Gönderen Konu: Yaş 16 saç dökülmesi  (Okunma sayısı 80 defa)

howcouldyoubesoheartles

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 16 saç dökülmesi
« : 23 Mart 2025, 13:22:31 »
merhaba ben 16 yasindayim sacimda seyreklik fark edip cildiyeye gitmistim ama sac dokulmem yoktu hoca bana androviuö ve aga e tablet vermisti biraktiktan sonra fazla sac doktugu soylendigi icin korktum ve ona hic baslamadim ama iki gun aga e kullandim ve onu da okuduklarimdan iste dht hormonu erkeklik hormonu testis kuculmesi gibi sebeplerden dolayi korktum biraktim birakinca inanişmaz bir dokulme basladi gunde en az 50 tel dokuyorum hic dokulmeyen saclarim elime geliyo tableti biraktigimdan dolayi mi bilmiyorum saclarim ince ve dalgali seyreklik ve dokulme de basladi baya sacim uzun olmasa gozukecek sekilde seyreklikler ardindan kan tahlili yaptirdim ben b12 seviyesi 137 feritin seviyesi de 28 cikti b12 icin igneye basladim 5 gundur kullaniyorum simdi haftada bire geciyorum feritin icin ilac vermediler masaj egzersizleri ve iste bas asagi bekleme gibi seyler yapmaya basladim dermaroller de bakiyorum kullanmali miyim iki amcam kel dayimin sakaklar acik babamin da sakaklar acik iki amcamin da saclari baya uzun nasi bi genetik bilmiyorum ama genetik olmadigini dusunuyorum tableti biraktigimdan dolayi mi vitamin seviyesinden mi vitaminden olsa tableti birakir birakmaz olmazdi diye herhalde diye dusunuyorum b12 ignesine basladim suanlik yaptigim baska bisi yok gunde 50 dokulme en az ne zaman elimi atsam 5 tel geliyo saclarim ince ve dalgali derma roller kullanmak istiyorum ama yasim cok mu erken paradoksa girdim ne yapcam bilmiyorum cok stresli donemlerden gectim onlarin da etkisi olabilir bilmiyorum ama benim saclarim bildim bileli seyrek genellikle ince cunku sac telleri ama hic bu kadar dokuldugunu gormemistim ne yapacagimi bilmiyorum hala cok stresliyim

Facebook Twitter Instagram