Gönderen Konu: Saç ekim hakkında  (Okunma sayısı 94 defa)

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim hakkında
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2025, 02:33:25 »
ilaçla pek olacak gibi değil dökülmen yaşınıda göz önünde bulundurursak çok agresif ilerliyor .ben olsam önden en fazla orta bölgeye kadar bir ekim yaptırırdım sonrasında duruma göre ikinci bir ekim düşünüürdüm .tek ekimde halletmeye kalkarsan her türlü kötü sonuçla karşılaşma ihtimalin yüksek olur.

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2025, 11:55:04 »
Kral beklemek senin için bir avantaj olmaz. Şahsen ekim yaptır derim. Ama iyi bir merkezde yaptırman çok önemli tabii

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2025, 20:38:15 »
dökülme patterni norwood 7 gibi görünüyor ama tedavi ile durdurabilir ve bir miktar saç çıkışı sağlanabilir ,ondan sonra başarlı bir ekimle saç derdini çözmen daha kolay olur.

Tarık Bey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2025, 22:43:53 »
Asuman hair ile görüştüm.Saç ekimi için uygun olmadığımı ve saçımın ince oldugunu belirttiler.en az 2 ay Xpecia ve Alopexy t kullanmamı tavsiye ettiler.Sizce ne yapmalıyım? @Hintel Hocam yorumlarınızı bekliyorum.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Nisan 2025, 20:23:45 »
Asuman hair ile görüştüm.Saç ekimi için uygun olmadığımı ve saçımın ince oldugunu belirttiler.en az 2 ay Xpecia ve Alopexy t kullanmamı tavsiye ettiler.Sizce ne yapmalıyım? @Hintel Hocam yorumlarınızı bekliyorum.

Mantıklı bir öneri olmuş finde kullanabilirsin aslında.

Facebook Twitter Instagram