Gönderen Konu: Dr Hakan klinik 3400 greft. 4,5 ay sonra Ekilen saçların dökülmeye başlaması  (Okunma sayısı 380 defa)

Kelocan

• Yeni üye
  • *
Selam arkadaşlar.

12 Aralık 2024 te 128 gün önce Dr Hakan klinikte saç ekimi yaptırdım. Fotoğraftanda anlaşılacağı üzere dökülenler ekilen saçlar, yeni çıkışı başlayan milimlik saçlar hergün fotoğraftaki gibi   dökülme başladı. Kendi saçlarım (Ekim olmayan ) 3 cm uzunluğundaki saçlarımdan 1 tel bile dökülme olmaziken, yeni çıkış yapan saçlarım dökülüyor. Haftada 4 finans, 2 gün avodart ve sadece akşamları 15 gündür 4 fıs minox kullanıyorum.
Başına böyle birşey gelen varmı, bana hiç normal gibi gelmedi. Yerine çıkarmı tekrar bu saçlar.

Myst

• Yeni üye
  • *
Hormon değerlerinize baktırsanız iyi olur t3,t4 ve tsh normalse eğer telogen etkisi olabilir.Klinikle görüşebildiniz mi?

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarını antiandrojenlere ve minoxa boğarsan öyle olur ve birde hiçte ekilen saçlara benzemiyor resimdekiler.

Kayser Soze

• Hero Member
Saçlarını antiandrojenlere ve minoxa boğarsan öyle olur ve birde hiçte ekilen saçlara benzemiyor resimdekiler.

5 yıldır buradayım. O ayrımı yapamıyorum.
Neye göre ekilenler değil acaba dostum?
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reis bence de bir hormon testi yaptırman senin yararına olacaktır. Üzücü bir durum ama inşallah dökülenler geri çıkar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu koyduğun resimlere bakarak yorum yapmak zor
Öncelik olarak saç ekim öncesi saçlarını görmemiz gerek
İncelme var mı saçlarında ekim öncesi bunu tespit etmek gerekiyor

Tabi çok uzatmaya gerekde yok dökülme varsa kafada Net sorun saçların beslenemiyor.
Yani dht kökleri tıkıyor kan akışını engelliyor

Saçlarda beslenemediği için incelip dökülüyor
Hali hazırda dökülmesi ve saçları incelmiş insanların finasterid kullanmadan saç ektirmesi doğru değil.
Global Moderator

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar.

12 Aralık 2024 te 128 gün önce Dr Hakan klinikte saç ekimi yaptırdım. Fotoğraftanda anlaşılacağı üzere dökülenler ekilen saçlar, yeni çıkışı başlayan milimlik saçlar hergün fotoğraftaki gibi   dökülme başladı. Kendi saçlarım (Ekim olmayan ) 3 cm uzunluğundaki saçlarımdan 1 tel bile dökülme olmaziken, yeni çıkış yapan saçlarım dökülüyor. Haftada 4 finans, 2 gün avodart ve sadece akşamları 15 gündür 4 fıs minox kullanıyorum.
Başına böyle birşey gelen varmı, bana hiç normal gibi gelmedi. Yerine çıkarmı tekrar bu saçlar.

Kliniğin verdiği cevap ne?

Facebook Twitter Instagram