Gönderen Konu: Yavuz Selim Toygar (ys hair clinic)  (Okunma sayısı 125 defa)

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yavuz Selim Toygar (ys hair clinic)
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2025, 12:55:16 »
Saçlarım bu şekilde hem dönor bölge hemde Ekim yapılacak yeri gösteriyorum.

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2025, 13:03:02 »
5 Aralık 2024 tarihinde saç ekimi operasyonu geçirdim.Biraz operasyondan bahsedeyim.anestezi kısmında fazla acı duymadım lakin bir kısımda açıyor mu diye sordular ve canım acıdı bağırdım acıdı diye.yavuz selim bey kanal işlemini yaptı diğer iki kadın arkadaşta greftleri çıkarma ve ekme işlemini yaptılar. Bu sırada greftlerin yerleştirilmesi sırasında muhteşem yüzyıl izleyip greftleri yerleştirmeleri beni biraz tedirgin etti.5200 greft saçlarıma ekim yapıldı.

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2025, 13:08:55 »
Operasyonun üç gün sonra saçlarımı yıkamak için kliniğe gittim.ilk attığım yıkama sonrası fotoğraf ikinciside yaklaşık bir hafta sonraki fotoğraf.Kafamdaki büyük yaralar biraz canımı sıktı herhangi bir şekilde nekroz var mı dediğimde hayır yok dediler. Ordan saç çıkacak kesinle stres yapma dediler

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2025, 13:15:53 »
Kafamın sol üstünde ki büyük yaralar geçmedi diğer tüm kabukları attım bir orası kaldı ve stres seviyem daha çok arttı. Cumartesi açık olduğu halde 10. Gün kabuk dökme işlemi için yazdığımda işleri olup ertelediler bu ikinci fotodaki işlemi 15.gun yapmak zorunda kaldım.kabuk yıkama işlemi sırasında o bölgeyi Yavuz bey vurdun mu diye söyledi hayır dedim sizin operasyondan kalan yara olduğunu söyledim.tabi orda biraz daha canımı sıkan olan biraz cukurumsu olmasıydı kesinlikle nekroz diye düşündüm ve bunu ısrarla reddettiler

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2025, 13:21:09 »
Saç ekimi bir ay sonraki fotolarımi atiyorum. Stresim devam etti çünkü yara malesef gecmiyordu ve bu benim artık canımı çok sıkmaya başlamıştı.hastanede çalışan anestezi teknikeri arkadaşımız kafama o kısım için iğne vurdu.yani kısaca bu dönem baya sıkıntılı ve stresli geçti

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Mart 2025, 13:23:18 »
Saç ekiminin 52 günü bu şekilde saçlarım. Minoksil ve xpecia kullandım.

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Mart 2025, 13:26:44 »
70.gunden sonra spora  tekrardan başladım ve ektiren tüm arkadaşlarıma öneriyorum çünkü sporla beraber saçlarım da gelişim inanılmaz derecede farketmeye başladı.Kesinlikle dolaşımımizi hızlandırıyor.simdi 93 gün fotomu attım.

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2025, 13:31:22 »
Saç ekimimin 3 ayda bu kadar güzel sonuç vermesi stresimi yoketti. Son fotolarda saçlarımın son hali doyebiliriz 100.gun

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Mart 2025, 13:38:23 »
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Mart 2025, 14:03:53 »
Hayırlı olsun dostum. Benim ile aynı seyreklik aynı saç tipi gibi duruyor seninki ama ben ekimin 88. günündeyim.  --> https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37198.0

çok bilgili olmasam da yorum yapmak gerekirse nekroz ya da değil saçlar kapattıktan sonra çok düşünmemek lazım moral bozmaya gerek yok diye düşünüyorum
genel olarak ekim başarılı bence ama saçlar hedeflendiği düzeyde çıkmamış sanki. 1000. günde saç derisi görülmeyen ekimler var belki de kişiye göre değişiyordur bilmiyorum.
zaten ben kendimde de biraz geriden geliyor gibi hissediyorum. 90. günde çok nadir olarak saç derisinde boşluklar görülür diye biliyordum.

her halükarda sabır lazım 180 gün net sonuç diyorlar

torraalba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2025, 14:28:45 »
Saç ekiminde şimdilik boşluklar olmasi çok normal ki hem mikro tüyler var onlarda çıkmadı artı kamerada da görünmeyen kıllar da var bunun için bir minimum 5 ay beklemeliyiz.Ama ben şu anda süreçten memnunum forumda 90 günde ki saç orneklerine göre biraz erken çıkış oldu.spor yapmanı tavsiye ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Mart 2025, 16:49:24 »
Süreç normal ama açık alana göre çok iddalı bir çizgi önde yapmışlar
Global Moderator

bet10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2025, 11:01:08 »
Saç ekiminde şimdilik boşluklar olmasi çok normal ki hem mikro tüyler var onlarda çıkmadı artı kamerada da görünmeyen kıllar da var bunun için bir minimum 5 ay beklemeliyiz.Ama ben şu anda süreçten memnunum forumda 90 günde ki saç orneklerine göre biraz erken çıkış oldu.spor yapmanı tavsiye ederim

evet hocam spora başladım bakalım ne kadar faydalı olacak. ama ekim tekniğinden mi derin ekim mi yaptı bilmiyorum bende henüz istenen seviyelerde çıkış olmadı. kendi dökülmeyen saçlarım uzadı ve prp mezoterapi gibi sebeplerle kalınlaştı.

Facebook Twitter Instagram