Gönderen Konu: Finasterid 11. Ay  (Okunma sayısı 129 defa)

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid 11. Ay
« : 17 Mart 2025, 14:01:12 »
Ben de büyük umutlarla başladım ama hayal kırıklığı oldu yok dökülmeyi durduramadım ben tükendim artık şimdiye kadar herhangi bir yan etki görmedim sanırım düşüncem 12 aya tamamlayıp finasterid serüvenini sonlandırmak diye düşünüyorum ilk başladığım aylarda da konu açmıştım ne zaman etkisi olur diye en az altı ay yedi ay sekiz ay diyenler oldu bir sene de diyenler oldu bir seneye tamamlaacam çünkü bunca zaman bir etki etmiyorsa bundan sonra da edeceğini düşünmüyorum şurada iki aya daha kullanırım dokulme durmazsa bırakırım

Şekil1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid 11. Ay
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2025, 17:04:46 »
Bende dut durdurmuyor 1 yıldır olmazsa olmuyor şimdide oral min alıyorum 1.25 mg ama kafam yağlı ve kaşıntılı 1 gün yıkamadan duramıyorum yağ döküyor hep

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid 11. Ay
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2025, 20:22:32 »
Bende dut durdurmuyor 1 yıldır olmazsa olmuyor şimdide oral min alıyorum 1.25 mg ama kafam yağlı ve kaşıntılı 1 gün yıkamadan duramıyorum yağ döküyor hep

Benim hemen yağlanmıyor üç dört günde kendini belli ediyor egzama da asgari düzeyde mevsimden dolayı çok rahatsız etmiyor ben bu arada clear woman kullanıyorum kadinlar icin ama bilmiyorum zararı olur mu dokulme yine aynı stabil gün içinde dökülmem 10 15 maksimum 20 diyebilirim ama tamamenen sıfıra indiremedim dökülmeyi
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Facebook Twitter Instagram