Gönderen Konu: Este World Altunizade' de saç ektirdim sonuç hüsran oldu  (Okunma sayısı 25398 defa)

nokta85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen sene saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Birkaç firma ile görüştüm, operasyon hakkında araştırmalar yaptım, hatta birkaç kliniği ziyaret ettim. Esteworld ‘ün fiyatları bana pahalı gelmişti internetten araştırdığım kadarıyla, bu yüzden farklı bir kurumda saç ekimi yaptırmaya karar vermiştim. Ancak müşteri temsilcisi beni son kez aradı tekrar gelin görüşelim fiyatlar konusunda dedi. 7000 TL ‘den başladı benimle ilgilenen müşteri temsilcisi bayan. Ben bu bedelin çok yüksek olduğunu ve bu kadar para veremeyeceğimi söyledim. 6000 TL yapalım ortada buluşalım sonra dedi. Ben yine bu kadar para çıkaramayacağımı, operasyon için 5000 TL para ayırdığımı söyledim ve en sonunda kabul etti, bu bedele anlaştık.
Operasyonu 28 Ocak 2017 de esteworld ‘ de yaptırdım. Ekimden sonra tepe bölgesinin seyrek ekildiğini farkettim. Ekimi yapan kişi ile bu durumu konuştuğumda buralara dörtlü saç teli ektiğini yani her saç kökünden dört adet saç teli çıkacağını söyledi. Zaman ilerliyordu. Operasyondan sonra altı ay geçmişti, ailem, arkadaşlarım tepe bölgende seyreklik var ekim iyi olmamış diyorlardı. Yine bir gün Esteworld ‘ e gidip ekimi yapan kişiye kaygılarımı belirttim. Bu kişi bana kurum adına memnuniyet garantisi verdi, memnun kalmazsan düzeltme operasyonu yaparız, şöyle plan yapalım Ekim 2017 gibi ilave düzeltme operasyonu yapalım dedi, ben de kabul ettim. Ekim ayı geldi, bana çok acelen var mı çünkü bu aralar çok yoğunuz Etiler ‘ deki Esteworld ‘ de bir problem olduğundan dolayı oradaki hastaların bir kısmını buraya sevk ediyorlar dedi, ben de tamam çok acelem yok dedim, operasyonu Şubat 2018 ‘ e erteledik. Şubat ayı geldi, operasyonu yapan kişi ile whatsapp üzerinden konuşuyoruz, ”ben kurumdan ayrıldım, artık düzeltme operasyonunu ben yapmayacağım, Altunizade Esteworld ‘ de müşteri ilişkileri sorumlusu hanım var, onunla sizin müsait olduğunuz bir gün belirleyip düzeltme operasyonunu yaptırabilirsiniz, bir problem çıkması halinde benimle iletişime geçsinler, durumu  müşteri ilişkileri sorumlusuna anlatırım” dedi.
Artık yeni bir süreç başladı, 6 Şubat 2018 ‘ de Altunizade Esteworld müşteri ilişkileri sorumlusu  hanımın yanına gittim, durumu olduğu gibi anlattım. Bu hanım, operasyonun olup olmayacağına Altunizade Esteworld direktör yardımcısının karar vereceğini söyledi. Ben müşteri ilişkileri sorumlusuna nasıl yani ekimi yapan kişi düzeltme operasyonunun yapılacağını ve bunun için onay alındığını zaten söyledi dedim. İlk şokumu yaşamıştım. Müşteri ilişkileri sorumlusu ile birlikte Altunizade Esteworld direktör yardımcısı hanımın yanına gittik. Direktör yardımcısı bilgisayardan resimlere baktı, sizin saç ekiminizde bir problem görünmüyor, eğer düzeltme operasyonu yaparsak bunu ücret karşılığında yapabiliriz dedi, ikinci şokumu yaşattı bana. Ben, bu durumu kabul etmediğimi, zaten operasyonu yapan kişinin tepedeki hatalı ekimi kabul ettiğini whatsapp mesajlarımı açarak gösterdim. Direktör yardımcısı, zaten imzaladığınız sözleşmede “saç ekiminin yüzde yüz başarı ile gerçekleşememe ihtimali söz konusu olabilir” diye bir madde var diye bu maddenin arkasına sığınmaya kalktı. Ben de “bana ekimi yapan kişi Este World adına memnuniyet garantisi verdi, operasyonu ücretsiz bir şekilde yapmanız gerekiyor zaten tepe bölgesine az ekim yapıldı” dedim. Direktör yardımcısı onun söyledikleri kurumu bağlamaz, tepe bölgesinde kan akışı yavaşmış, genetik olarak dökülme olmuş olabilir demeye devam etti. Hiç de inandırıcı değildi.
Bütün bu olanlardan sonra Altunizade Este World’ e güvenmiyorum. Altunizade Esteworld ‘ de yaşadıklarımı anlattım ve bu kurumda saç ekimi yaptırdığım için çok pişmanım, hiç memnun kalmadım.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Este World Altunizade' de saç ektirdim sonuç hüsran oldu
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2018, 17:20:00 »
evet geçmiş olsun maalesef saç ekiminin fabrikalarından birine denk gelmişsin    .este world köklü bir firma ama çok mağduru var..donör nasıl peki

nokta85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2018, 17:24:28 »
Alınan bölgelerde uzaktan bakınca belli olmuyor, ama yakından bakan arkadaşlar anlıyorlar.

nokta85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2018, 15:10:27 »
Arkadaşlar, internette bir kaç yere yazdıktan sonra gelin görüşelim düzeltme operasyonu için, çayımızı için dediler. Ben de kabul etmedim, nasıl güvenebilirim ki artık ücretsiz ekelim deseler bile, patates tarlası değil ki, hatanın telafisi yok, sonuçta tartıştık. Ben de ödediğim parayı bana geri verin, başka yerde operasyonumu yaptıracağım dedim, yazdıklarımı kaldırmak için.  İnternetin gücü bu işte. İyi ki böyle platformlar var sesimizi duyurabileceğimiz. Bakalım başka aramadılar. Gelişme olursa haberdar edeceğim.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2018, 18:07:17 »
Sen de onlara gelin görüşelim diye ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2018, 22:03:52 »
Gayriciddi yaklaşım

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2019, 17:02:41 »
Este World için bir kere daha düşünmekte fayda var o zaman

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2019, 13:25:21 »
Arkadaşlar, internette bir kaç yere yazdıktan sonra gelin görüşelim düzeltme operasyonu için, çayımızı için dediler. Ben de kabul etmedim, nasıl güvenebilirim ki artık ücretsiz ekelim deseler bile, patates tarlası değil ki, hatanın telafisi yok, sonuçta tartıştık. Ben de ödediğim parayı bana geri verin, başka yerde operasyonumu yaptıracağım dedim, yazdıklarımı kaldırmak için.  İnternetin gücü bu işte. İyi ki böyle platformlar var sesimizi duyurabileceğimiz. Bakalım başka aramadılar. Gelişme olursa haberdar edeceğim.

Zamanında seninle ilgilenselerdi bunlara gerek kalmazdı Saç ekimi bu garantisi yok olabilir saçlar çıkmayabilir sorun olabilir bunlar ekim merkezleri için olağan durumlar. Ama merkezin problem yaşayan kişiye  davranışı olağan değil iş ahlakı ile ilgili . Aynı şey onların başka alanda yaptıracağı operasyonda başlarına gelebilir ve aynı muameleyi görebilirler sadede saç ekimi yok sonuçta. Burası çok güçlü bir forum ve dikkatinizi çekerim tamamen saç ekimi üzerine kısaca her saç ektirenin yolu buraya düşer.

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2019, 16:29:35 »
Adamlar telafi edelim diyor gitmiyorsun en azından gidip düzeltme imkanı verseydin

gadrial

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2019, 00:57:06 »
yarın gidiyordum esteworld e sac ektirmek icin Allah razı olsun beni bilgilendirmis oldunuz esteworld e gitmem hayatta

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2019, 01:22:47 »
 Geçmiş olsun.merkez  neden kapanmıyor  anlamıyorum  okadar mağdur edilen insanlar şikayet  var

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2019, 14:19:45 »
Geçmiş olsun.merkez  neden kapanmıyor  anlamıyorum  okadar mağdur edilen insanlar şikayet  var

hocam böyle sonuçlarla merkez kapanmaz ki :)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2019, 14:43:17 »
 1000 şikayet  var    o yüzden dedim  ilgili  kurumlar  bu gibi yerleri görmüyormu    bu şikayetler  gün geçtikçe  çoğalıyor  insanımız  detaylı   araştırma  yapıyor yapsa böyle  yerlere düşmez ler

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2019, 14:45:02 »
1000 şikayet  var    o yüzden dedim  ilgili  kurumlar  bu gibi yerleri görmüyormu    bu şikayetler  gün geçtikçe  çoğalıyor  insanımız  detaylı   araştırma  yapıyor yapsa böyle  yerlere düşmez ler

haklısın baskan millet burda akşama kadar deli gibi araştırma yapıp öyle ekim kararı alıyor bunlar balıklama dalıyor insan bir girer ufak bır araştırma yapsalar zaten forumu keşfederler

sonuç olumsuz olunca araştırma yapıp buluyorlar forumu :)

cbu12345

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Ocak 2020, 05:46:44 »
acemi kizlara sac aldiriyorlar enseden ensem perisan oldu sag taraftan cok almislar soldan az yamuk yumuk. fabrikasyon bir yer burada iki kez ekim yaptirmistim cok pisman oldum o zaman ön cizgiyi asimetrik yapmislardi ve cok seyrekti ektikleri sac ben gittigimde bir doktorla gorusmustum dedikleri bugun cok yogunuz baska bkr doktor ekse olur mu doktor dedihime bakmayin hemsire iste.

1. resim esteworld ekimim

2.resim baska bir firma  ekimim
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2020, 06:21:56 Gönderen: cbu12345 »

Facebook Twitter Instagram