Gönderen Konu: Dutasterid Kullanıp Fayda Görenler  (Okunma sayısı 298 defa)

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dutasterid Kullanıp Fayda Görenler
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2025, 11:45:56 »
Tabi ki var nasıl bir soru bu
  • Medikal Tedavi Her gün 5mg oral Minoxidil, 3 günde 1 dutasterid ve 3 günde 2 Finasterid

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2025, 13:05:03 »
Kaç ay kullandım resim varmı

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2025, 13:29:32 »
Kaç ay kullandım resim varmı
Dostum dutasterid kullanan milyonlarca kişi vardır dünyada Google ye yazarak görebilirsin
  • Medikal Tedavi Her gün 5mg oral Minoxidil, 3 günde 1 dutasterid ve 3 günde 2 Finasterid

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2025, 13:50:18 »
Dutasterid kullanmayın çok tehlikeli
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Needblum

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2025, 14:04:43 »
Dutasterid kullanmayın çok tehlikeli
Konuştu doktor. İnsanlar doktora danışıp bu riskleri göz önünde bulundurarak kullanıyor zaten seni ilgilendirmez

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2025, 15:03:49 »
Merhaba uzun süre dutasterid Kullanıp Fayda gören varmı oral tablet içip

Hocam öyle bir etki gördüm ki anlatamam. Ama asla yan etkilerini hafife almayın. Bıraktım ben. Saçım şuan eskisinden daha kötü ama yine başlamama konusunda ısrarcıyım. Gerçekteb bıraktıktan sonra hayatı anlamaya başladım. Tavsiyem ilk kullanacaksınız fin kullanın eğer iş yapmazsa duta geçin ki eğer donör vs iyiyse vucudunuza bir kimyasal sokup hormonlarla oynamak yerine (üstüne bağımlı kalmada cabası ) saç ekimi imkanınız var ektirin kurtulun

mavruti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2025, 23:37:52 »
saç ekimi kesin çözüm deil ilacta kullansan yine seyrelme olur

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2025, 23:54:49 »
5 yıl olmak üzere saç ektirdim. Benim açtığım 1-2 konu vardı tedavi ve saç ekimi sonucuma dair fotolarım olan.

En son şu konuyu açmışım.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=33756.0

Finasterid ve dutasterid ciddi yanrtki yapıyor bende. Cinsel yanetkileri geçtim, kulak çınlaması bile çok yıpratıyor. Biraz zor ve strssli dönemdem geçiyorum birkaç senedir. Onun da etkisi olabilir tabi ama geçenlerde gün aşırı 0.5 mg finas kullanmayı denedim çınlama epey arttı. 4-5 yıldır hiç gitmedi ama bazk dönemler tolere edebileceğim şekilde iken, finas yutunca 1-2 hafta, çınlama çok arttı.

Dutasteridi 2 ay kullansam baya ciddi fayda görüyorum ama o da cinsel tarafı biraz daha fazla zorluyor. Finasa kıyasla. Tabi daha çok dht baskıladığı için daha çok fayda gösteriyor.

Haftada 2-3 kullanarak yaşantıma devam edebiliyor olsam, 1-1,5 senede tepe bölgem baya toparlardı sanırım. Ama maaalesef kullanamıyorum.

Ön tarafa saç ektirdim, tedavi kuvvetliyken ön bölgede de çok iyi toparlıyor, neredeyse saç dibim gözükmeyecek gibi.

Lakin tedavi bırakınca epey zayıflıyor. Ekim saçları da geriliyor. Maalesef kesin çözüm değil. Çok az kişi tedavisiz güzel sonucuyla devam edebiliyor.

Tavsiyem eğer sizi yormayacak bir seviyddd antiandrojn tedavisi kullanabiliyorsanoz , o zaman ekim işine girin.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2025, 17:42:08 »
5 yıl olmak üzere saç ektirdim. Benim açtığım 1-2 konu vardı tedavi ve saç ekimi sonucuma dair fotolarım olan.

En son şu konuyu açmışım.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=33756.0

Finasterid ve dutasterid ciddi yanrtki yapıyor bende. Cinsel yanetkileri geçtim, kulak çınlaması bile çok yıpratıyor. Biraz zor ve strssli dönemdem geçiyorum birkaç senedir. Onun da etkisi olabilir tabi ama geçenlerde gün aşırı 0.5 mg finas kullanmayı denedim çınlama epey arttı. 4-5 yıldır hiç gitmedi ama bazk dönemler tolere edebileceğim şekilde iken, finas yutunca 1-2 hafta, çınlama çok arttı.

Dutasteridi 2 ay kullansam baya ciddi fayda görüyorum ama o da cinsel tarafı biraz daha fazla zorluyor. Finasa kıyasla. Tabi daha çok dht baskıladığı için daha çok fayda gösteriyor.

Haftada 2-3 kullanarak yaşantıma devam edebiliyor olsam, 1-1,5 senede tepe bölgem baya toparlardı sanırım. Ama maaalesef kullanamıyorum.

Ön tarafa saç ektirdim, tedavi kuvvetliyken ön bölgede de çok iyi toparlıyor, neredeyse saç dibim gözükmeyecek gibi.

Lakin tedavi bırakınca epey zayıflıyor. Ekim saçları da geriliyor. Maalesef kesin çözüm değil. Çok az kişi tedavisiz güzel sonucuyla devam edebiliyor.

Tavsiyem eğer sizi yormayacak bir seviyddd antiandrojn tedavisi kullanabiliyorsanoz , o zaman ekim işine girin.

Mecburen bende başlıyacam çünkü biotin den sonra d vitamini ekledim yinede dökülme devam ediyor
Saç ektirdim güzel olsun diye yine eski haline dönecek diye korkuyorum

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2025, 21:15:30 »
Mecburen bende başlıyacam çünkü biotin den sonra d vitamini ekledim yinede dökülme devam ediyor
Saç ektirdim güzel olsun diye yine eski haline dönecek diye korkuyorum

Dostum saçını vs bilmiyorum ama geniş alan fln bir ekim yaptırdıysan, şart gibi. Bazen sadece önde 2 parmak yere saç ektiren, kafasının diğer yerleri gür olan arkadaşlar fln oluyor, eğer öyleysen bence de gerek yok derdim. Ama geniş alan ise, dediğim gibi antiandrojemsiz saç ekimi sonrası süreç, zamanla kötüleşiyor.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2025, 21:18:16 »
Dostum saçını vs bilmiyorum ama geniş alan fln bir ekim yaptırdıysan, şart gibi. Bazen sadece önde 2 parmak yere saç ektiren, kafasının diğer yerleri gür olan arkadaşlar fln oluyor, eğer öyleysen bence de gerek yok derdim. Ama geniş alan ise, dediğim gibi antiandrojemsiz saç ekimi sonrası süreç, zamanla kötüleşiyor.

İnce telli saçlarım o yüzden 1 ekim daha gerekli 4.aydayim

Facebook Twitter Instagram