Gönderen Konu: Minoxidil 7. Ay Tecrübem  (Okunma sayısı 309 defa)

rainage2025

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Minoxidil 7. Ay Tecrübem
« : 19 Nisan 2025, 02:44:32 »
Merhaba öncelikle belirtmek isterim forumda yeni üyeyim fakat arada sirada misafir olarak forumu takip ediyordum, benin saclarim hatirlarim cocukluktan itibaren zayifti gec uzardi, cok defa uzatmak istememe ragmen 1 yil hatta 2 yil makas degmemesine ragmen bir türlü uzamadi daha sonra 23 yasinda sunu farketmeye basladim banyo penceresinden günes vurdugu zaman veya yagmurda islandigim zaman tepemde kafa derisi gorunmeye basladi aslinda saclarimi o zaman kaybetmistim ama farkina varamadim, daha sonra 27 yasima kadar o sekilde devam ettim dahada seyreldi sonra gürlesmesi icin sacimi kazidigimda artik herkes özellikle ailemdekiler saclarimin seyreldigini hatta kel kaldigimi yüzüme söylemeye basladi bende buna tedbir olarak topik ve jole kullanarak 6 sene bu sekilde idare ettim, daha sonra internetten tesadüfen minoxidili ogrendim ve yaklasik 7 aydir sabah aksam düzenli olarak kullaniyorum ilk ikinci haftada asiri kasinti yapti buna care olarak alpecinin mavi kafeinli suyundan kullandim daha ilk kullanimimda kasinti gecti ondan sonra herhangi bir yan etki yasamadim simdi minoxidile basladigim ilk anki ve su anki fotograflari paylasiyorum hatta yalancilik olmasin diye sacimi islattim ayni sekilde ayni isikta cektim ben üründen memnun kaldim,öyle antonya bandelas gibi sac olmadi zaten benim sacim herzaman seyrekti ve eminim sac ekimine de uygun degildir ayrica bu ilactanda oyle yüksek bi beklentim yoktu, sonuc sasirtti beni, ömür boyu kullanmayi düsünüyorum, simdilik bununla idare edecegim gittigi yere kadar daha sonra biraz daha acildigi zaman sac ekimi ya da protez kesinlikle kullanacagim. herkese gecmis olsun yorumlarinizi bekliyorum

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxidil 7. Ay Tecrübem
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2025, 16:16:46 »
Baya iyi toplamış hocam minoxidil

gonnastaythere

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2025, 10:14:43 »
Finasteride veya dutasteride eklemek dusunulebilir. Ekime cok uygun sekilde dokulmus saclarin. Sacinin arka tarafinin dolu oldugunu dusunursek ekimle cok iyi sonuclar elde edilebilir fakat 30una kadar koru ve guclendir mevcut saclarini. Lokal minoksidil uzun yillar kullanilabilecek bir urun degil. (Tavsiye degildir)

rainage2025

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2025, 13:03:53 »
Yas 36 olacak 15 yil daha tutabilsem daha dokulmez diye dusunuyorum ayrica kesinlikle ama kesinlikle fina kullanmam dalga sondukten sonra sacim olsa neye yarar, zaten fina kullanip saclanani da gormedim biraz etkisi oluyor ama du gercek bu ilaclarin hicbiri Ekim dahil normal dokulmemis saci geri getirmiyor, neseki bende  babamdan Genetik yanlar arkalar saglam kaliyo bizde bu yuzden protez saç dusunurum
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2025, 13:10:27 Gönderen: rainage2025 »

gonnastaythere

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2025, 16:00:56 »
Yas 36 olacak 15 yil daha tutabilsem daha dokulmez diye dusunuyorum ayrica kesinlikle ama kesinlikle fina kullanmam dalga sondukten sonra sacim olsa neye yarar, zaten fina kullanip saclanani da gormedim biraz etkisi oluyor ama du gercek bu ilaclarin hicbiri Ekim dahil normal dokulmemis saci geri getirmiyor, neseki bende  babamdan Genetik yanlar arkalar saglam kaliyo bizde bu yuzden protez saç dusunurum
Protez kullanacağına kafayı 3e vur daha karizmatik olursun. Peruk takmak gerçekten erkeğe yakışmıyor. Mesela ünlülerden oguzhan u*** etrafta cedric gibi dolaşıyor. İlaçların senin bunyende dalgayı etkileyip etkilemeyeceğini kullanmadan anlayamazsın. Böyle bir durum olsa bile bırakıldığında yüksek olasilikla geçtigi raporlaniyor.

rainage2025

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2025, 00:14:15 »
Protez kullanacağına kafayı 3e vur daha karizmatik olursun. Peruk takmak gerçekten erkeğe yakışmıyor. Mesela ünlülerden oguzhan u*** etrafta cedric gibi dolaşıyor. İlaçların senin bunyende dalgayı etkileyip etkilemeyeceğini kullanmadan anlayamazsın. Böyle bir durum olsa bile bırakıldığında yüksek olasilikla geçtigi raporlaniyor.
malesef ben o riski alamam zaten pimpirikli birisiyim kesin etkiler beni. protez konusuna gelince berberler genelde hep ayni tip sac keserler protezide ona gore yaptiklari icin hos durmuyor cogunda ben yanlari arkalari kisa olarak degilde uzun olarak birakarak uyumlu sekilde profesyonel yerinden iki kalip cikartsam onlar beni 2 yil götürür  adamini bulmak lazim bunun yada en iyisi kendin deneyerek uzmanlasmak cunku bu sac konusunda ben hicbir berbere güvenmem

Facebook Twitter Instagram