Saç Ekimi Sonuçları
Son durum nedir hocam , kabuklar döküldü mü , bende 13 mart için randevu aldım İlhan Bey'den.
Guzel ekim olmus kabuklar dokulduyse foto paylasabilir misin. Sizi tatmin edecek bir ekim olacak gibi duruyor
Ilhan hocanın ekimlere geri planda kaldı yav biraz kaplıydı ama iyi ekimleri vardı .Hayırlısı olsun umarım iyi sonuç alirsin
kabukları dökmüş olman lazım şimdiye kadar o şekilde de fotograf eklemeyı unutma hayır olsun
Alıntı yapılan: Hintell - 02 Mart 2018, 02:30:33kabukları dökmüş olman lazım şimdiye kadar o şekilde de fotograf eklemeyı unutma hayır olsun10. Günü tavsiye etti İlhan hoca kabuk dökmek için. Sizin tavsiyeniz nedir kabuk dokerken nasıl yaptınız. Ekliycem aşama aşama.
Alıntı yapılan: SedatSabır - 02 Mart 2018, 02:44:19Alıntı yapılan: Hintell - 02 Mart 2018, 02:30:33kabukları dökmüş olman lazım şimdiye kadar o şekilde de fotograf eklemeyı unutma hayır olsun10. Günü tavsiye etti İlhan hoca kabuk dökmek için. Sizin tavsiyeniz nedir kabuk dokerken nasıl yaptınız. Ekliycem aşama aşama.bencede 10 gün ideal bir zaman kabuk dökümü için ben daha fazla oldu sandım hayırlı olsun tekrardan