Merhaba 27 yaşındayım.Saçlarım son 2 senedir vertex tipi dökülmeye başladı.İlk androgenetik alopesi teşhisinden sonra uzun bir süre minoxidil,pangold plus şampuan,çeşitli saç serum tiplerini kullandım.Bunları düzenli bir şekilde kullandıktan sonra kendi üşengeçliğimden ve stres faktörlerinden dolayı minoxidil bıraktım.Şuan için o stres faktörü kalktı ama saçlarım iyice dökülmeye başladı.Ben de tekrardan belki mezoterapi biraz çare olur umuduyla çok değerli bir dermatoloji profesörüne muayene oldum 6 seans gibi bir mezoterapi önerdi ama bunun saçlarımın dökülmesini 2 sene kadar geciktirebileceğini ve saç ekimini düşünebileceğimi belirtti.istersem saç ekimini öne çekebileceğini sonrasında mezoterapi yaptırabileceğimi tavsiye etmesi üzerinde saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Önceliğim Ankara olduğu için forumda ve diğer yerlerde 3-4 hoca gözüme çarptı.Bunlar;
1-Ekrem civaş(Muayene olduğum hocaya sonrasında saç ekimi için önerebileceği biri olup olmadığını sorduğumda burayı önerdi)
Kendisi dünya çapında saç ekim derneğinde ismi geçen birisi sanırsam.Cumartesi günü için buraya randevu oldum.İnternette kendisi hakkımda pek bir yorum göremedim gördüklerim de olumlu yöndeydi.Kendisine eksi olarak plastik cerrah olmaması bu işle yıllarca uğraşmış dermatolog olmasını artı olarak görüyorum.yaptığı teknik mikromotor yöntemi sanırsam ama iz bırakıyormuş bu da kafamda diğer soru işaretlerinden
2-muttalip keser:kendisi biraz tuzlu ama alanının en iyilerindenmiş.sekreterine fotoğraflarımı attım;hocamız kabul ederse cevabını bekliyorum.
3-serdar görkem:yine çok övülen orta-yüksek maliyetli bir hocamız sanırsam
4-şahin çelik:burada çok önerildiğini gördüm.f/p olarak en iyisi sanırsam
5-ekstra olarak clinic expert(Burası istanbul)
Burayı yakınımdaki 3-4 ay önce ekim yaptırmış biri önerdi telefonla görüştüğümde işin biraz fabrikasyon olduğunu anladım.Yapam hoca önemli bir etken olduğu için burayı eledim.
Şahsen muttalip hoca çok uçuk bir fiyat söylemezse ciddi bir şekilde onu düşünüyorum,ekrem hocaya da olumluyum bu karar aşamasında bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.Özellikle @hintell hocam yazarsa çok memnun olurum.Fotoğraflar ektedir