Gönderen Konu: Ahmet Tosun ( The hair clinic ) 09.04.2025 Ritim Bozukluğu 5259 greft yaş 36  (Okunma sayısı 1235 defa)

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Herkese merhabalar arkadaşlar. Bu formu kısa bir süre önce keşfettim. Öncelikle keşfetmeme sebep olan arkadaşım Alper  ve bu forum u kuran Hintell  ve admin arkadaşlara teşekkür ediyorum. Benim durumum biraz sizlerden  farklı covid den dolayı kalbimde ritim bozukluğu meydana geldi. Bu sebeple bildiğiniz üzere bir çok klinik mevcut şuan. Forum daki incelemelerim sonucunda yapılan ekimler olsun , yaşanmış olumsuz deneyimler olsun bir çok konuyu okudum ve fikir sahibi edindim. Ve bir kaç ekim merkezi ile görüşmelerim oldu. Ve görüşmelerimde herşeyden önce yaşamış olduğum sağlık sorununu en ince ayrıntısına kadar takip eden Ahmet Tosun  ( The hair clinic ) den Damla hanım vasıtasıyla Ahmet Tosun hocam ile tanisma fırsatı buldum. Samimi yaklaşımı olsun operasyon öncesi yaşamış olduğum sağlık sorunu olsun ilgi ve alakası ve yaklaşımı hoşuma gitti ve kendimi güvende hissettiğim için Ahmet Tosun u tercih ettim. İyikide tercih etmişim☺️ Operasyon öncesi klinik ile birlikte çalışan kardiyoloji doktoruna muayene oldum ve kendisinin onay vermesi ayrıca doktor   gözetimi ile saç ekimi olacağı için 09.04.2025 de gün verildi.

Ekim günü sabah saat 08.30 gibi klinikte oldum. Kardiyoloji doktorunun heyecan yatıştırması için sakinleştirici şurup vermiş Cansu hanım tarafından  şurup verildi. Kesinlikle bu tarz kalp sorunu , heyecan panik  yaşayan kişilerin alması gereken bitkisel bir şurup. Saat 09:00 gibi
önce Ahmet bey tarafından ön saç çizgisi çizildi benim ve kardeşimin şahsi fikirleri soruldu ve resimlerde görünen saç çizgisine karar verildi. Daha sonra Nihal hanım tarafından traş kısmı gerçekleştirildi. Daha sonra saat 09.20 gibi kardiyoloji doktorunun gelmesiyle  damar yolu açılıp anestezi işlemine geçildi. Ağrısız anestezi olayı gerçekten çok büyük bir konfor kesinlikle bunu belirtmek istiyorum. Kendimi rahat hissetmem için anestezi işlemi bitene kadar Ahmet bey 1 dakika olsun ekim odasından ayrılmadı. Daha sonra greft alımını Cansu hanım ve  Buse hanim tarafından greftlerin köklerden alımı  sohbet muhabbet havasında devam edildi. Ahmet bey sürekli ara ara kontrol edip işlemler hakkında bilgi almak için sürekli operasyon a dahil oldu diyebilirim. Bu arada kök alımında Nihal hanım ve  Aleynur  hanımdan da  söz etmemek olmaz. Tüm ekip koordineli bir şekilde titizlikle özveri ile işlerini yaptılar. Daha sonra Ahmet bey tarafından kanal açılımının hepsi kendisi tarafından sohbet muhabbet ederek açıldı.
 Yaklaşık olarak saat 13.30 gibi gref alımı ve kanal açılma işlemleri bitti ve öğlen yemek molası verildi.
Saat 14:00 gibi Cansu hanım , Buse hanim,  tarafından greflerin açılan kanallara yerleştirme işlemi başladı. Nihal hanım ve Aleynur hanımıda unutmamak  gerekir. Sürekli durumum sorulması olsun yaklaşımları olsun  ekip olarak cok iyiydi ve  memnun kaldım. Yaklaşık olarak saat 17.45 gibi greflerin yerleştirme işlemi bitti. Prp ve  pansuman işlemleri tamamlanıp taburcu edildim.
Ahmet bey tarafindan kullanacağım ilaçlar,  şampuanlar ve tüm ihtiyacım olan malzemeler klinik tarafindan verildi. Ben şahsım olarak bu kadar kolay ve güzel bir saç ekim operasyon olacağını düşünmemiştim.
Ekim sonrası ertesi gün ilk yıkama için kliniğe gittiğimde Nihal hanım tarafından ilk yıkama işlemi yapıldı ve detaylı bir şekilde yıkama hakkında bilgi verildi. Daha sonra klinik tarafından Malika hanım benimle iletişime geçip bundan sonra ki süreç de kendisinin bana eşlik edeceği bilgisi verildi. Buradan tüm Ahmet Tosun , Damla , Cansu , Buse  Nihal, Aleynur hanim ve İlker bey olmak üzere tüm The Hair Clinic ekibine teşekkür ederim ve yaşamış olduğum tecrübe ve memnuniyet den dolayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ekim hakkında değerli yorumlarınızı görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ( Özellikle @Hintell değerli yorumunu bekliyorum.)

caterpillar2024

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah reis, herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazmışsın. Ekime gelince, güzel ve sık bir ekim olmuş. Sonucu da güzel olur kanaatindeyim. İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
caterpillar2024 gerçekten kliniğin emeğini göz ardı edemezdim kendime bir borç bildiğim için yazmak istedim. Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim çok sağol
  • Ekim Tarihi: 09.04.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet TOSUN The hair Clinic
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia 2x1, multi vitamin mens 2×1 , Biotin Forte 1×1 ,corosprin, prozinc şampuan ( Biberiye yağ Gün aşırı masaj )

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam.planlama gayet iyi Duruyor. ön çizgi de yüzünüze uyumlu.Donör kalitesi de baya iyi.Güzel sonuç olacak bence.Geçmiş olsun

Bumble59

• Yeni üye
  • *
Yıllar sonra beni foruma tekrardan getiren adam saygı değer ismail bey 🙂 ekim den önce ve sonra olmak üzere yapmış olduğunuz tüm araştırmalar ve titizlikle yaklaşımınız size başarılı bir sonuç olarak  döndüğünü görüyorum. Alın çizgisi dönor bölgesi ekip çalışması herşey çok başarılı ve temiz duruyor bundan sonra ki süreç te bir sıkıntı ve aksilik olmazsa geriye saçlarınızı bol bol taramak düşecektir. saçlarınız çıkmasını beklerken anı yaşayıp bol sabırlı günler dilerim.

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Evet arkadaşlar 3 gün oldu bugün hem yıkama hemde kontrol için kliniğe gittim. Aleynur hanim tarafından yıkama işlemi yapıldıktan sonra oksijenli su temizlenip krem sürüldü.Ahmet bey de kontrol etti herseyin yolunda olduğu söylendi.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2025, 15:56:11 Gönderen: 1stanbul89 »
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia 2x1, multi vitamin mens 2×1 , Biotin Forte 1×1 ,corosprin, prozinc şampuan ( Biberiye yağ Gün aşırı masaj )

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun .yakın bir arkadaşımda genç yaşta covidden sonra ritm bozukluğu problemi yaşadı ama merak etmek geçiyor hocam birazda psikoloji meselesi.
ekiminizde gayet güzel görünüyor yapanların ellerine sağlık umarım en güzel sonucu alırsınız.

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun .yakın bir arkadaşımda genç yaşta covidden sonra ritm bozukluğu problemi yaşadı ama merak etmek geçiyor hocam birazda psikoloji meselesi.
ekiminizde gayet güzel görünüyor yapanların ellerine sağlık umarım en güzel sonucu alırsınız.
Öncelikle çok teşekkür ederim evet kesinlikle psikolojik olarak rahat olmak gerekiyor ben sac ekimine karar vermeden önce 1,2 kardiyoloji doktoru ile görüştüm onlarda degerlendirme sonucu olumlu olunca ektirmeye karar verdim ve doktor onayı ve kontrolünde ektirdim.
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle geçmiş olsun ama arkadaşında dediği gibi geçici bir süreç olduğunu gördüm çevremden fakat olayın büyük bir bölümü psikolojik.kendinizi hasta olarak görmeyin geçici bir durum olarak görün.ekiminize gelince çok güzel ve sık bir ekim olmuş.donör zaten kaliteli duruyor.inşallah süreç sonunda mutlu olursunuz.

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
4.Gün arkadaşlar hafiften ekim alani ve donör alanı kaşınmaya başladı ☺️
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
5.Gün arkadaşlar yıkama sonrası fotoğraf. Donör alanına kantaron yağı sürüyorum yumuşak tutuyor ve ensenin kasılmasını büyük ölçüde azaltıyor. Akşam yatmadan önce de Fito krem kullanıyorum.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2025, 13:04:21 Gönderen: 1stanbul89 »
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
6.Gün den selamlar...
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

caterpillar2024

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah, kabuklanmaya başlamış. Bir kaç gün sonra hasret kaldığın rahat uykuya kavuşursun hocam :)

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim caterpillar2024 gerçekten zor bir süreçmiş. Kaşınma devam ediyor donör alanında ağrı olmasından dolayı biraz sıkıntım var ağrı kesici kullanıyorum.
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
7.Gün'den Selamlar  arkadaşlar  donör alanındaki sıkılaşma hissinden dolayı ekim merkezi tavsiyesiyle bepanthol derma losyon ( yoğun Nemlendirici) ye başladım😇
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2025, 22:02:38 Gönderen: 1stanbul89 »
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram