Gönderen Konu: SAÇ EKİMİNDEN SONRA TAVSİYE EDİLEN TAKVİYELER NELERDİR  (Okunma sayısı 284 defa)

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİNDEN SONRA TAVSİYE EDİLEN TAKVİYELER NELERDİR
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2025, 17:37:06 »
biri yardımcı olsun agalar

chester

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2025, 08:55:42 »
Reis öncelikle ekimin hayırlı olsun. Fin kullan veya kullanma diye tavsiyede bulunamam, onu araştırıp senin karar vermen gerek. Kullanırsan sonucu inanılmaz derecede etkiler o ayrı konu ama başlamadan önce ilacı iyice araştır. Kafana yatarsa kullan.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2025, 22:14:02 »
ekilen saçları desteklesin anlamında fin önerdilerse ciidye alma kardeşim önemli olan senin fine ihityacın olup olmaman ,ekim öncesi durumun bunu belirler .finasterid öyle ekimden sonra 3 ay kullanayım ekilenler güzelce çıksın şeklinde kullanım amacı olan bir ilaç değil .kullanacaksan var olan saçların için etkilerini ve yan etkilerini bilerek çok uzun dönem kullanman gerekir.

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2025, 22:37:00 »
ekilen saçları desteklesin anlamında fin önerdilerse ciidye alma kardeşim önemli olan senin fine ihityacın olup olmaman ,ekim öncesi durumun bunu belirler .finasterid öyle ekimden sonra 3 ay kullanayım ekilenler güzelce çıksın şeklinde kullanım amacı olan bir ilaç değil .kullanacaksan var olan saçların için etkilerini ve yan etkilerini bilerek çok uzun dönem kullanman gerekir.
tepe bölgesine pek ekim olmadı onları korumak istiyorum, bir dönem finas kullandım göz kuruluğu ve kasık ağrısı yaptı. tekrar başlayıp denesem mi diye düşünüyorum. bu durumda ne önerirsiniz

Facebook Twitter Instagram