Gönderen Konu: Gaziantep Saç Ekim Merkezi / 16.12.2024 / 4.5 Aylık Süreç  (Okunma sayısı 190 defa)

Soner sarıbeyefendidayı

• Yeni üye
  • *
Selamlar saç bakımından dezavantajlı forum dostlarım. Ben 27 yaşında bir erkeğim. 16 Aralık 2024’de Gaziantep Saç Ekim Merkezi’nde saç ekimim gerçekleştirildi. İlk 3 ay ekim merkezinin verdiği greftplus multivitaminleri kullandım. Daha sonra bitince günde 2 tablet xpecia’ya geçtim. Bunun yanında solgar balık yağı kullanıyorum günde 1 tablet olarak. Bu süreçte 3 kere prp yaptırdım. Bunun yanında 3. Ayda günde 1 mg finasteride başladım ve şuanda 1.5 aydır da kullanıyorum. Greft sayısını sormayı unutuğum için maalesef bilgim yok. Şuanda süreç üzerinden tam 4.5 ay geçmiş durumda. Sizce süreç nasıl gidiyor? Tabii değerlendirmek için henüz erken fakat değerli yorumlarınızı bekliyorum. Aşağıda şu sırayla fotoğrafları paylaşıyor olacağım:
- 1. Fotoğraf ekim sonrası 5. Gün
- 2. Fotoğraf 1. Ay
- 3. Fotoğraf 2. Ay
- 4. Fotoğraf 3. Ay
- 5. Fotoğraf 4.5 ay (şuanda)

Soner sarıbeyefendidayı

• Yeni üye
  • *
Ynt: 4. Ay saç ekim durumu
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2025, 21:06:27 »
Selamlar saç bakımından dezavantajlı forum dostlarım. Ben 27 yaşında bir erkeğim. 16 Aralık 2024’de Gaziantep Saç Ekim Merkezi’nde saç ekimim gerçekleştirildi. İlk 3 ay ekim merkezinin verdiği greftplus multivitaminleri kullandım. Daha sonra bitince günde 2 tablet xpecia’ya geçtim. Bunun yanında solgar balık yağı kullanıyorum günde 1 tablet olarak. Bu süreçte 3 kere prp yaptırdım. Bunun yanında 3. Ayda günde 1 mg finasteride başladım ve şuanda 1.5 aydır da kullanıyorum. Greft sayısını sormayı unutuğum için maalesef bilgim yok. Şuanda süreç üzerinden tam 4.5 ay geçmiş durumda. Sizce süreç nasıl gidiyor? Tabii değerlendirmek için henüz erken fakat değerli yorumlarınızı bekliyorum. Aşağıda şu sırayla fotoğrafları paylaşıyor olacağım:
- 1. Fotoğraf ekim sonrası 5. Gün
- 2. Fotoğraf 1. Ay
- 3. Fotoğraf 2. Ay
- 4. Fotoğraf 3. Ay
- 5. Fotoğraf 4.5 ay (şuanda)

Ayrıca ekimden bir gün öncesi ve ekim sonrası 10. Gün yıkaması sonrasını da ekliyorum

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Gaziantep Saç Ekim Merkezi / 16.12.2024 / 4.5 Aylık Süreç
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2025, 19:45:54 »
Merhaba gayet sık ve nizami ekim olmuş, ön çizginde iyi ekimini beğendim takriben 3.5-4k greft ekilmiş. Kabuk sonrası görüntü güzel saç yönleride iyi tüylenmelerinde başlamış 2 aya çok daha iyi görüntün olur. Sonucunun seni memnun edeceğini düşünüyorum geçmiş olsun dostum

Facebook Twitter Instagram