Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiyesi Arıyorum, 34 Yaş, 4600+4600 greft Şahin Çelik  (Okunma sayısı 120 defa)

erdyno

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba, saç ekimi planlıyorum ve sizden fikir almak istiyorum. Aşağıda tüm detayları yazdım, yorum ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
Sac dokulmesi 23-24 yasinda vertex bolgesinden basladi, hic bir ilac kullanmadim, sebamed sampuan kullandim sac dokulmesine karsi kendimce.

📅 15 Nisan’da Şahin Çelik ile randevum var.

💉 Bana 2 operasyon gerektiğini söyledi:

Ön taraf

Verteks (tepe)

💉 Her bir operasyonda 4600 greft ekilecekmiş.

💸 Her operasyonun maliyeti 80.000 TL, toplamda 160.000 TL olacak.

💍 20 Eylül’de düğünüm var.

Bu zamana kadar sonuçlar çıkar mı?

Riske etmeye değer mi, sizce?

Alternatif görüştüğüm doktorlar:

Dr. Erkan Özgün

Tek seansta 5500 greft yeterli olur dedi.

Fiyat: 80.000 TL

Dr. Serdar Gökrem

En mantıklı gelen opsiyon aslında o.

Fakat fiyatı 2200 Euro, yani Şahin Çelik’e göre yaklaşık %30 daha pahalı.

📸 Fotoğraflarımı aşağıya ekliyorum.
Görüp değerlendirebilirseniz çok mutlu olurum.
👉 Hangi doktor sizce daha mantıklı?
👉 Düğüne kadar yetişir mi?
👉 2 operasyon yerine 1 seans yeterli olabilir mi?

Teşekkürler şimdiden! 🙏

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay var düğüne herkesin saç yapısı ay ay uzama miktarı vs değişkenlik gösteren durumlar o sebeple bir şey demek güç. Ortalama bir seyirde gittiğini varsayarsak orta ve tepe hariç şakak ve önlerde %50-70 arası dolgunluk yakalanabilir.(düğüne kadar) Bunlar hep ihtimal tabi olur olmaz bilinmez. Bu bilinmezlikleri iyice tartıp biçip ona göre kararını ver. Böyle geniş alanlar için tek seferde kapatmayı mantıklı bulmuyorum ben firenin artma ihtimalini yükseltiyor. Bu sebeple düğün görselleri için ön profil fotoğrafları kafi olur diyerekten önden ortalara kadar 1seans ekim diğeri 1 sene sonra duruma göre bakarsın artık hem ilk ekim memnun eder ihtiyaç dahi duymayabilirsin. Şahin çeliğin ekimlerini beğeniyorum ekseriyetle hakkında hayırlısı olsun. Düğün içinde şimdiden tebrik ederim dostum allah mesud bahtiyar etsin.

erdyno

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler iyi niyetler ve tavsiyelerin icin! Dugunde suandaki halinden kotu olmasin bana yeterli olur. Elvis gibi gitme beklentim yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şahin çelik güzel ve doğru bir plan yapmış bence uymalısın bu plana bende sana öyle bir plan önerirdim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram