Gönderen Konu: 20 Yaş - Finasteride Başlama  (Okunma sayısı 201 defa)

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
20 Yaş - Finasteride Başlama
« : 24 Nisan 2025, 14:47:33 »
Vartex sizce seyreliyor mu? Haftada 3 gün finasteride başlamak istiyorum. Ne düşünüyorsunuz. Şüphelenmiştim 3 yıl önce ve konu açmıştım. Sanki dahada seyrek gibi...

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 20 Yaş - Finasteride Başlama
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2025, 10:32:31 »
Hocam kan tahlili ver bi seyrelmiste aşırı bir şey yok saçların renginden dolayı biraz fazla seyrek duruyor bu foruma bakma herkes finasterid dustasteride öneriyor birbirine ama o kadar da masum değil bu ilaçlar amerika dernekler kuruyor insanlar üroloji doktorundan randevu alıp onla bir konuş dht testosteron hormon testi yapsın detaylarını doktor ile konuşup öylesi başla

mustafackmk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2025, 18:19:43 »
Bariz genetik dökülmen var dökülme tipimiz benziyor ben 21 yaşında düşük dozda finasterid kullanmaya başlamıştım eğer gelişimini tamamladığını düşünüyorsan bunu sakallarının tam olarak çıkmasından sesinin kalınlaşmasından vs anlayabilirsin senin yerinde olsam finasterid başlardım doktora danışsan daha iyi tabiki şu an kurtarma ya da mevcut durumu koruma şansın var. Saçların şu an minyatürleşme ve yavaştan açılma sürecinde bence vakit kaybetme. Bunun dışında kan tahlili isteyip eksik değerlerin için takviye alabilirsin

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2025, 12:35:41 »
Haftada 3 kez 1 mg Finasteride başladım, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere. Süreci sizlerle paylaşacağım...
• Haftada 3x Finasteride 1 Mg
• Günlük Alpecin C1 Kafein Şampuan
• Günde 10 dakika masaj
[Norwood : 2]

Facebook Twitter Instagram