Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Burtom Konur Tıp Merkezi - 5500 Greft- 12.10.2024 - yaş 34  (Okunma sayısı 532 defa)

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Merhaba,

12 Ekim 2024 tarihinde Bursa Burtom Tıp Merkezinde İbrahim Erayhan beye saç ekimi yaptırdım. Saç ekimi öncesi 4500-5000 greft ekim yapılabileceğini, duruma göre 5500 greft'e çıkabileceğini belirtti. Ekimden sonra 5500 greft olduğunu söylediler. Ön kısımdan tepe bölgesine kadar olan kısma ekim yapıldı.

Bugün itibariyle  5 ay oldu. Süreç içindeki gelişimi slzlerle paylaşıyorum ve paylaşacağım. 22 mart 2025 tarihinde 5. ay durumum için İbrahim beye kontrol için gittim ve kendisi mezoterapi için bir losyon verdi ve sürecin normal seyrinde devam ettiğini sabırlı olmamız gerektiğini söyledi. Ayrıca ekim günü ilk prp yapıldı ve 2. aydan itibaren her ay düzenli PRP yaptırıyorum.

Ekim Öncesi ve Ekimden Sonraki Fotoğraflar

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sırasıyla 10. gün kabuk dökme, 1. ay ve 5. ay fotoğraflar

Kyuubi

• Jr. Member
  • **
Başkan 3000 greft bile ekilmemiş nerde kaldı 5500 ayrıca nekroz oluşmuş olan yerde saç çıkmamış keşke kaliteli bir yerde ekim yaptırsaydın 2 seans halinde

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan 3000 greft bile ekilmemiş nerde kaldı 5500 ayrıca nekroz oluşmuş olan yerde saç çıkmamış keşke kaliteli bir yerde ekim yaptırsaydın 2 seans halinde

Hocam bana greft sayısı öyle söylendi ekim yapan ekip tarafından. Senin 3000 bile yoktur demen bana bir yuh dedirtti:). Yani ekim yaptığımız yerle sonuçta güven ilişkisi kurup kendimizi emanet ediyoruz aksini düşünmek istemeyiz. Nekroz dediğin kısım için ben de başta senin gibi düşünmüştüm, ekimden sonra sorduğumda "ekim günü yapılan ilk prp işleminde o bölgede kan dolaşımı sorunundan dolayı bölye bir sorun olduğunu" söylediler. Bölgede seyreklik var ama düzelecek ilerleyen süreçte umarım. 

Konu hakkında diğer arkaşların da yorumlarını bekliyorum.

Not:  Ekim merkezi bizzat arayarak durumu izah etti. PRP ile ilgili durumu ben yanlış anlamışım. PRP kanı ordan alınmıyor doğru. Oraya ve doğal olarak saç ekim alanına enjekte edilmesi söz konusu. Bu yanlış anlaşılmayı da düzeltmiş olayım.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2025, 16:02:22 Gönderen: thinkingsecure »

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Prp için kan kafadan değil koldaki toplardamardan alınır daha önce defalarca yaptırdım. 3000 greft diyen arkadaşa da katılıyorum 5500 mümkün değil birçok konu okuyorum foto inceliyorum 5500 olmadığı çok bariz.bu yaptırdığınız yer değil ekiple de alakalı olabilir ekibinizde kimler vardı ?

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Prp için kan kafadan değil koldaki toplardamardan alınır daha önce defalarca yaptırdım. 3000 greft diyen arkadaşa da katılıyorum 5500 mümkün değil birçok konu okuyorum foto inceliyorum 5500 olmadığı çok bariz.bu yaptırdığınız yer değil ekiple de alakalı olabilir ekibinizde kimler vardı ?

Not:  Ekim merkezi bizzat arayarak durumu izah etti. PRP ile ilgili durumu ben yanlış anlamışım. PRP kanı ordan alınmıyor doğru. Oraya ve doğal olarak saç ekim alanına enjekte edilmesi söz konusu. Bu yanlış anlaşılmayı da düzeltmiş olayım.

Kanalları İbrahim Erayhanın kendisi bizzat açtı. Ekim işlemini ekibi yaptı. 6-7 kişi vardı.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2025, 16:03:26 Gönderen: thinkingsecure »

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba günde kaç kez köpük ile yıkadın

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba günde kaç kez köpük ile yıkadın

Merhaba ilk yıkama 3. gün saç ekim merkezinde yapıldı. Sonra kabuk dökümüne kadar söylenilen şekilde günde bir defa yıkama yapıldı.

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla birebir bu şekilde söylendi bana hocam. Ki sonra yaptırdığım PRP’lerde de dediğiniz gibi  koldan kan alındı. Neden o şekilde söylediler o zaman?  ???

Kanalları İbrahim Erayhanın kendisi bizzat açtı. Ekim işlemini ekibi yaptı. 6-7 kişi vardı kız erkek karışık.

Ben de anlam veremedim ama umarım istediğin sonucu alırsın kardeşim

Fatih4141

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Hocam vertex bölgesine ekim olmamış. Nasıl 5500 bu en fazla 3500-4000 olur yukarıdaki arkadaşa katiliyorum. Ayrıca ufak bir alanda nekroz oluşmuş oradan saç çıkmadığına göre bunu doğrular. Prp felan ne alakası var. Kandırmışlar sizi.

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Hocam vertex bölgesine ekim olmamış. Nasıl 5500 bu en fazla 3500-4000 olur yukarıdaki arkadaşa katiliyorum. Ayrıca ufak bir alanda nekroz oluşmuş oradan saç çıkmadığına göre bunu doğrular. Prp felan ne alakası var. Kandırmışlar sizi.

Teşekkürler hocam. Evet ilk olarak bu şekilde tepeye kadar planlandı. 1 yıl sonra duruma bakıp sıklaştırma ve vertex olarak düşünüldü. 1 ay sonra tekrar foto paylaşacağım. İlk durumumu görüyorsunuz. Söylenen ile sonuç farklı olursa sıkıntı tabi.

Not:  Ekim merkezi bizzat arayarak durumu izah etti. PRP ile ilgili durumu ben yanlış anlamışım. PRP kanı ordan alınmıyor doğru. Oraya ve doğal olarak saç ekim alanına enjekte edilmesi söz konusu. Sorun da ordaki kan dolaşımından kaynaklı bir sorun olduğunu belirttiler. Bu yanlış anlaşılmayı da düzeltmiş olayım.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2025, 17:18:37 Gönderen: thinkingsecure »

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence şimdiden merkezle görüşüp telafi edeceklerinin garantisini alın

thinkingsecure

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence şimdiden merkezle görüşüp telafi edeceklerinin garantisini alın

İbrahim Erayhan bey "sürecin sonuna kadar arkasındayım" dedi hocam. Şu andaki sürecimde sizler iyi olmadığını düşünüyosunuz. İlerleyen süreçlerde inşallah güzel olur ümidindeyim.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2025, 16:07:21 Gönderen: thinkingsecure »

Ehuseyintr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba;

Bursalı biri olarak İbrahim Erayhan ın bir çok iyi ekimine şahit oldum. Umarım sizin de gönlünüze göre bir sonuç ortaya çıkar. Ancak yorumcu arkadaşlarla üzülerek aynı fikirdeyim. Burada 5500 greft yok. 3500 belki. malesef bir çok ekimci bu rakamları abartarak söyleyerek müşteri kazanma yoluna gidiyor.

Saç ektirmiş biri olarak 3000 greft ekim yapıldı ve operasyon 11 saate yakın sürdü. operasyonda 4 kişi görev aldı  şimdi düşündüğümde 5500 greft ekseler kim bilir kaç saat daha sürerdi. Bazı klinikler ün yaptığı için günde birden fazla kişiye operasyon yapabiliyorlar. Bu da kaliteyi düşürüyor doğal olarak. 5 aylık gelişmeye göre konuşmak erken ama gelişim yavaş gibi geldi bana.  Tekrar her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. çok meşakatli bir süreç kimsenin olumsuz sonuç almasını istemem.

Erkaneren34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun, en fazla 4 bin greft var burda o da en fazla. Ve o yaralı olan bölgenin nekroz olduğunu 5. ayınıza ait fotoğraftan o bölgede saç çıkmayışından anlıyoruz. Umarım güzel bir sonuç olur ama biraz zor görünüyor çünkü çok seyrek bir ekim olmuş

Facebook Twitter Instagram