Gönderen Konu: Finasterid ve dht blokerlerin bilinmeyen yan etkileri  (Okunma sayısı 153 defa)

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk 7 gün kullandıktan sonra bazı geceler nefes darlığı çektim durduk yere bugünde aynısı yaşandı dedim ne yaptırıyor bunu hani ilaçlara karşı korkulu anksiyeteli biride değilim en azından bildiğim ilaçlara karşı.. acaba arada bi ketokonazol kullanırım bide her gün fin jel kullanırım ama finasteridin boyle bi yan etkisi yok olsa herkes libidodan bahsetmezdi vesaire derken Dht nin vücuttaki görevlerine bakınca bambaşka bi dünya olduğunu ögrendim e topikalde az buz kana geçtigi için (%20-%35 arası) yan etki yapabiliyor fakat hafif libido düşse gene iyiydi

Topikal yüksek doz kullanıyorum ben (%0.25 ml başına 2.5 mg) ama aldıgım yan etkilerin finasteridin ana yan etkileriyle (cinsel işlev bozukluğu vb) ile alakası yok nefes darlığı yan etkisine ilk defa şahit oluyorum baş dönmesi,hafif depresyon

Alta dhtnin vücutta etkilerinin olduğu yerleri bırakıyorum bu kısımdaki dht etkeninin olduğu yerlerde yan etki görme olasılıgımız da var birtek cinsellikten ibaret değil bunun bilincinde olalım ama şuda var kelleşmekten ötürü psikolojisi bozulan insanların bu ilaç dışında çareleri yok. Saç ekimi dışında

Neyse yani kısa ve öz

DHTNİN vücutta nefes ile ilgili hücrelere oksijen gönderme ile ilgili birçok görevi bulunmaktadır. Hepsini kırmızı işaretle çizdim

« Son Düzenleme: 04 Nisan 2025, 05:26:30 Gönderen: Ahmetbsr21 »
(Topical) Ketoconazole shampoo %2 (dht)
(Topical) finasterid %0.050 4 ml + Biotin Keratin (diffuse thinning) (Dht)
(Topical) IGF-FGF-KGF-VEGF (büyüme faktörü)
(Topical) Castor oil (Hint yağı) (pgd2)
(Oral) D3 vitamin(pgd2)
(Oral) E vitamin(pgd2)
(Oral) quercetin (pgd2)
(Oral) omega3(pgd2)

لا إ
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Facebook Twitter Instagram