Gönderen Konu: 20 Subat Ilhan Serdaroglu Ekimim 2200+ greft  (Okunma sayısı 7009 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 20 Subat Ilhan Serdaroglu Ekimim 2200+ greft
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2018, 10:44:52 »
Bir 500 tepeye atsaydı daha iyi olurmuş hocam .

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2018, 15:59:58 »
Tepeye ekim ben istemedim olasi bir 2. Ekimde hic zorlanmamis bir donor alanla calismanin daha rahat olabilecegini kararlastirip greft sayisini ve ekimi bu sekilde belirledik. Ilac kullanimina gelince mumkun oldugunca ilaclardan kactigim icin ne ekim oncesi ne ekim sonrasi hicbir ilac kullanmadim kullanmayi da dusunmuyorum insallah kendi vucudum ilacsiz en iyi sonucu vericek :)

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2018, 08:26:55 »
3. Ay sonuclarim yorumlari bekliyorum arkadaslar

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2018, 10:58:51 »
Sanki çok belirgin bir gelişme yok gibi ama henüz çok erken ,çıkışların şimdiden sonra başlaması lazım.birde kendi saçlarınızmı döküldü acaba sanki bana öyle gibi geldi.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2018, 11:06:30 »
Surec erken suan icin soylenecek pek birsey yok kendi saclarinnda zayiflama olmus vertexe giden kisimlarda gorundugu kadariyla ztn oralara ekimde girilmemis finans kullanabilirsin yan etki gostermezse farkli bunyelerde  degisiyor ben toparlayacagini dusunuyorum

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 19 Mayıs 2018, 23:13:53 »
Evet henuz gozle gorulur bir degisme yok malesef ancak 90. Gunden sora baslayacagini dusundugumden olumsuz birsey yazmak istemedim bende merakla bekliyorum. Vertekse dogru saclarimin seyrek oldugunun farkindayim ancak cok daha zayifladi mi emin degilim cunku ilk fotograflarimda sacim cok uzun finasteridi veya herhangi baska bi ilaci kullanmak istemiyorum cunku ilaclara karsi bir insanim degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Haziran 2018, 23:10:38 »
118. Gun sonuclarim umarim daha iyi olacak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2018, 10:14:15 »
Önden gelısme güzel duruyor ama ekim olmamıs alanlarda baya zayıf senin oralarada bir sıklastırma gerekıyordu.
Global Moderator

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 19 Haziran 2018, 13:32:10 »
Ondeki surecin tamamlanmasini bekliyorum diger kisimlar icin ekimi 2 ye boldurmenin daha mantikli oldugunu dusundum cunku dokulme tamamen bitmis demek yanlis olur yasima gore

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 28 Temmuz 2018, 20:41:32 »
6 ayi gectik beyler emin olamiyorum insallah daha devam eder :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Temmuz 2018, 20:45:13 »
5 ayı geçtik diyecektin heralde. Ekim yapılan ön bölgede çıkışlar devam ediyor ama ekim yapılmayan bölgeler dökülmeye devam ediyor, baya seyrelmiş. Diğer bölgelere ekim düşünüyor musunuz?
The World is Yours

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Temmuz 2018, 21:00:11 »
Dostum ilk mesajını takiben konunu açtığın gün yorum yapacak idim moralini bozmamak İçin yorum yapmamıştım. Maalesef planlama çok yanlış. Ekim yapılan bölge U şeklinde bir, zaten ön çizgi ortada saçların mevcut. Senin durumundaki birine ekim yapmak yerine birazdaysa açılmasını tavsiye etmek daha yerinde bir karar olurdu.
Şimdi ekim yapılan bölge hiç fire vermeden çıkmış olsa sonuç seni memnun edecek mi?
Saç ekimi sonrası maalesef dökülme yüz tütmus olan zayıf saçlar şok ile miladını olması gerekenden çok önce dolduruyor. Bu sebeple senin ki gibi açıklıklarda Ekimler iyi sonuçlansa da mutlu etmiyor.
İzninle bir foto paylaşıyorum , şimdi ekim alanı %100 çıksa bu sonuç sizi mutlu edecek mi?

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Temmuz 2018, 21:08:15 »
Diger bolgelere ekim yaptirmayi belki 30 yasindan sonra dusunuyorum. Diger arkadasa gelince ben ekim oncesi zekeriya kul ve ilhan serdaroglu ile gorustum ikisi de bu tarzda bir ekim onerdi ve kafama yatti ben zaten bu saclari uzun kullanacagim o ortadaki zayifliklar bu sekilde sorun olusturmaz diye dusunuyorum eger %100 bir sonuc alirsam fazlasiyla mutlu edecektir insallah

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Temmuz 2018, 21:12:06 »
Diger bolgelere ekim yaptirmayi belki 30 yasindan sonra dusunuyorum. Diger arkadasa gelince ben ekim oncesi zekeriya kul ve ilhan serdaroglu ile gorustum ikisi de bu tarzda bir ekim onerdi ve kafama yatti ben zaten bu saclari uzun kullanacagim o ortadaki zayifliklar bu sekilde sorun olusturmaz diye dusunuyorum eger %100 bir sonuc alirsam fazlasiyla mutlu edecektir insallah

Ekimin hayırlı olsun kardeşim. İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Derslik oldu bu ekim. Ben biraz daha bekleyeyim en iyisi çünkü dökülmeye devam ediyor:)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Temmuz 2018, 22:35:10 »
Planlama bana göre de hatalı olmuş. Ben de geçen sene İlhan Beyle görüştüğümde ön hat şakak ekimi önermişti. Sanırım saçlı olan bölgeye ekim yapıp varolan saçlara zarar vermek istemiyor. Sizin şanssızlığınız ekilen saçlar daha çıkmadan varolan saçlarınız da seyrelmiş. Ekilen saçlar çıksa bile çok doğal bir görüntü oluşacağını sanmıyorum bu nedenle 30 yaşınızı beklemeden 2. bir ekim gerekebilir. Umarım dediğiniz gibi memnun olursunuz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram