Gönderen Konu: DR. Yetkin Bayer saç ekim merkezindeki kötü tecrübem  (Okunma sayısı 142 defa)

tlgsgt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2024 mart ayında bayer clinics te saç ekimi yaptırdım hali hazırda saçı olan biriyim ama senelerce kask takmamdan ve ailede olan ırsilikten dolayı tepe bölgemde açıklık vardı.Yetkin bey ve yeğeni noyan bey yazlık komşumuz olurlar noyan bey eşimin 20 senelik arkadaşıdır ve saç ekimi üzerine tanıdığımız kişiler olduğu için başka bir yer arayışına girmedim 2024 yılı itibari ile diğer klinikler 20 bin tl ye bu işlemi prp dahil yapar iken yetkin bey tanıdık olduğum için özel fiyattan 45 bin liraya yapacağını söyledi bende ikiletmedim ve tamam deyip randevu aldım akabinde 2 gün sonrada operasyon yapıldı.Operasyondan sonra internet sitesine girdiğim zaman 45 bin fiyatının konaklama ve transfer ücreti dahil standart bir fiyat olduğunu gördüm ama bunuda sorun etmedim sonuçta yüz yüze bakan insanlarız ve biraz daha az bakarım yüzlerine ayıp ettikleri için dedim ve konuyu deşmedim.Geçen 14 ayda saçımda herhangi bir gelişme olmadı hatta seyrelme bile oldu diyebilirim operasyon sonraki süreçte şiddetli ağrılar yaşadım ve bunu kliniğe haber vermeme rahmen bir dönüş alamadım kalkıp gittiğimde ise bunu normal olduğu söylendi ve geri yollandım geçtiğimiz haftalarda Yetkin beye whatsapp ve mail üzerinden saçımda hiçbir değişiklik olmadığını haber vermeme rağmen bir dönüş alamadım.Yetkin beyin etilerin güzel bir köşesinde kliniğinde oturup zevkle kahvesini yudumlaması için bir bağış yapmış oldum hoş tabiki yasal haklarımı aramaya başlayacağım bu süreçte yaptığım araştırmalarda aynı dertten muzdarip olup dava açmış ve kazanmış avukatlar var onlardan biri ile görüşme yaptım önümüzdeki hafta hukuki süreci önce tüketici hakları sonrada mahkeme yolu ile başlatacağım.Buraya yazmamdaki amaç bayer clinics i hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum tanıdığı insana karşı bile yaptığı hatalı işlemden dolayı dönüş sağlamayan bu klinik tanımadıklarını hiç umursamayacaktır.Firma zaten çok türk müşteri istemiyor yurt dışından gelenler birdaha ne zaman dönecek zihniyetinde olduklarını düşünüyorlar diye tahmin ediyorum.resim eklemeyi beceremediğim için 2024 ve 2025 fotoğraflarını ekleyemedim fakat tarif edebilirseniz yükleyebilirim.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR. Yetkin Bayer saç ekim merkezindeki kötü tecrübem
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2025, 11:59:05 »
Öncelikle geçmiş olsun. Görselsiz yorum yapmak güç o sebeple ekim öncesi ekimin hemen sonrası kabuk dökümü ay ay görsellerden kolaj yaparsanız elde ne varsa şimdiki durum dahi daha net yorumlanıp fikir sahibi olunulabilir. Fotoğraf ekleme kısmına gelecek olursak şimdi benim bu gönderimin sağ altından yanıtlaya tıklayıp yanıt gönder sayfasına geç. Mesaj yazabileceğin kutucugun sol altında + Ekler ve diğer seçenekler butonu var ona tıkla Dosya ekle bölümünde görsel ekle.(Onunda alltında daha çok eklenti butonu var ona basarak 5 adete kadar bir seferde ekleyebilirsin böyle böyle tüm görselleri eklersin.

tlgsgt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2025, 23:15:03 »
teşekkürler sırasıyla ekledim ilk resim son hali yani nisan 2025 ikinci resim ise mart 2024 en son resimde mart 2024 ekimden önce saçımınön kısmı şu anda önde de hiçbir değişme yok

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2025, 20:50:00 »
Öncelikle geçmiş olsun.  Bu tür ekim merkezleri hep aynı parayı alıp madur etmek. Meslek ahlakı hak hukuk sıfır maalesef.
Avukatında en azından meslek ahlakı vardır ve işini layıkıyla yapar inşallah. Onlarında parayı alıp sonrasını unutanları oluyor.

tlgsgt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2025, 20:59:52 »
Öyleymiş bizde acı bir tecrübe ile öğrendik birde yazlık komşumuz evlerimiz dip dibe avukatım tüketici haklarına baş vuracak bu hafta bakalım ne olacak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2025, 01:43:22 »
Geçmiş olsun çok kalitesiz bir saç ekimi
Sonuç ekim fotolarından belli zaten üzüldüm
Global Moderator

tlgsgt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2025, 08:42:07 »
Evet hem kötü hemde saçımda geçmişe göre seyrelme oldu üzerine bir de aylarca süren ağrı çektim operasyondan sonra hala kafa derimde hissizlik var.Ekim tutmadığı gibi birde saçımın arkasında kalıcı açıklık oldu dün tüketici haklarına başvuru yaptık sonuç ne olacak buradan da paylaşacağım benzer durumda olan arkadaşlar için yol gösterici olabilir

Facebook Twitter Instagram