Gönderen Konu: Diego Carlos fiziği kaç yılda yapılır ?  (Okunma sayısı 111 defa)

Saymın

• Jr. Member
  • **
Ynt: Diego Carlos fiziği kaç yılda yapılır ?
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2025, 14:53:07 »
Sporla ilgilenen arkadaşlar bu fizik ne kadar sürede yapılabilir ? Boy 177 kilo 75 spor geçmişim yok kas kütlem yok genel olarak yağlı bir vücudum var

Hocam bu adamın ki biraz genetik. Yani şöyle hemen yanındaki skrinarın böyle vucudu yoktu. Çalışılırsa bunun gibi olmasa da sizi tatmin eden bir vucut olur. Eğer hiç spor geçmişiniz yoksa ilk yıl çok iyi gelişim kaydeder ve iyi bir kas kütlesi eklersiniz. Spor maalsef bizde birazda artık zengin işi oldu. Tavuğuydu yumurtasıydı spor aidatıydı falan üstüne bir de zamanınız ve disiplininiz olmalı. Tüm bunlsrı baz aldığımızda plaj vücudu dediğimiz vucudu 6-7 ay içinde çok rahat yaparsınız . Tüm imkanlarınızı disiplininizi ve zamanınızı ayırırsanız 3 ayda mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz
  • Yaşınız 27

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2025, 18:31:41 »
Arkadaşın da dediği gibi bana göre hiç zor değil. 2 sene düzen oturtulursa Testo Taylan vücudu bile yapılabilir. Fazla abartmaya da gerek yok bu durumları hiç. :)

Ahmetbsr21

• ☑️☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 03:50:16 »
Arkadaşın da dediği gibi bana göre hiç zor değil. 2 sene düzen oturtulursa Testo Taylan vücudu bile yapılabilir. Fazla abartmaya da gerek yok bu durumları hiç. :)
herifler aşırı bilgililer. Onuda geçtim fit ve kaslı bi vücut dışında çok yapılıcak bişey yok çoğu youtuber spor hocası iğneler vuruyo nortestosteron dht testo falan
Ketoconazole%2 (2 günde 1)

Majistral Topical gel %0.1 (Finasterid),%0.1 (Melatonin),
%1 (Cetirizine), (Castor oil),(Biotin),(Keratin)

Vitamin D3-Vitamin E-Omega3-quercetin-curcumin(Pgd2)

لا إله إلا الله

Facebook Twitter Instagram