Gönderen Konu: Post Finasteride Syndrome  (Okunma sayısı 160 defa)

nicky nick

• Yeni üye
  • *
Post Finasteride Syndrome
« : 19 Nisan 2025, 19:14:17 »
Arkadaşlar bu sendrom maalesef gerçek.
4 yıl kullandım, yaklaşık 1 sene önce bıraktım.
Sabah ereksiyonları hayatımdan çıktı ve hala geri gelmedi. Cinsel olarak uyarılma eşiğim değişti, eskiden görsel olarak bile uyarılabilirken şu an temas olmadığı sürece böyle birşey mümkün olmuyor.
Sertleşme bazen düzeliyor bazen kötüleşiyor, dönem dönem değişiyor.
Anksiyete nedir onu öğrendim ve zamk gibi yapıştı beni bırakmıyor.
Bu sendromdayken hayattan alınan zevk azalıyor, depresif moda sokuyor.
Sperm kalitem çok düşüktü, sıvılaşma çok fazlaydı fakat biraz normale döndü; ama hala eskisi gibi değil.
Sperm testi yaptırdım maalesef sperm mobilitem çok azalmış, doktor düzelir dedi ama bekliyorum bakalım.
Bu ilacın yan etkisi yok, yan etkiler psikolojik diyenleri sabaha kadar ıslak hortumla dövmek istiyorum.
Kullanmayın, kullandırtmayın.

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
Ynt: Post Finasteride Syndrome
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2025, 23:41:12 »
İlaca başlayan insanlar şaka yapiyoruz sanıyor
Biz bilmiyormuyuz finasterid içmeyi ama ilk
Yılda bir etkisi belki olmaz belki iki yılda da ama kesinlikle uzun vadede kalıcı yan etkiler birakabilme özelliğine sahip

gonnastaythere

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2025, 10:04:18 »
Kimse yan etki olmadigindan bahsetmedi. Yasa, cinsiyete ve genetige gore yan etki mekanizmasi degisir. 4 yil beklemek yerine her 6 ayda bir kontrole gitseydin doz düşümüyle belki ideal dozajini yakalayabilirdin. Ama buraya belgesiz girdi yapmayin lutfen.

nicky nick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2025, 10:19:44 »
Kimse yan etki olmadigindan bahsetmedi. Yasa, cinsiyete ve genetige gore yan etki mekanizmasi degisir. 4 yil beklemek yerine her 6 ayda bir kontrole gitseydin doz düşümüyle belki ideal dozajini yakalayabilirdin. Ama buraya belgesiz girdi yapmayin lutfen.
Sen Merck’in avukati misin?
4 yil boyunca prolaktin dahil hicbir degerimde anormallik yoktu. Her sene baktirdim. Ilk 2 yil yan etkiler bu kadar siddetli degildi, 2.seneden sonra doz azaltimina da gittim. Hala da tum degerlerim normal, ama yan etkiler var. Yasa, genetige gore degisir evet ama bu riske girmek isteyen varsa girsin, eger yan etki gorecek sanssiz taraftaysaniz hayat cok zor olmaya basliyor onun da farkinda olun.

gonnastaythere

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2025, 10:34:37 »
Sen Merck’in avukati misin?
4 yil boyunca prolaktin dahil hicbir degerimde anormallik yoktu. Her sene baktirdim. Ilk 2 yil yan etkiler bu kadar siddetli degildi, 2.seneden sonra doz azaltimina da gittim. Hala da tum degerlerim normal, ama yan etkiler var. Yasa, genetige gore degisir evet ama bu riske girmek isteyen varsa girsin, eger yan etki gorecek sanssiz taraftaysaniz hayat cok zor olmaya basliyor onun da farkinda olun.
Geçmiş olsun dostum, demek istediğim zaten yan etkileri olduğunu hepimiz biliyoruz, ilacın prospektusunde de yazıyor. Burada kendinizle ilgili geri bildirim vermeniz güzel bir şey en azından kullananların ciddi yan etkilerle karşılaşılabilecegini hatırlatmasi açısından faydalı buluyorum. Tesekkurler

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2025, 19:07:14 »
Yaşa cinsiyete genetiği bakmıyor DHT düşman değil vücut için gerekli bir hormon ne kadar dozaj düşürürsen düşür hormonların dengesini bozduğun için böyle yan etkiler görme olasılığın çok yüksek prostat kanseri ilacını saç için kullanıyorsun sonuçta daha önemli bir konu var
Bu ilacın yan etkilerini hafife alan tonlarca insan var bu ilacın 1 ayda o kadar büyük yan etkileri çıkmaz veya 2 ayda ama sana Garanti veriyorum
İllaki cinsellik olmak zorunda değil vücutun ihtiyacı olan bir hormonu kesmen her türlü yan etki yapar ileri zamanlarda

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2025, 19:17:34 »
Bide çok bilmiş insanlar var ne kadar az DHT o kadar saç sanıyor sığırlar kardeşim dht ne kadar çoksa doğru dökülme yapar ama DHT azsa yine saç dökülmesi yapar standart bir şekilde tutmak lazım size yıllarca yalan söylediler kullanın kanser ilacını deli gibi

gonnastaythere

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2025, 20:05:24 »
Yaşa cinsiyete genetiği bakmıyor DHT düşman değil vücut için gerekli bir hormon ne kadar dozaj düşürürsen düşür hormonların dengesini bozduğun için böyle yan etkiler görme olasılığın çok yüksek prostat kanseri ilacını saç için kullanıyorsun sonuçta daha önemli bir konu var
Bu ilacın yan etkilerini hafife alan tonlarca insan var bu ilacın 1 ayda o kadar büyük yan etkileri çıkmaz veya 2 ayda ama sana Garanti veriyorum
İllaki cinsellik olmak zorunda değil vücutun ihtiyacı olan bir hormonu kesmen her türlü yan etki yapar ileri zamanlarda
Ben araştırmalarıma Reddit gibi uluslararasi platformlari da ekliyorum. +5 yıl kullanan insanların deneyimlerini okuyorum. İlaçların yan etkilerini hafife alan yok ama kelligin kişide yarattığı psikolojik yan etkilerini hafife alanlar görüyorum. Avrupa'da asya'da yıllardır ilaçlı tedavi kullanılıyor. Ustune basa basa söylüyorum doktora danışın, olumsuzlukları mutlaka göz önünde bulundurun. Saç ile ilgili forumda olduğumuzdan minoksidil gibi lokal tedavilerin yanında bunları da konuşmak zorundayız. Herkesin sağlıkli kalmasi ortak temennimiz
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2025, 20:20:56 Gönderen: gonnastaythere »

Facebook Twitter Instagram