Hocam ekim merkezini mahkemeye vermeni tavsiye ederim. İmza attığınız kağıtlar kimseyi bağlamaz.
1-Saç analizi sırasında açık alanın çok fazla olmasından dolayı başarı oranının çok düşük veya imkansız olacağı konusunda size NET BİLGİ vermeleri gerekirdi.
2-Ekim sonrasındaki kabuklu fotoğrafta 5500 greft olmadığı NET ŞEKİLDE görülüyor
3-Dönor durumu 2. ekim için yeterli olmayabilir. Bu konuda size bilgi vermeleri gerekirdi
4-PRP dışındaki takviyeler/vitaminler? ekim öncesi kan tahillleri? bu konu hakkında bilgi yok
1- Tepe bölgesine kadar ekim yapılacağı ve donör bölgemin 5500 greft için müsait olduğu söylendi.
2- Bu konuda yukarılarda açıklamam var bir şey diyemiyorum.
3- Donör durumum halen iyi sayılır da sorunum şu anda bu değil hocam. Ekilen saçların çıkması. O kadar büyük greftten sonuç şu anda böyle olmamalı bunda herkes aynı görüşte.
4- PRP dışında kendim biotin ve bazı takviyeler kullandım, halen de kullanıyorum. Ayrıca 5. aydan itibaren ekim merkezinin verdiği mezoterapi sprey'i kullanıyorum.
Yorumunuz için teşekkürler hocam. İlerleyen süreçte tekrar bilgilendirme yapacağım.