Saç Ekimi Sonuçları
Evet, 6. ay daha bayağı erken. Ona rağmen iyi sonuç. İnşallah daha epey gelişme olacaktır. Merkez hakkında yorumlarınız da dengeli ve faydalı. Ankara, iyi merkez/toplam merkez oranında iyi bir durumda. Fehmi Bey de, bana Ankara'nın Bakanlık merkezi olması nedeniyle herhangi bir şikayet durumunda İstanbul'a göre çok daha çabuk müdahale olduğunu, gerek bu nedenle gerekse hasta memnuniyeti açışından itibarını riske atmayacağını, ona göre personelle çalıştığını söylemişti. Sizin söylediğinize göre de greft alımını ve kanal açmayı iki doktor, ekimi tecrübeli hemşireler yapıyor. Bu da olumlu.
İlk haline bakacak olursak ben beğendim. Tatmin edici.
en önemlisi sizin memnun olmaniz, ikinci ekimle bu is biter. ozamanda mutlu olursunuz.
ilk halime göre çok çok memnunum tek sıkıntı dönerle Ekim alanı pek uyumlu değil donör çok sık görünüyor okadar alım yapıldı o da biraz Ekim alanın sırıtmasana sebeb oluyor bi seans daha düşünüyorum bir yıl sonucuma göre
heryerde eşit şekilde saç var, bu şekilde tarıyorsan toppik tarzı kapatıcılarla 2.ekime kadar efsane bir görüntü elde edebilirsin istiyosan.
doğal olmayan şeyler istemiyorum ilaç bile kullanmadım ekimden sonra biraz daha gelişim olursa birde sıklaştırma yaptırabilirsem bana yeter herakde
Toppik, ilaç gibi zararlı birşey değil, bilginiz olsun. Sadece kullanımı biraz zahmetli. Bir de toppikli görüntüye alışırsanız, bir daha zor bırakırsınız; toppiksiz görüntüyü zor beğenirsiniz.