Herkese merhabalar arkadaşlar. Bu formu kısa bir süre önce keşfettim. Öncelikle keşfetmeme sebep olan arkadaşım Alper ve bu forum u kuran Hintell ve admin arkadaşlara teşekkür ediyorum. Benim durumum biraz sizlerden farklı covid den dolayı kalbimde ritim bozukluğu meydana geldi. Bu sebeple bildiğiniz üzere bir çok klinik mevcut şuan. Forum daki incelemelerim sonucunda yapılan ekimler olsun , yaşanmış olumsuz deneyimler olsun bir çok konuyu okudum ve fikir sahibi edindim. Ve bir kaç ekim merkezi ile görüşmelerim oldu. Ve görüşmelerimde herşeyden önce yaşamış olduğum sağlık sorununu en ince ayrıntısına kadar takip eden Ahmet Tosun ( The hair clinic ) den Damla hanım vasıtasıyla Ahmet Tosun hocam ile tanisma fırsatı buldum. Samimi yaklaşımı olsun operasyon öncesi yaşamış olduğum sağlık sorunu olsun ilgi ve alakası ve yaklaşımı hoşuma gitti ve kendimi güvende hissettiğim için Ahmet Tosun u tercih ettim. İyikide tercih etmişim☺️ Operasyon öncesi klinik ile birlikte çalışan kardiyoloji doktoruna muayene oldum ve kendisinin onay vermesi ayrıca doktor gözetimi ile saç ekimi olacağı için 09.04.2025 de gün verildi.
Ekim günü sabah saat 08.30 gibi klinikte oldum. Kardiyoloji doktorunun heyecan yatıştırması için sakinleştirici şurup vermiş Cansu hanım tarafından şurup verildi. Kesinlikle bu tarz kalp sorunu , heyecan panik yaşayan kişilerin alması gereken bitkisel bir şurup. Saat 09:00 gibi
önce Ahmet bey tarafından ön saç çizgisi çizildi benim ve kardeşimin şahsi fikirleri soruldu ve resimlerde görünen saç çizgisine karar verildi. Daha sonra Nihal hanım tarafından traş kısmı gerçekleştirildi. Daha sonra saat 09.20 gibi kardiyoloji doktorunun gelmesiyle damar yolu açılıp anestezi işlemine geçildi. Ağrısız anestezi olayı gerçekten çok büyük bir konfor kesinlikle bunu belirtmek istiyorum. Kendimi rahat hissetmem için anestezi işlemi bitene kadar Ahmet bey 1 dakika olsun ekim odasından ayrılmadı. Daha sonra greft alımını Cansu hanım ve Buse hanim tarafından greftlerin köklerden alımı sohbet muhabbet havasında devam edildi. Ahmet bey sürekli ara ara kontrol edip işlemler hakkında bilgi almak için sürekli operasyon a dahil oldu diyebilirim. Bu arada kök alımında Nihal hanım ve Aleynur hanımdan da söz etmemek olmaz. Tüm ekip koordineli bir şekilde titizlikle özveri ile işlerini yaptılar. Daha sonra Ahmet bey tarafından kanal açılımının hepsi kendisi tarafından sohbet muhabbet ederek açıldı.
Yaklaşık olarak saat 13.30 gibi gref alımı ve kanal açılma işlemleri bitti ve öğlen yemek molası verildi.
Saat 14:00 gibi Cansu hanım , Buse hanim, tarafından greflerin açılan kanallara yerleştirme işlemi başladı. Nihal hanım ve Aleynur hanımıda unutmamak gerekir. Sürekli durumum sorulması olsun yaklaşımları olsun ekip olarak cok iyiydi ve memnun kaldım. Yaklaşık olarak saat 17.45 gibi greflerin yerleştirme işlemi bitti. Prp ve pansuman işlemleri tamamlanıp taburcu edildim.
Ahmet bey tarafindan kullanacağım ilaçlar, şampuanlar ve tüm ihtiyacım olan malzemeler klinik tarafindan verildi. Ben şahsım olarak bu kadar kolay ve güzel bir saç ekim operasyon olacağını düşünmemiştim.
Ekim sonrası ertesi gün ilk yıkama için kliniğe gittiğimde Nihal hanım tarafından ilk yıkama işlemi yapıldı ve detaylı bir şekilde yıkama hakkında bilgi verildi. Daha sonra klinik tarafından Malika hanım benimle iletişime geçip bundan sonra ki süreç de kendisinin bana eşlik edeceği bilgisi verildi. Buradan tüm Ahmet Tosun , Damla , Cansu , Buse Nihal, Aleynur hanim ve İlker bey olmak üzere tüm The Hair Clinic ekibine teşekkür ederim ve yaşamış olduğum tecrübe ve memnuniyet den dolayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ekim hakkında değerli yorumlarınızı görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ( Özellikle @Hintell değerli yorumunu bekliyorum.)