Gönderen Konu: Saç ektirmek istiyorum, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim  (Okunma sayısı 336 defa)

Onuroge77

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar, 23 yaşındayım saç ektirmeyi düşünüyorum, saçlarım uzun süredir bu şekilde 17-18 yaşlarındayken de kenarlar da ciddi açıklık vardi belki bu kadar değildi ama yinede o dönemlerde de çevremde saçlarımın dökülmesiyle ilgili konuşmalarımız oluyordu. Saç ektiren ya da bilgili arkadaşlar yorum atabilirse sevinirim. Düzgün bir sonuç alabilir miyim.

Kyuubi

• Jr. Member
  • **
Çok tuhaf bir dökülme şekli. Yaptıracaksan şakaklara da yaptır dostum açılmış bayağı

Avukatör

• Yeni üye
  • *
Donör alanın da fotoğraflarını atarsan daha sağlıklı tavsiyede bulunabilir tecrübeli arkadaşlar

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
nerede ektireceğine bağlı.

Onuroge77

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İstanbul icinde tavsiye ettiğiniz bir klinik var mı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Asuman hanım vr hakan klinik

Daha uygun

Akl Ahmet tosun şahin çelik medeks

Ekim merkezlerini araştıra bilirsin istanbul be ankara
Global Moderator

Hairnolamaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Enseyi de atarsan daha iyi olur. Bir de herhangi bir ilaç proscar vs kullandın mı? Biraz detay vermen lazım. İstanbul’u sorarsan Koray Erdoğan, Ahmet Tosun, Medeks, Ege çevresi düşünürsen de Sibel Zafer Ulusan, Büşra Can derim kardeşim. Ama yaşın genç iyice düşünmen lazım

Onuroge77

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yok abi şu ana kadar herhangi bir ilaç vs. Kullanmadım. Saçlarım lise başlarından beri bu şekilde tabi biraz daha artmıştır yıllar geçtikçe ama  her zaman açıklık vardı. Yaş konusundaki sıkıntı nedir abi. erken yaşlarda ektirmek yanlış mı

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ense çok güzel iyi bir yerde istediğini alırsın

Hairnolamaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yok abi şu ana kadar herhangi bir ilaç vs. Kullanmadım. Saçlarım lise başlarından beri bu şekilde tabi biraz daha artmıştır yıllar geçtikçe ama  her zaman açıklık vardı. Yaş konusundaki sıkıntı nedir abi. erken yaşlarda ektirmek yanlış mı
Eğer dökülmen devam ediyorsa biraz beklemen lazım, çünkü komple açılma yol önlerden var. Dökülme azalınca ektirirsin. Şimdi dökülmen varsa ve ektirirsen dökülecek yerler açık kalır bu defa

CONTRA

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ÖN BÖLGENDE DÖKÜLMEN ÇOK GENİŞ YANI  FAZLA KÖK ISTEYECEKTIR ÜSTLERDE GITSEYDI 2 SEANS KESIN ISTER .

YERINDEN OLSAM ÖNÜ EKTIRIP VAR OLAN SAÇLARI KORUMAYA ÇALIŞIRIM OLURDA ÜSTLERDE YAŞ ILERLEDIKCE DÖKÜLÜRSE ZATEN YİNE 2.SEANS OLUR ZAMANDAN KAZANIRSIN DONORDE TOPLAR

BEN ERS CLINICTE EKTIRDIM ISTANBUL
 FORUMDA SURECIM VAR ARASTIRMANI ONERIRIM KALİTELİ IŞLEMLERI VE FIYATIDA IYI
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

chester

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör alan çok iyi, iyi bir merkez seçersen çok güzel sonuç alırsın bence. Şu an tek yapman gereken doğru bir merkez seçmen. Ahmet Tosun, Şahin Çelik, Asuman Hair, Sibel Ulusan, Büşra Can, Dr.Hakan - bu klinikleri araştırabilirsin. Bu kliniklerin sonuçlarına bak, görüş ve ona göre karar ver derim

Sihem çakmak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar tek seansta çok harika olur. Ortalama 4000 greft yeterli olur . Detaylı bilgi için bize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
https://www.instagram.com/firstqualityhaircenter?igsh=MTNoOW10aWhrdjF0OA==

Facebook Twitter Instagram