Gönderen Konu: Dr.Hakan DOĞANAY düzeltme ekimi repair 2 oprasyon toplam 7058 greft  (Okunma sayısı 15401 defa)

Keltoş

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Oldukça başarılı bir çalışma olmuş ki ben de bir fut mağduruyum ve yıllardır şapka takıyorum, resmen hayattan soyutlanmış durumdayım.
Bu konuda karşılaştığım ilk operasyon bu oldu, daha detaylı bir araştırma yapacağım; ancak ücretler konusunda herhangi bir fikrim yok, bana bu konuda yol gösterecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Micromotor 1 € mauel 1.25 € diye biliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Oldukça başarılı bir çalışma olmuş ki ben de bir fut mağduruyum ve yıllardır şapka takıyorum, resmen hayattan soyutlanmış durumdayım.
Bu konuda karşılaştığım ilk operasyon bu oldu, daha detaylı bir araştırma yapacağım; ancak ücretler konusunda herhangi bir fikrim yok, bana bu konuda yol gösterecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

ücretler bölümünde konusu var fıyatla ılgılı forumda

ayrıca kendı yetıştırdıgı ekıp ekımı yaparsa daha makul oluyor oyle bır avantajıda var hakan hocanın büççene göre degerlendırırsın
bu arada çok geçmiş olsun umarım sizin için herşey düzelir bu sıkıntıyı atlatırsınız.
Global Moderator

fathieagle

• Yeni üye
  • *
Merhabalar. Bende daha önce başarısız bir fut ekimi geçirdim. Benim durumumda bu vakaya benziyor. Bu örneğe güvenerek Hakan Doğanay ile iletişime geçtim.
Benim durumum norwood 6. önlerde daha önceki ekimden kalma saçlarım var. Sakallarda verici alan iyi durumda.
Hakan hocanın iletişim hattından online consultation için resim gönderdim fakat bana hiç bu işe girmemem tavsiye edildi. Hatta öndeki saçlarımı lazer ile aldırmam ve üstüne saç protezi kullanmamı tavsiye ettiler.

Hakan Doğanaydan hariç sakaldan saç ekimi yapabilen başarılı doktorlar var mı bana önerebileceğiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram