Gönderen Konu: l-cysteine oral takviye  (Okunma sayısı 187 defa)

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
l-cysteine oral takviye
« : 10 Nisan 2025, 00:49:37 »
Forumda Bu DHT blokerlerden korkup
Kullanmayıp daha alternatif yollar arayan arkadaşlarımıza düzgün bilgiler vermek için açtım konuyu oral yoldan  l -Sistin, Serenoa repens , Cucurbita pepo , Pygeum africanum
oral takviye alan katılımcıların plasebo alanlara kıyasla saç yoğunluğunda önemli bir artış yaşadığını ve çalışmanın başlamasından 3 ay kadar erken bir sürede iyileşmeler gözlemlendiğini gösterdi. Ek olarak, saçlarının genel hacmi ve görünümü belirgin bir iyileşme gösterdi. Daha da önemlisi, oral takviye iyi tolere edildi ve orta veya şiddetli yan etki bildirimi yapılmadı. Sonuç olarak, bulgular bu oral takviyenin kronik telogen effluvium veya androgenetik alopesisi olan kişiler için güvenli ve etkili bir tedavi seçeneği olabileceğini ve saç yoğunluğunda ve genel görünümde iyileşmeler sağlayabileceğini göstermekmte.

https://karger.com/sad/article/11/1/27/910597/Oral-Supplementation-with-l-Cystine-Serenoa-repens

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
Ynt: l-cysteine oral takviye
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2025, 00:53:22 »
Buyrun

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2025, 13:19:38 »
Hangi ürünü önerirsin birde bunu deneyelim 😁

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2025, 13:44:43 »

+
Topikal Fin %0.1

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2025, 15:53:18 »
Bu ikisinden birini kullanabilirsiniz
İçinde l-sistin oranı çok fazla biri cystıphane
Menşei Fransa asos panplus Gold buda
Türkiye ikiside iş görür artık bunlarda etki etmiyorsa diyecek hiç birşey yok keşke avordat bilmem ne yerine bunlara fırsat verseniz herkeste DHT hormonu var ama bana kalırsa bütün saç dokulmelerinin sebebi yetersiz beslenme

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2025, 15:55:02 »
Buda panplus Gold

Fjorn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2025, 21:34:37 »
Türkiye ikiside iş görür artık bunlarda etki etmiyorsa diyecek hiç birşey yok keşke avordat bilmem ne yerine bunlara fırsat verseniz herkeste DHT hormonu var ama bana kalırsa bütün saç dokulmelerinin sebebi yetersiz beslenme
Hocam sıkıntıda o herkesde DHT hormonu var ama önemli olan genetik olarak saça etkisinin nasıl olduğu.
Yabancı forumlarda fazla bir kullanıcı yorumu da göremedim.
Ayrıca attığınız çalışmada saw palmetto vs pumpkin seed oil de kullanılmış tek başına l-sistin ve diğer vitamin takviyeleri yok.

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2025, 21:23:10 »
Senin dediğin gibi olsaydı Afrika’nın hepsi kel olurdu
  • Medikal Tedavi Her gün 5mg oral Minoxidil, 3 günde 1 dutasterid ve 3 günde 2 Finasterid

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2025, 21:34:08 »
Senin dediğin gibi olsaydı Afrika’nın hepsi kel olurdu
Cok meraklısınız galiba finasterid kullanıp gözünü kör etmeye psikolojinizi bozmaya
Ben diyorumki birazda doğal takviylere
Şans verelim hepsi bu

Fjorn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2025, 21:59:36 »
Hocam ben sizi anlamadim dht blokerlara karşısiniz ama kendiniz dutasterid kullandığınızi soylemissiniz 3 senedir ?

Hasan Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2025, 22:06:17 »
Hocam ben sizi anlamadim dht blokerlara karşısiniz ama kendiniz dutasterid kullandığınızi soylemissiniz 3 senedir ?
Sana şöyle söyliyim ilk başlarda herşey hoş güzeldir taki yıllar geçtikten sonra bir anda yan etkileri ortaya çıkana kadar

Facebook Twitter Instagram