Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Burtom Konur Tıp Merkezi - 5500 Greft- 12.10.2024 - yaş 34  (Okunma sayısı 2220 defa)

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba;

Bursalı biri olarak İbrahim Erayhan ın bir çok iyi ekimine şahit oldum. Umarım sizin de gönlünüze göre bir sonuç ortaya çıkar. Ancak yorumcu arkadaşlarla üzülerek aynı fikirdeyim. Burada 5500 greft yok. 3500 belki. malesef bir çok ekimci bu rakamları abartarak söyleyerek müşteri kazanma yoluna gidiyor.

Saç ektirmiş biri olarak 3000 greft ekim yapıldı ve operasyon 11 saate yakın sürdü. operasyonda 4 kişi görev aldı  şimdi düşündüğümde 5500 greft ekseler kim bilir kaç saat daha sürerdi. Bazı klinikler ün yaptığı için günde birden fazla kişiye operasyon yapabiliyorlar. Bu da kaliteyi düşürüyor doğal olarak. 5 aylık gelişmeye göre konuşmak erken ama gelişim yavaş gibi geldi bana.  Tekrar her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. çok meşakatli bir süreç kimsenin olumsuz sonuç almasını istemem.

Merhaba,

Ekim merkezi ile görüştüm ve 5500 greft olduğunu teyit ettim hocam. İbrahim Bey de tekrar aradı ve süreçte iyi bir sonuç için her zaman desteğinin süreceğini belirtti. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah ilerleyen süreçte güzel gelişmeler olur.

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun, en fazla 4 bin greft var burda o da en fazla. Ve o yaralı olan bölgenin nekroz olduğunu 5. ayınıza ait fotoğraftan o bölgede saç çıkmayışından anlıyoruz. Umarım güzel bir sonuç olur ama biraz zor görünüyor çünkü çok seyrek bir ekim olmuş

Ekim merkezinden tekrar bilgi aldım 5500 greft olduğunu teyit ettiler hocam. Yaralı bölge için de PRP esnasında kan dolaşımından kaynaklı bir sorun olduğunu ilerde o bölge için revize yapacaklarını da söylediler. Evet  şu anda seyrek bir görüntü var zamanla daha iyi olur umuyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

MrTyln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim merkezinden tekrar bilgi aldım 5500 greft olduğunu teyit ettiler hocam. Yaralı bölge için de PRP esnasında kan dolaşımından kaynaklı bir sorun olduğunu ilerde o bölge için revize yapacaklarını da söylediler. Evet  şu anda seyrek bir görüntü var zamanla daha iyi olur umuyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Hocam son mesajınız Mart ayı ve şuan mayistayiz bir fotograf gelir mi varmı değişiklik bende burda ektirmeyi düşünüyorum ama İbrahim Bey'in ekimleri icin çokça bu kadar greft burdan çıkmaz yanlış bilgi vermişler size sözlerini işittim okudum. Bu yüzden soru işareti var aklımda. Son durumunuz nedir anlatabilirmisiniz fotoğraf ile

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar herkese bugün itibariyle tekrar fotoğraf paylaşıyorum. Ekim gününden itibaren 7. ay bitti. 1.5 aydır saç ekim merkezinin vermiş olduğu mezoterapi losyonunu kullanıyorum. Görüntü bugün itibariyle bu şekilde. Ekim merkezi sürecin devam ettiğini söylüyor.  Güncellemeleri ilerleyen süreçte de paylaşacağım:

MrTyln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar herkese bugün itibariyle tekrar fotoğraf paylaşıyorum. Ekim gününden itibaren 7. ay bitti. 1.5 aydır saç ekim merkezinin vermiş olduğu mezoterapi losyonunu kullanıyorum. Görüntü bugün itibariyle bu şekilde. Ekim merkezi sürecin devam ettiğini söylüyor.  Güncellemeleri ilerleyen süreçte de paylaşacağım:

Size kaçıncı ayda saçlarınızın çıkacağı söylendi ? Pekte 5500 greftlik bir ekim gibi görünmüyor yada 5500 ekildiyse bile sanki çok azı çıkmış gibi görünüyor bilmiyorum güncel fotoğrafa tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Size kaçıncı ayda saçlarınızın çıkacağı söylendi ? Pekte 5500 greftlik bir ekim gibi görünmüyor yada 5500 ekildiyse bile sanki çok azı çıkmış gibi görünüyor bilmiyorum güncel fotoğrafa tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur

Hocam benim durumum normal seyrinde değil zaten. Genelde ekimlerin bu aylarda çoğu yeterli seviyeye ulaşmış oluyor. Biotin ve Mezoterapiye devam ediyorum. Şimdilik bu şekilde

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba 7inci ay için iç açıcı değil bu görüntü umarım süreç sonunda olumlu yönde değişir. Nekroz alanda saç yok her şey bir tarafa nekrozdan dolayı dahi hatalarını telafi etmeliler. Yüksek ihtimal tekrar ekim görünüyor süreç sonunda, şimdiden dillendirmenizde fayda var diye düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba 7inci ay için iç açıcı değil bu görüntü umarım süreç sonunda olumlu yönde değişir. Nekroz alanda saç yok her şey bir tarafa nekrozdan dolayı dahi hatalarını telafi etmeliler. Yüksek ihtimal tekrar ekim görünüyor süreç sonunda, şimdiden dillendirmenizde fayda var diye düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun

Merhaba, evet hocam süreç normal ilerlemedi benim için maalesef. Ekim merkezi süreç sonunda dediğiniz şekilde o alanı telafi edeceklerini söyledi. Gerekirse İbrahim bey ikinci ekimi ücretsiz yapabileceklerini de belirtti. Sağolun yorumunuz için.

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hocam. Ekim fotoğrafınıza bakınca 5500 Greft olması imkansız orada. Arkadaşların da dediği gibi en fazla 3000-3500 greft. Neden böyle yüksek greftler söyleniyor hiç anlamıyorum

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
Hocam bende orda saç ektirmiştim genel olarak ekimden sonra çokta memnun olmadım ama sürecim gayet iyi geçti çıkışlarım baya iyi oldu bence 1 senenizi bir doldurun 2. ekimide çok iyi düşünmeniz gerekiyor başarısız bir ekimden sonra tekrar aynı yerde ekim yaptırmak sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir

Violator

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim merkezini mahkemeye vermeni tavsiye ederim. İmza attığınız kağıtlar kimseyi bağlamaz.

1-Saç analizi sırasında açık alanın çok fazla olmasından dolayı başarı oranının çok düşük veya imkansız olacağı konusunda size NET BİLGİ vermeleri gerekirdi.
2-Ekim sonrasındaki kabuklu fotoğrafta 5500 greft olmadığı NET ŞEKİLDE görülüyor
3-Dönor durumu 2. ekim için yeterli olmayabilir. Bu konuda size bilgi vermeleri gerekirdi
4-PRP dışındaki takviyeler/vitaminler? ekim öncesi kan tahillleri? bu konu hakkında bilgi yok

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2025, 10:37:50 Gönderen: Violator »
  • Yaşınız 36

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İmza attırılan kağıtlarda ne yazıyor, bir insan evladı paylaşsın, hangi kliniğin kağıdı olduğu önemli değil. Ektirmeyi düşünen insanların bilgilensin.

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hocam. Ekim fotoğrafınıza bakınca 5500 Greft olması imkansız orada. Arkadaşların da dediği gibi en fazla 3000-3500 greft. Neden böyle yüksek greftler söyleniyor hiç anlamıyorum

Bu konuyu yukarıda tekrar açıklamıştım hocam. Ekim merkezi ile konuştum ve 5500 greft olduğunu teyit etmişlerdi. Açıkçası bir yorum yapamıyorum. Şu anda 1 yılımı doldurmayı bekliyorum.  Mezoterapi için verdikleri spreyleri kullanıyorum günlük.

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bende orda saç ektirmiştim genel olarak ekimden sonra çokta memnun olmadım ama sürecim gayet iyi geçti çıkışlarım baya iyi oldu bence 1 senenizi bir doldurun 2. ekimide çok iyi düşünmeniz gerekiyor başarısız bir ekimden sonra tekrar aynı yerde ekim yaptırmak sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir

Evet hocam, şu anda mezoterapi için verdikleri spyreyleri kullanıyorum günlük ve ben de 1 yıla kadar ne olacak merak ediyorum. 2. ekim olur mu olmaz mı, nasıl olur şu anda bilmiyorum hocam. Moralim de iyi değil zaten bu meseleden dolayı. Zamanla bir karar vereceğim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekim merkezini mahkemeye vermeni tavsiye ederim. İmza attığınız kağıtlar kimseyi bağlamaz.

1-Saç analizi sırasında açık alanın çok fazla olmasından dolayı başarı oranının çok düşük veya imkansız olacağı konusunda size NET BİLGİ vermeleri gerekirdi.
2-Ekim sonrasındaki kabuklu fotoğrafta 5500 greft olmadığı NET ŞEKİLDE görülüyor
3-Dönor durumu 2. ekim için yeterli olmayabilir. Bu konuda size bilgi vermeleri gerekirdi
4-PRP dışındaki takviyeler/vitaminler? ekim öncesi kan tahillleri? bu konu hakkında bilgi yok

1- Tepe bölgesine kadar ekim yapılacağı ve donör bölgemin 5500 greft için müsait olduğu söylendi.
2- Bu konuda yukarılarda açıklamam var bir şey diyemiyorum.
3- Donör durumum halen iyi sayılır da sorunum şu anda bu değil hocam. Ekilen saçların çıkması. O kadar büyük greftten sonuç şu anda böyle olmamalı bunda herkes aynı görüşte.
4- PRP dışında kendim biotin ve bazı takviyeler kullandım, halen de kullanıyorum. Ayrıca 5. aydan itibaren ekim merkezinin verdiği mezoterapi sprey'i kullanıyorum. 

Yorumunuz için teşekkürler hocam. İlerleyen süreçte tekrar bilgilendirme yapacağım.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2025, 18:03:57 Gönderen: thinkingsecure »

Facebook Twitter Instagram