Kesinlikle sosyalleşemiyorsun bile artık özgüneni kırıyorlar.
Forumda çok yeniyim ama 3-4 gündür çılgınlar gibi konu okudum sonuç gördüm.Sürecin bu kadar meşakatli olacağını tahmin etmiyordum.Ama zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır
Beklentilerimi çok yükseğe dikmedim ve beklentilerimi karşılayacak bi yere gitmek kesinlikle fiyattan önemli.Bu işi yaptıracak arkadaşlar verdikleri parayı kazanabilir ancak sonucu beklerken geçen süreyi ve süreçteki yaşadıklarını geri getiremezler.O sebepten biraz desteğe ihtiyacım oldu.
Sizin ekiminize de baktım ön çizgiye bayıldım sanırım görmedim sizin ön çizgini gibi,süreci tamamladığınızda bence çok güzel bir sonuç ortaya çıkacaktır.
Antalyada başarılıçok fazla sonuç görmedim.Hakan hoca ve bir kaç ekim paylaşan hariç.(Başka ekimlere bakınca donör bölgemin yetersiz olacağını düşünmüyorum bu arada) Ama Olağan Şüpheliler burada da var
nicki başka ama kendi kayser soze olanlar da mevcut reklam için sadece iyi süreç paylaştıklarını düşüyorum.Bu tuzaklara da düşmek istemiyorum açıkcası.
O yüzden diyorum ki en az 50 Ekim incelemek reklam olanla olmayanları da ayırtetmene yardımcı olur.
Hakan doğanay benim birinci sıra takip ettiğim merkezdi. Çok brğeniyordım ekimlerini. Ama sonuçlanan konuları yeterli değildi.
Açılan konularda ısrarla sonuna kadar paylaşmalarını istememe rağmen konular hep yarıda kaldı.
En nihayetinde Ekim konu fazlalığı, süreçlerin ne zorlukta geçirdikleri, sonuçları ve başarı oranları nedir. Uzunca bir inceleme gerekiyor.
Ben öyle bir noktaya geldim ki şuan, benim ekimim başarısız olsa, Ekim merkezinden değil de kendimden diyeceğim. Benim şansım böyleymiş diyeceğim. Yapacağım Herşeyi araştırdım ve buna karar verdim. Bu sonuç oldu diyeceğim.
Ekim yaptırırken Asuman hanıma da şöyle dedim; bu kadar yüksek başarı oranınız var, kötü ekiminiz çok istisna, inşallah bir istisnanız da ben olmam.
Artık istisna olursam da benim nasibime diyeceğim. Hayırlısı artık