Gönderen Konu: Serkan Aygın DHI, 32 Yaş (25.02.2025), 5100 greft (800 göğüsten+1150 sakaldan)  (Okunma sayısı 744 defa)

Avukatör

• Yeni üye
  • *
Merhaba dostlar,

Yaklaşık 12-13 yıldır bu forumu takip etmekteyim, saç ekimi süreçlerine ilişkin edindiğim tüm bilgileri bu foruma borçlu olmam sebebi ile ben de saç ekimi aşamalarımı paylaşmak istedim. Forumu takip etme süremden de anlayacağınız üzere uzun süredir araştırıp birçok tedavi deneyip en sonunda ekime karar verdim. Ekim sonuçları (doğallık, ön çizgi, saç sıklığı vb.) , şikayetin azlığı/sonuçlardan memnuniyet, sakal ve göğüs takviyesi, sedasyon önem verdiğim başlıklardı. 25 Şubat'ta ekimim gerçekleşti. Acı eşiği çok düşük bir insanım, epilasyona bile dayanamıyorum ancak sedasyon sayesinde ne ekim sırasında ne de sonrasında en ufak bir acı/ağrı/sızı hiçbir şey hissetmedim hala hayret ediyorum :)

Açık bölgenin fazla olması sebebi ile 2 seans ekim yapılması gerektiği belirtilerek tepe bölgesine ekim yapılmadı. Saçlarımda egzama olması sebebi ile yanlar oldukça seyrek, donör bölgem de zayıftı. Ancak donör bölgeden yapılan alımdan çok memnun kaldım. Ön çizgi bir tık geriden olduğu için tam tatmin olmadım ancak uzadıktan sonra karar vereceğim.

Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum, konuyu elimden geldiğince güncel tutmaya ve sorusu olan arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışacağım. Sizler de değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Saygılarımla

Avukatör

• Yeni üye
  • *
15. gün kabuk dökümü yıkamasından sonraki fotoğraflarım

Chn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel birikim yapılmış hayırlı olsun ön çizgide güzel ekilenler sık gözüküyor.
Hepsi çıkarsa kapatıcı olur

Müdür.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklığa göre güzel planlama yapılmış. Saç çizgisinin geride olması daha İyi (yaşa ve açıklığa göre) Umarım ezilenlerin hepsi çıkar..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız açık alan için gayet başarılı güzel özenle yapılmış bir saç ekimi.

Ön çizgi tasarımı ve saç ekim sıklığı gayet başarılı duruyor
Umarım çok güzel bir saç ekimi süreci ve sonucu olur sağlıklı duruyor sorunsuz bir saç ekimi
Global Moderator

Avukatör

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar, bayram tatili sebebi ile biraz gecikmeli paylaşıyorum.
1. ay fotoğraflarım aşağıdaki gibidir, üzerinden 10 gün daha geçti biraz daha döküldü saçlarım ama sanıyorum şok dökülme tamamlandı.
Takviye olarak propecia, ekim merkezinin verdiği şampuan, magnezyum, ve multivitamin kullanıyorum. Minoxil kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım. @Hintell Hocam başta olmak üzere tüm forumdaşların kıymetli yorumlarını heyecanla bekliyorum :)

monoblok

• Hero Member
Gayet başarılı bir saç ekimi olmuş açık alan için maşalllah
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

arc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam minoxili önermem çünkü kullanırken sonuçları iyi gösteriyor ama bırakınca tekrar eskiye hatta eskiden de kötüye dönüyorsun eğer hergün bundan sonra minoxil kullanırım diyorsanız alın. Alma illa bir yerde bırakırım ömür boyu kullanamam diyorsanız hiç başlamayın derim

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
D vitamini
Çinko
E vitamini
Demir
Biotin

Bilimsel olarak saça faydalari kanıtlanmış bu vitaminleri araştır

Minoxidil sakın kullanma Anagen evrelerini kötü anlamda kısaltıyor ve dökülme artar bilgin olsun

Prp mezoterapi paketi satın al kaliteli mezoterapi yapan bir yerden dua edersin bana

Facebook Twitter Instagram