Gönderen Konu: İyi bir sonuç alabilir miyim?  (Okunma sayısı 150 defa)

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
İyi bir sonuç alabilir miyim?
« : 15 Nisan 2025, 18:21:46 »
Arkadaşlar saç ekimi için tam bir yıldır karar veremiyorum, araştırıyorum. En sonunda üye oldum ve sizden düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Ben ne kadar araştırsam da bu saç ektirenler kadar deneyimli olamam.
Endişelerim:
1-Açıklık çok mu fazla, sizce güzel bir sonuç alınabilir mi bu açıklıkla?
3-Hangi ekim tekniğini seçmeliyim?
4-Kayseri'de hangi merkeze ektirebilirim?
5-Alan geniş, doku çok hasar alacak nekroz olmaz değil mi?
6- Kimisi çift seans yapacağız dedi, kimi sakaldan da dönör alıp arkalara serpistirecegiz tek seansta bitireceğiz, arka biraz açık kalabilir dedi. Hiçbir şeye karar veremedim.
Eğer ekim yaptırır ve çok kötü bir sonuçla karsilasirsam cidden çok olumsuz etkilenirim, sigara tüketimini azaltmam ya da  bırakmam mümkün değil, sigarasız asla yapamıyorum.
Bu maceraya gireyim mi ne dersiniz, ama ekim için Kayseri dışında bir yere gidemem.

sonerone

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İyi bir sonuç alabilir miyim?
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2025, 18:35:47 »
Donor iyi ama açıklık geniş 2 seansta olabilir tekte ama saç istanbulda ekilir dostum ers clinic veya medeks ile görüş çözer bu merkezler senin işini

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2025, 18:45:56 »
Donor iyi ama açıklık geniş 2 seansta olabilir tekte ama saç istanbulda ekilir dostum ers clinic veya medeks ile görüş çözer bu merkezler senin işini
Paradan yana sıkıntı yok çok uç noktalar olmadıkça tabi ama İstanbul zor benim için. Ordan da olumsuz çok fazla bilgi edindim, bazı hocalar saç ekimini kendi yapmıyormuş, toplama ekip bulup onlara yaptırıyomuş vs vs. Ama önerinizi göz önünde bulunduracağım.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2025, 02:33:41 »
Paradan yana sıkıntı yok çok uç noktalar olmadıkça tabi ama İstanbul zor benim için. Ordan da olumsuz çok fazla bilgi edindim, bazı hocalar saç ekimini kendi yapmıyormuş, toplama ekip bulup onlara yaptırıyomuş vs vs. Ama önerinizi göz önünde bulunduracağım.

haklısın orda kötü işler çıkaran binlerce ekim merkezi var  fakat en iyi ekim merkezleride  orada. bu yüzden araştırıp o iyi yerlerden birine ektirmen lazım .mesafenin önemsiz olduğunu ekimden sonra mutlaka anlarsın ama önemli olan bunu acı bir şekilde tecrübe etmemek  :)

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2025, 07:43:48 »
Sanırım Kayseri Roza'da ektireceğim, İstanbul için önceden gidip yerinde görmem, hocayla yüz yüze görüşmem lazım. Tepe noktasına kadar ilk seans arkaya da ikinci seans yapılacak. İlk seansta 5 bin ikincide 2 bin greft yeterli olur gibi dediler.

Facebook Twitter Instagram