Saç Ekimi Sonuçları
74.gündeyim eski halimin resmine baktığımda bayağı fark var çok kaşıntı oluyor alım yapılan yerdede oluyor donör tam düzeldi az biraz iz kaldı bi çok arkadaş bu süreci tam olarak kel geçiriyor benim epey tuttu acaba daha çıkmaz mı diye korkmaya başladım çok kuruntulu oldum çok
Alıntı yapılan: Kaçak-25 - 03 Mayıs 2018, 16:15:4774.gündeyim eski halimin resmine baktığımda bayağı fark var çok kaşıntı oluyor alım yapılan yerdede oluyor donör tam düzeldi az biraz iz kaldı bi çok arkadaş bu süreci tam olarak kel geçiriyor benim epey tuttu acaba daha çıkmaz mı diye korkmaya başladım çok kuruntulu oldum çok Bir önceki paylaşımla kıyaslayınca hafiften kararmalar başlamış. Süreç hızlı ilerleyecek gibi.
bu fiyatı klasik fue için mi verdiniz? Yoksa ONE BY ONE tekniği için mi? Birde ekimi yapan doktorunuzun ismini hatırlıyor musunuz? Can İmdat bey miydi?
Dostum şu an iyi gidiyor gerçektende ama sanırım bir ay sonraki durum sonucu belirleyici olacak.çıplak alana ekim yapıldığı için sonucun erken geleceğini düşünüyorum.
Süreç çok iyi benim 5. Aya kadar atak yoktu 8..9 ayda atak yaptı 1 seneyi tamamladığında kendine geldi senin sürecin çok iyi fırça gibi saçların olur umarım 😊