Gönderen Konu: Saç ekiminden sonra proscar ( finasterid ) ?  (Okunma sayısı 103 defa)

Myndless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminden sonra proscar ( finasterid ) ?
« : 07 Nisan 2025, 13:00:31 »
Arkadaşlar herkese selam. 1 hafta oldu saç ekimi yaptırdım. Verilen ilaçlar arasında proscar yada finasterid diye bilinen bir ilacı araştırmam sonucunda faydalarını ve zararlarını geçtim anksiyete sahibi etti yüksek derecede :D .

Şimdi genel olarak bu finasterid var olan saçı koruyup kökleri güçlendiriyor ve dökülmeyi minimum seviyeye düşürüyor peki tamam. Bunun yerine prp, kök hücre, eksozom vb dışarıdan müdahale ile saç kökleri güçlendirilip dökülmeyi en aza indirdikleri biliniyor. O halde bu hap yerine bu tedavileri düzenli olsak daha mantıklı değil mi ? Sonuçta o hapı bıraktığın zamanda dökülmeler devam ettiğide yazıyor. Konuyla bilgisi olan yada yaşayan arkadaşlarımı abilerimi bekliyorum cevaplarını...

Fjorn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekiminden sonra proscar ( finasterid ) ?
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2025, 21:34:10 »
Hocam ilacı hiç kullandınız mı ?
Kullandıktan sonra anksiyeteye yol açıp daha sonra mı yan etkilere baktınız yoksa kullanmadan önce bakmışmıydınız ?

Myndless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekiminden sonra proscar ( finasterid ) ?
« Yanıtla #2 : Bugün, 12:25:05 »
Bugun itibari ile başlıyorum. İlacı kullanmaktan anksiyete sahibi olmadım. Geçen hafta kullanmaya başlamadan önce araştırırken faydalarını ve yan etkilerini okurken çok kararsız bıraktı o yüzden kaygı telaş anksiyetem yükseldi  ;D  ;D

Facebook Twitter Instagram