Gönderen Konu: Fehmi Arman saç ekim merkezi 5900 greft  (Okunma sayısı 43342 defa)

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Fehmi Arman saç ekim merkezi 5900 greft
« Yanıtla #45 : 16 Mart 2018, 15:48:15 »
Arkadaşlar bir ay oldu gidişat böyle on beş gündür yoğun dökülürdü her masaj yaptığımda ortalama 200 300 dökülürdü kesildi şimdi 10 15 anca dökülüyo yakından da çektim saçlar kökten değilde böyle kırık kırık dökülüyodu gidişat hakkında yorum yaparsanız sevinirim bi asmed ekimi kadar ilgi beklemesem de biraz değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim bu arada sadece sabamaed kebek önleyici şampuan kullanıyorum okadar ilaç falan yok

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 17 Mart 2018, 00:19:54 »
Ekim’iniz hayırlı olsun hocam. Ben de saç ekimi için ilk olarak fehmi armanla görüşmeye gitmiştim. Kendisiyle görüşemedim sanırım yardımcısı renkli gözlü sarışın bi bayanla konuşmuştum. Bekle henüz  erken demişti Ekim’iniz benim için referans olacak umarım iyi sonuçlanır. Şuan için iyi gibi geldi bana

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 17 Mart 2018, 12:41:50 »
Ekim’iniz hayırlı olsun hocam. Ben de saç ekimi için ilk olarak fehmi armanla görüşmeye gitmiştim. Kendisiyle görüşemedim sanırım yardımcısı renkli gözlü sarışın bi bayanla konuşmuştum. Bekle henüz  erken demişti Ekim’iniz benim için referans olacak umarım iyi sonuçlanır. Şuan için iyi gibi geldi bana
fehmi bey pek uğramıyor anladığım kadarıyla ben sadece iki dakka görüşmüştüm ama gördüğüm kadarını ve tecrübemi söyleyecek olursam gün de 4 hasta alıyorlar iki doktorları var kök alımı ve kanal açımını doktor yapıyor hemşireler ekiyor ve ekip stabil anladığım kadarıyla çünkü birbirleri ile tüm ekip çok samimiydi bu da uzun süredir çalıştıklarını gösterir galiba 12 yıldır da bu işi yapıyorlarmış ne bileyim ben de iki tanıdık referansım vardı gittim bakalım inşallah iyi olur sonucumuz

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 20 Mart 2018, 14:08:18 »
35 gün oldu 15. Günden itibaren orta-sert masaj yapıyorum ekilen bölgenin tamamına saçlar döküldü yüzde 70 80 normal süreçde tedirgin olmadı. Değil yapmamın sebebi kanlanmayı artıkmak ama doğru bir yol mu bilmiyorum ekim merkezi yapabilirsiniz demişti sadece pek muhatap olmuyorlar artık bilgili arkadaşlar bu konu hakkında bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 20 Mart 2018, 22:46:55 »
Yani bi cevap alaydım iyiydi bileydim ünlü ekim merkezlerinden birinin adını yazar konu açardım :)

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 20 Mart 2018, 22:50:19 »
ekilen bölgeye 60-90 gün arası dokunmazsanız daha iyi edersiniz. doğru bir yol olup olmadığını bilmediğiniz bir şeyi greftler en hassas dönemindeyken uygulamak biraz riskli bir hareket. şimdilik kökleri rahat bırakın, dediğim gibi en az bir 45 gün daha bekleyin o bölgeye dokunmak için.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 20 Mart 2018, 22:55:38 »
Bencede masaj çok uygun değil bu alamada kemal beye katılıyorum.
Fehmi armaninin ekibinde doktor yok diye biliyorum siz iki tane doktor olduğundan bahsetmişsiniz .kendisini sıkı olarak araştırdığım  için biliyorum bence siz onları dr zannetmişsiniz ne dersiniz? Olabilirmi

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 20 Mart 2018, 23:15:26 »
Hayırlı olsun brooo ekimin güzel bir sonuç alırsın inşallahh.

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 21 Mart 2018, 08:33:59 »
ekilen bölgeye 60-90 gün arası dokunmazsanız daha iyi edersiniz. doğru bir yol olup olmadığını bilmediğiniz bir şeyi greftler en hassas dönemindeyken uygulamak biraz riskli bir hareket. şimdilik kökleri rahat bırakın, dediğim gibi en az bir 45 gün daha bekleyin o bölgeye dokunmak için.
böyle söylemeniz pek mantıklı değil onuncu gün kabul dökümü için giden herkes bilir gazlı bezle sertçe sürte sürte kabuk dökerler sen tedirgin oldun mu da artık kök gelmez derler zaten 15 gün sonra tam iyileşme sağlanıyor saçın kanlanması çok önemli deniliyor. En 15. Günden beri yapıyorum tedirgin ettin beni reis

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 21 Mart 2018, 08:39:12 »
Bencede masaj çok uygun değil bu alamada kemal beye katılıyorum.
Fehmi armaninin ekibinde doktor yok diye biliyorum siz iki tane doktor olduğundan bahsetmişsiniz .kendisini sıkı olarak araştırdığım  için biliyorum bence siz onları dr zannetmişsiniz ne dersiniz? Olabilirmi
masaj uygun değil de o gün Hasan akılın canlı yayınına katıldım ekimden sonra 6 ay kafaya masaj ve aspirini önerdi oda neyse gelelim senin konuna kardeş valla bana doktor dediler hemşirde Tolga bey doktor bey diyordu ara da aradaki hiyerarşi bariz belliydi bilmiyorum artık diğer doktorun adıda hüseyin di valla doktor değilseler saçlarda tutmazsa yüklü bir tazminat davası açarım maddi manevi :)

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 21 Mart 2018, 08:39:42 »
Hayırlı olsun brooo ekimin güzel bir sonuç alırsın inşallahh.
eyvallah bro bakalım hayırlısı artık

ankaralı1012

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 21 Mart 2018, 14:30:23 »
ekim alanına 60 90 gün arasi dokunmak filan demiş arkadaş o zaman o mantikla saclari yikarken hala ilk 10 gün gibi basçek yikamak gerekir ben şahin bey de ekim yaptırdım kontorle gidiyorum bazen istediği kadar bastıriyor ve derinin altında ki köke bir yere çok sağlam çsrpmadigin sürece zarar veremezsin dedi

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 21 Mart 2018, 14:40:01 »
ekim alanına 60 90 gün arasi dokunmak filan demiş arkadaş o zaman o mantikla saclari yikarken hala ilk 10 gün gibi basçek yikamak gerekir ben şahin bey de ekim yaptırdım kontorle gidiyorum bazen istediği kadar bastıriyor ve derinin altında ki köke bir yere çok sağlam çsrpmadigin sürece zarar veremezsin dedi
aynen katılıyorum kardeşim ben zaten şok dökülme olayını bile bile günlük belli aralıklarla üç defa falan masaj yapıyorum bide hergün ılık suyla yıkarken masaj yapıyorum sonuçda saçı besleyen kan o bölgede kan akışı olursa saç da beslenir ama bi sıkıntısı var şok dökülme sürecini hızlandırıyor o bi gerçek ben ondan korktum yoksa masaj yaparken dökülen saçları inceliyorum hiç kök kopması veya kanama olmuyor sadece kırık saç telleri var okadar zaten tüyden kıldan nem kapan bir adam oldum çıktım herşeyden korkar oldum :)

ankaralı1012

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 21 Mart 2018, 15:09:12 »
masaj da deriye yapısan teller zaten dökülecek olan telleri ovaladığin için döküyorsun normal bir durum yani :)

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 21 Mart 2018, 15:21:35 »
arkadaşlar ben forumda cevap verirken kafadan sıkmıyorum. daha önceden aynı soruyu başka bir yerde daha okudum, aklımda kalanı söyledim.

https://www.realself.com/question/doha-start-scalp-massage-after-hair-transplantation-advise

buyrun aynı soruyu bir kişi daha sormuş; FUE'yi günümüzdeki FUE'ye evirmiş kişi, kısacası şuan size saç ekimi yapılıyorsa sayesinde olan William Rassman şunu söylemiş :

" You need not to scalp massage after a hair transplant, certainly not in the first 4 weeks if you insist on doing it. Check with your doctor and ask that question."

"Masaj yapmanıza gerek yok. Eğer illa yapacağım diyorsanız da ilk 4 hafta kesinlikle yapmayın"

İstediğiniz kişiye inanmakta özgürsünüz. Ben bilgi paylaşımı yapıyorum, ekim sizin ekiminiz sonuçta. Masaj yapmak istiyorsanız ve bunun kan dolaşımını arttırdığını düşünüuyorsanız yapın tabii ki.

Facebook Twitter Instagram