Merhaba dostlar,
Yaklaşık 12-13 yıldır bu forumu takip etmekteyim, saç ekimi süreçlerine ilişkin edindiğim tüm bilgileri bu foruma borçlu olmam sebebi ile ben de saç ekimi aşamalarımı paylaşmak istedim. Forumu takip etme süremden de anlayacağınız üzere uzun süredir araştırıp birçok tedavi deneyip en sonunda ekime karar verdim. Ekim sonuçları (doğallık, ön çizgi, saç sıklığı vb.) , şikayetin azlığı/sonuçlardan memnuniyet, sakal ve göğüs takviyesi, sedasyon önem verdiğim başlıklardı. 25 Şubat'ta ekimim gerçekleşti. Acı eşiği çok düşük bir insanım, epilasyona bile dayanamıyorum ancak sedasyon sayesinde ne ekim sırasında ne de sonrasında en ufak bir acı/ağrı/sızı hiçbir şey hissetmedim hala hayret ediyorum

Açık bölgenin fazla olması sebebi ile 2 seans ekim yapılması gerektiği belirtilerek tepe bölgesine ekim yapılmadı. Saçlarımda egzama olması sebebi ile yanlar oldukça seyrek, donör bölgem de zayıftı. Ancak donör bölgeden yapılan alımdan çok memnun kaldım. Ön çizgi bir tık geriden olduğu için tam tatmin olmadım ancak uzadıktan sonra karar vereceğim.
Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum, konuyu elimden geldiğince güncel tutmaya ve sorusu olan arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışacağım. Sizler de değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Saygılarımla