Herkese selamlar,
Son 4-5 yıldır saç ektirmek istiyorum.Sokakta yürürken bile gördüğüm insanlardan kimin saç ektirdiğiini anlıyor ve imreniyorum.
Fotoğraf çekilmek dahi istemiyorum.Bazen iş bazen arkadaş ortamında toplu fotoğraf çekiliyoruz.Herkes paylaşırken fotoğraflarını ben sadece bakıp iyice çirkin olduğumu düşünüyorum.Tam anlamıyla kel durumuna geldim.Özgüvenimi de oldukça etkiledi.Açık alanım fazla ve donör alanında kısıtlı olduğunu düşünüyorum.Telefon üzerinden Görüştüğüm 3 yer var şu an biri formdan duyduğum Ahmet tosun diğer instagramda yıllardır takip ettiğim Serkan Aydın ve Emphair ortalama45.000TL olarak fiyat veriyorlar.Kanal açılımı Serkan bey yaparsa 70bin olarak fiyatı değişiyor.
Bu güne kadar kendim için bir şey yapmadım desem yeridir.Belki borçlanarak yapacağım ama yapacağım.Sizin önerileriniz nedir acaba ? Fiyat olarak 50-60binleri kartla falan zorlayabilirim kendimi.Ucuz iş yaptırıp kötü sonuç almaktansa bütçeyi zorlayıp kesin sonuç almak daha önemli bence.Sizlerin önerileride benim için önemlidir.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.