Gönderen Konu: İkinci ekim mi tedavi mi ? Yaş 36  (Okunma sayısı 289 defa)

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci ekim mi tedavi mi ? Yaş 36
« : 02 Nisan 2025, 23:47:58 »
Merhabalar. 2014 yılında 3200 greftlik bir ekim gerçekleştirmiştim. 36 yaşındayım şu an sizce proscar falan mı kullanayım yoksa bir ekimle çözülür mü iş ? Bu arada 2014-2019 arası proscar kullanmıştım. Minoxidil kullanmak çok istemiyorum . Bütün fotoğrafları flaşlı ve yakından çektim, son fotoğrafı flaşsız çektim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İkinci ekim mi tedavi mi ? Yaş 36
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2025, 00:28:11 »
ekime gerek yok finle kapanır bu arada o nasıl donör arkadaş Allah herkese nasip etsin....
Şampuan : Ketoconazole %2
Losyon : %0.025 proscar sprey (kendim yapıyorum)
Saç bakım yağı : Hint yağı,Omega 3 içeren yağlar

Arada bir saça soğan suyu uygulaması

Vitaminler ;
D3,E,OMEGA3,KERATİN,BİOTİN

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2025, 10:26:39 »
Teşekkür ederim hocam Allah daha iyilerine size versin inşallah, o zaman proscar ve xpecia tedavisine başlayayım.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2025, 10:57:26 »
Teşekkür ederim hocam Allah daha iyilerine size versin inşallah, o zaman proscar ve xpecia tedavisine başlayayım.
proscarın yanına xpecia gereksiz multivitamin al daha iyi

Vitaminler ;

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2025, 23:35:41 »
Sağolun hocam ben proscar ve xpecia birbirini tamamlayan ürün sanıyordum, önerinizi dikkat alıcam. Multivitamin tavsiyeniz var mı ?

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2025, 00:48:19 »
Sağolun hocam ben proscar ve xpecia birbirini tamamlayan ürün sanıyordum, önerinizi dikkat alıcam. Multivitamin tavsiyeniz var mı ?
ben ocean daily one kullanıyorum ekstradan biotin ekleyebilirsiniz finasterid kullanıp üstüne topikal finasteridide eklerseniz ve 2-3 günde 1 ketokonazol eklerseniz sanırım artık saçınızın dökülmesi hormonal kaynaklı olamaz diye düşünüyorum

Vitaminler ;

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2025, 15:30:20 »
Bence hocam hiç tedaviye bile gerek yok . Maşallah böyle bile güzel. Vucudunuza kimyasal sokmaya değmez. Sizi motive etmek için vs söylemiyorum. Gerçekten aman aman bir açıklık yok hiç girişmeyin bence. Yan etkisidir vs değmez.

Ama illa yapıcam diyorsanız, ketokonazol, derma, biotin, xpecia  d3 ve biberiye yağı suyu kullanabilirsiniz
  • Yaşınız 27

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2025, 17:02:03 »
ben ocean daily one kullanıyorum ekstradan biotin ekleyebilirsiniz finasterid kullanıp üstüne topikal finasteridide eklerseniz ve 2-3 günde 1 ketokonazol eklerseniz sanırım artık saçınızın dökülmesi hormonal kaynaklı olamaz diye düşünüyorum
Teşekkür ederim hocam inşallah önerilerinizi dikkate alıcam, çok sağolun yardımlarınız için

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2025, 17:07:07 »
Bence hocam hiç tedaviye bile gerek yok . Maşallah böyle bile güzel. Vucudunuza kimyasal sokmaya değmez. Sizi motive etmek için vs söylemiyorum. Gerçekten aman aman bir açıklık yok hiç girişmeyin bence. Yan etkisidir vs değmez.

Ama illa yapıcam diyorsanız, ketokonazol, derma, biotin, xpecia  d3 ve biberiye yağı suyu kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim hocam, çok dökülme görmüyorum elime gelmiyor ama sarışın olduğumdan göremiyor olabilirim. Sarışın olmamın avantajı da belki seyrek görünmüyor da olabilir çok :D. Xpecia ve biotin başlayayım o zaman hocam. Çok teşekkür ederim

Eizek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2025, 19:00:18 »
İlk ekimi nerede yaptırdınız bu yıla kadar çok iyi dayanmış bence ekime gerek yok. Takviye kullandınız mı bu süreçte

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2025, 23:47:45 »
Teşekkür ederim hocam, çok dökülme görmüyorum elime gelmiyor ama sarışın olduğumdan göremiyor olabilirim. Sarışın olmamın avantajı da belki seyrek görünmüyor da olabilir çok :D. Xpecia ve biotin başlayayım o zaman hocam. Çok teşekkür ederim
tedaviye gerek yok demem için genetiginin nereye kadar döktügünü bilmem gerekli incelen yerlerin varsa kendine 5 sene ver gidicek o kısımlar. Eğer incelme sezmediysen tedaviye gerek yok diyebiliriz

Vitaminler ;

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Nisan 2025, 00:33:17 »
İlk ekimi nerede yaptırdınız bu yıla kadar çok iyi dayanmış bence ekime gerek yok. Takviye kullandınız mı bu süreçte
Hocam 2014 yılında avicenna diye çok da bilinmeyen bir yere ektirmiştim 3200 lot. Çok döküklüğüm yoktu ama 25 yaşımdaydım. Ekimden ilk 2-3 sene proscar kullanmıştım. Sonra ara verdim 2-3 yıl. Aralıklarla 1.5 sene öncesine kadar kullandım şu an kullanmıyorum. Çocuk düşünüyorduk hamilelik başlamadan 7-8 ay önce bıraktım. Çocuk olsun inşallah tekrar kullanıcam gibi düşünüyorum. Resimdeki de ekimden önceki hali:)

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Nisan 2025, 00:36:08 »
tedaviye gerek yok demem için genetiginin nereye kadar döktügünü bilmem gerekli incelen yerlerin varsa kendine 5 sene ver gidicek o kısımlar. Eğer incelme sezmediysen tedaviye gerek yok diyebiliriz
Hocam sanki incelen çok saç yok da seyrelme var gibi görüyorum tepe bölgesinden. Bi de yaş 36 oldu bunları da normal karşılıyorum ama tedaviye başlıcam sanırım

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2025, 00:39:32 »
Hocam sanki incelen çok saç yok da seyrelme var gibi görüyorum tepe bölgesinden. Bi de yaş 36 oldu bunları da normal karşılıyorum ama tedaviye başlıcam sanırım
sen bilirsin abi. Saçlarının durumu gayet güzel bu arada çok iyi ekmişler ha bu arada finasteridi topikal öneririm sana hiç yan etki olmadan saç derisi 5-ar enzimini bloklayarak dhtyi %60  boyutunda sadece saçta blokluyor çok az miktarlarda kana karısıyor kendimde topikal finin calistigina bizzat şahit oldum

Ama cocuk islerine gireceksende hiç bi dht blockeri kullanmanı önermem çocuga geçebilir etkileri

Benim uyguladıgım tedavinin aynısını uygulayabilirsin

Vitaminler ;

Chosen0645

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Nisan 2025, 01:22:56 »
sen bilirsin abi. Saçlarının durumu gayet güzel bu arada çok iyi ekmişler ha bu arada finasteridi topikal öneririm sana hiç yan etki olmadan saç derisi 5-ar enzimini bloklayarak dhtyi %60  boyutunda sadece saçta blokluyor çok az miktarlarda kana karısıyor kendimde topikal finin calistigina bizzat şahit oldum

Ama cocuk islerine gireceksende hiç bi dht blockeri kullanmanı önermem çocuga geçebilir etkileri

Benim uyguladıgım tedavinin aynısını uygulayabilirsin
Sağolasın Ahmet Hocam. Şu finasteridi topikal hiç kullanmadım düşünebiliriim. Dediğim gibi haziran sonunda eşimin doğumu var. O yüzden uzun süredir dht bloklayıcı ürün kullanmıyorum (hamilelik başlamadan6-7 öncesinde kestim), doğumdan sonra tedaviye başlıcam.

Facebook Twitter Instagram