Gönderen Konu: Yaşım 32 saç ekimi sonrası için yardım bilgiye ihtiyacım var.  (Okunma sayısı 191 defa)

Myndless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar herkese selam. 1 hafta oldu saç ekimi yaptırdım. Verilen ilaçlar arasında proscar yada finasterid diye bilinen bir ilacı araştırmam sonucunda faydalarını ve zararlarını geçtim anksiyete sahibi etti yüksek derecede :D

Şimdi genel olarak bu finasterid var olan saçı koruyup kökleri güçlendiriyor ve dökülmeyi minimum seviyeye düşürüyor peki tamam. Bunun yerine prp, kök hücre, eksozom vb dışarıdan müdahale ile saç kökleri güçlendirilip dökülmeyi en aza indirdikleri biliniyor. O halde bu hap yerine bu tedavileri düzenli olsak daha mantıklı değil mi ? Sonuçta o hapı bıraktığın zamanda dökülmeler devam ettiğide yazıyor. Konuyla bilgisi olan yada yaşayan arkadaşlarımı abilerimi bekliyorum cevaplarını.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Antiandrojenler olmadan malesef bahsettiğin tedaviler çok bir işe yaramıyor dostum.Çoğu geçici etkili yani uygulamadan kısa bir süre sonra işe yarıyorlarmış gibi gözüksede sonrası aynı tas aynı hamam  dökülmeler devam ediyor .Bu yöntemler dökülmeye  kodlu genetik mekanizmayı bozmadığı için saça  geçici olarak bir can suyu vermekten öteye geçemiyor  çoğu zaman.

Noone35

• Full Member
Hocam erkek tipi dökülmede maalesef başka çöźüm yok. Hatta finanstreridde bazen tam çözüm olamıyor %70oraninda baskiladigi icin ilaci  böyle durumlarda dutasterid kullaniliyor.tabii bunun icin dht testi yaptirman gerek.
Ayrıca biraz kumar gibi yan etki görürsen bırakmalısın.
Bunun dışında dediğin yöntemlerin saça faydası vardır ama genetik dökülmede maalesef tek çare şimdilik bu ilaçlar ve yan etki görmezsen zaten ilacı sürekli kullanman gerek demek yanlış olmaz burda senin bir tercih yapman gerek

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten büyük kumar masaya erkekliğini koyuyorsun ama millet çaresiz başka çaresi yok ya dökülen saçların gözlerinin önünde tel tel giderken islence çekersin ya da bu ilacı kullanırsın hayatta hiçbir şeye bu kadar risk almayız bu da ayrı bir ironi
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten büyük kumar masaya erkekliğini koyuyorsun ama millet çaresiz başka çaresi yok ya dökülen saçların gözlerinin önünde tel tel giderken islence çekersin ya da bu ilacı kullanırsın hayatta hiçbir şeye bu kadar risk almayız bu da ayrı bir ironi

Önce dene,sonra  sonuçları ve yan etkileri gözlemle ve ona göre devam edip etmemeye karar ver prensibine uygun olarak kullanılırsa bence o kadarda korkmaya gerek yok hocam ama yan etkiler hat safhada  gözlemlemesine rağmen halen  kullanmaya devam ediliyorsa o zaman senin dediğin gibi riskli olmaya başlıyor bu ilaçlar.

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önce dene,sonra  sonuçları ve yan etkileri gözlemle ve ona göre devam edip etmemeye karar ver prensibine uygun olarak kullanılırsa bence o kadarda korkmaya gerek yok hocam ama yan etkiler hat safhada  gözlemlemesine rağmen halen  kullanmaya devam ediliyorsa o zaman senin dediğin gibi riskli olmaya başlıyor bu ilaçlar.

Ben bir senedir finas kullanıyorum hocam bu sitemim kendim için de geçerli evet biraz
Agir olmus farkındayım kimse alınmasın buna
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekim konusu açıp süreci paylaşıp sorularınıda oradan sormalısın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram