezi bu işi cerrahi ve ciddi bir işlem olarak görmekten ziyade ticaret e çevirmiş durumdalar. Kliniğe gidip doktor beyle görüşünce bu gibi endişelerimden sıyrıldım diyebilirim.

2 şubat cuma günü ekim işlemi gerçekleşti. Mikromotor ile alım yapılıp toplamda 3500 greft ekim yapıldı. Operasyon süreci, ortam hijyeni, ilgi alakadan oldukça memnunum. Sırasıyla ekim öncesi sonrası 9. Gün ve sonrasında bir kaç resim daha yüklüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Herkese güzel sonuçlar dilerim.

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Bursa 3500 greft - 2 Şubat 2018
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2018, 03:18:34 »
Bunlarda hemen ekim sonrası ve 3. Gün ilk yıkama 4. Gün donör bölge resimleri.  Bu arada kafamın üst kısmında bir şişlik var doğuştan. Ekinle alakalı bir durum değil.

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2018, 03:23:02 »
10. Gün kabuk dökümü ve donör bölge

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2018, 03:35:00 »
12. Gün flaşlı 16. Gün gün ışığı. Ve 21. Gün yani dün çektiğim resim. Şok dökülme 3 4 gün önce hafiften başladı. Kafamdaki şişlik dediğim gibi doğuştan. Ekimle bir ilgisi yok

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2018, 10:14:55 »
bu drunda adı son zamanlar çok gecio.denizlinin mehsuru dr ozgur ankaranın dr keser bursadanda bu dr olucak herhalde en baba ekimcisi.tabi sonucları ii çıkarsa.yeri hangi semtte aynı yerdemi ekio alıp hastaneye falanmı goturuo hangi  semtte yapıo ekimini.bakalım sonucları nasıl çıkıcak.3500 az olur o saça olanı korumaya almayı dusuonmu yan etkilerini goze alıp finasteridin
saçları ekmeydi dersin

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2018, 10:58:30 »
Hayırlı olsun.Bu tarz ekimlerde Murat hoca başarılı. Tek sıkıntı her Adam ne yapsam 4000 ekmiyor . Ya  1 ya 2 vardır 4000 greft. BU arada saçlarınıza gerekli özeni göstermezseniz arka taraflara doğru açılır.

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2018, 13:05:10 »
Dr  bey kendi kliniğinde yapıyor bütün işlemleri. Kliniği bağlarbaşı evke mediloft ta.  Arka tarafta kalan saçlarım için bana minoxidil ve finasterid önerdi. Bu ilaçları daha önce kullandığım için açıkçası kullanmak istemedim ve kullanmıyorum. Rsnkl arkadaşın da dediği gibi doktor bey tek seferde fazla sayıda greft ekimine fazla sıcak bakmıyor. Tepe bölgesi için 1 yıl sonra bir ekim daha düşünüyorum. O yüzden sıkıntı yok gidenler gitsin. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2018, 13:23:34 »
Neticeyi bu senenin sonunda hepberaber görecegiz ama, bir seye deginmeden gecemeyecegim! Senin ön ve üst tarafta, yön belirleyecek sacin yok. Saclari eken Vatandas, kanallarin yönlerini belirleyen arkadas, rastgele delik acmamis kafaya!!! Yönlerini özenerek belirlemis!! Helal olsun! Sayisal biraz eksik, seyrek gelebilir ama iki kere 3000, bir kere 6000 ektirmekten daha saglikli diye düsünüyorum!! Hayirli olsun

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2018, 13:33:15 »
Teşekkür ederim. Genel anlamda bende memnunum ekimden. Resimde göründüğü kadar geniş bir alın yapım yok. Sadece ön kısma bu greft bence yeterli. Sizinde dediğiniz gibi tek seferde çok sayıda greft sağlıklı sonuçlar vermiyor zaten. Olan donör e oluyor genelde. Bakalım bekleyip göreceğiz

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Şubat 2018, 11:24:24 »
Geçmis olsun. 6. Aya kadae hic bir beklentiye girmeyin.  Her sac ekimi sonucunda Minoxsinini vermesi ilginc bu kez biotin yerine finasterit vermis sampuani ne verdi?
...

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Şubat 2018, 16:22:44 »
Geçmis olsun. 6. Aya kadae hic bir beklentiye girmeyin.  Her sac ekimi sonucunda Minoxsinini vermesi ilginc bu kez biotin yerine finasterit vermis sampuani ne verdi?

Minoxidili her saç ekiminden sonra değilde 30 yaş altı olan ekimlerde öneriyor dr. Bey benim anladığım kadarıyla. Biotin zaten önerdi ve kullanıyorum. Onu söylemeyi unutmuşum. Finasterid ide yine var olanı korumak adına önerdi. Ama dediğim gibi ben minoxidil ve finasterid gibi bir ömür kullanım gerektiren ilaçları daha önce de kullanıp bıraktığımdan dolayı kullanmak istemiyorum. Zaten 1 yıl sonrasında açılan bölgelere bi ekim daha yaptırmayı düşünüyorum. O zamana kadar gidecek olanın gitmesi benim açımdan daha iyi. Şampuan olarak sawpoo şampuan önerdi ve her gün kullanıyorum. Tabi Dediğiniz gibi 6 7 inci aylar ve hatta 1 yıla kadar sabırla beklemek gerekiyor. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Enes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2018, 09:17:07 »
LÜTFEN SÜRECİ SONUNA KADAR PAYLAŞIN ZİRA Dr.Murat KÜÇÜKTAŞIN YAPTIĞI EKİMLERİNİN SONUCUNU GÖRMEK İSTİYORUZ ARTIK

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2018, 18:04:54 »
Elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım. Şu an 25. Gün şok dökülme yavaş bir şekilde devam ediyor foto atarım müsait bir zamanda.

erkndinc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2018, 18:45:14 »
Umarım güzel sonuç alırsınız, kabuk dökümü nasıl oldu ? Kendiliğinden mi döküldü yoksa doktorunuz ya da siz müdahale ettiniz mi?

Gadegaralı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2018, 09:52:16 »
10. Gün yıkama klinikte yapılıyor. Kafaya buhar verildi ve kabukları aldılar.

Facebook Twitter Instagram