Gönderen Konu: 33 Yaşındayım Artık Kesinlikle Saç Ektirmek İstiyorum  (Okunma sayısı 160 defa)

Keldenbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese selamlar,
Son 4-5 yıldır saç ektirmek istiyorum.Sokakta yürürken bile gördüğüm insanlardan kimin saç ektirdiğiini anlıyor ve imreniyorum.
Fotoğraf çekilmek dahi istemiyorum.Bazen iş bazen arkadaş ortamında toplu fotoğraf çekiliyoruz.Herkes paylaşırken fotoğraflarını ben sadece bakıp iyice çirkin olduğumu düşünüyorum.Tam anlamıyla kel durumuna geldim.Özgüvenimi de oldukça etkiledi.Açık alanım fazla ve donör alanında kısıtlı olduğunu düşünüyorum.Telefon üzerinden Görüştüğüm 3 yer var şu an biri formdan duyduğum Ahmet tosun diğer instagramda yıllardır takip ettiğim Serkan Aydın ve Emphair ortalama45.000TL olarak fiyat veriyorlar.Kanal açılımı Serkan bey yaparsa 70bin olarak fiyatı değişiyor.
Bu güne kadar kendim için bir şey yapmadım desem yeridir.Belki borçlanarak yapacağım ama yapacağım.Sizin önerileriniz nedir acaba ? Fiyat olarak 50-60binleri kartla falan zorlayabilirim kendimi.Ucuz iş yaptırıp kötü sonuç almaktansa bütçeyi zorlayıp kesin sonuç almak daha önemli bence.Sizlerin önerileride benim için önemlidir.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Keldenbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 33 Yaşındayım Artık Kesinlikle Saç Ektirmek İstiyorum
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2025, 20:29:37 »
Dostlar bu hafta kesinleştirip bayram sonrasına ekim işlemimi gerçekleştirmek istiyorum.Antalya’da yaşıyorum ama burada sağlık turizimi çok olduğu için sormadım.Antalya -İstanbul için Lütfen yorumlarınızı ve önerilerinizi benimle de paylaşın..
« Son Düzenleme: 20 Mart 2025, 23:53:26 Gönderen: Keldenbiri »

selim6161

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2025, 14:03:35 »
Eğer fiyat değişmediyse ers klinik 35 bin tl ücreti ekipleri çok iyi bende orada ektirdim beklentimden yüksek sonuç aldım araştırmanı iletişime geçmeni kesinlikle öneririm
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Keldenbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2025, 17:40:19 »
Eğer fiyat değişmediyse ers klinik 35 bin tl ücreti ekipleri çok iyi bende orada ektirdim beklentimden yüksek sonuç aldım araştırmanı iletişime geçmeni kesinlikle öneririm

Konunu baştan sona okudum.Sonucun gayet başarılı olmuş.Saçların ince telli çok iyi donör çıkmış ve güzel ekilmiş.(fazla bilgi sahibi değilim ancak görünüşe göre).Çokta güzel tutmuş.Güle güle tara ama yorum yapanlar klinik personelleri sürekli fiyat performans,bu fiyata bu işçilik vs olarak yorum yapmış.Güzel iş yapan yerler bunlara gerek duymaması lazım.Bu da insanı şüpheye düşürüyor.

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2025, 00:14:14 »
Medekse bak bence fiyat performans tek gecerim

Keldenbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2025, 01:12:19 »
Donör bölgemde bazı yerlerde egzama var kücük yuvarlak şeklinde.Makinayla kısalttım saçları tam gözüksün diye sizce ekime engel midir?Dermatolog 4 kutu sebirox sampuan yazmıştı düzenli kullandım hepsini bitirdim. 3 günde 1 şeklinde son 2-3 aydır kullanmıyorum.Ancak geçmiyor.Onlar  kortizonlu bir kremde verdi nadir kullan dedi ama bir kaç kere kullandım çekindim açıkcası.Şimdi keterol şampuan aldım.Bugun ilk defa kullandım.Ne yaplayım bu durumda ekim işi nasıl olur ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2025, 16:44:01 »
finasterid ile güçlendir donör zayıf duruyor

geniş açıklık için medeks ahmet tosun araştırabilirsin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram