Gönderen Konu: Saç Hakkında Tavsiye ve Hintell Öneri  (Okunma sayısı 249 defa)

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Hakkında Tavsiye ve Hintell Öneri
« : 03 Nisan 2025, 00:06:21 »
Merhaba sevgili saçekimisonuçları sakinleri.
Ben şuan 19 yaşına girmek üzereyim ve 15 yaşından beri saç dökülmesi ile savaş halindeyim.

Görselleri ekleyeceğim bu kafaya ve donör bölgesine bakarak özellikle hintellin yaptırdığı saç çizgisi ve dolgun saçlara sahip olabilir miyim bunun için bu iletiyi yazıyorum. Zamanında minoxidil, vitaminler, saçma doktorların saç tedavileri gibi ürünleri kullandım ama dışarıdan müdahale ile hiçbir şey elde edemedim ve özellikle saçıma dokunduğumda kolumu kesiyorlarmış gibi saç köklerinde dayanılmaz bir acı oluyordu bunu şimdi neye bağlayacağım ben çocukluktan beri çok sık saçlara sahiptim, 15 yaşında bir kaç ay içinde çok az yiyerek 95 kilodan 70 kiloya inmiştim ve vitamin değerleri fln 0'a inmişti merdiven çıkarken bile başım dönüyordu daha sonra savaşım başlamış oldu, saç dibi acıyor dediğim zamanlar saç tellerim o kadar inceydi ki yok kadar bir şeydi kalınlığı son 4 aydır d vitamini kullanıyorum 2 günde bir 20000 ünite ve başladığımdan beri saçlarım aşırı kalınlaştı ve saçlarımın olmadığı yerlerde saçlarım çıktı hele ki şakak bölgesinde.

Şu an serüvenim buydu fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum cevaplamaktan çekinmeyin.

Aşağıdaki de hintell abinin saç çizgisi.

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Hakkında Tavsiye ve Hintell Öneri
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2025, 00:15:07 »
Fotoğraflar yüklenmemiş sanırım, tekrar yükledim.

Jakoben

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2025, 02:26:00 »
Muhtemel genetik yatkınlığın var ama sen yine de doktor kontrolünde vitamin vs. takviyelere devam et.

Saç ekimi için yaşının  çok erken olduğunu söyleyeceklerdir.Mevcut saçlarında gidici duruyor.

Bilinen yöntemleri denemişsen ( finans , minoxil vs.)
Tek çözüm Ekim ama yaş faktörünü hesaba kat

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2025, 06:17:32 »
Yorumunuz için teşekkür ederim.

D vitamini öncesi dediğiniz gibi çap çap dökülme oluyordu ve saç miktarı fotoğraftakinin yarısı bile değildi ama d vitaminine başlayalı dökülme durdu sadece uzun süre masaj yapınca bir kaç tel geliyor ve banyoda da ekstra bir dökülme yok.

Facebook Twitter Instagram